Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Lielu daļa mača bijām pārāk gausi"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Štelmahers: "Lielu daļa mača bijām pārāk gausi"
BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers.
Foto: bkventspils.lv

BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers pēc pirmās mača BBL ceturtdaļfinālā, kurā ventspilnieki ar 60:66 viesos atzina "Siauliai" pārākumu, paslavēja komandu par lielo mīnusu sadeldēšanu, tomēr arī pārmeta neprasmi prātīgi nospēlēt mača beigas.

"Protams, puiši paveica lielu darbu, samazinot mājinieku pārsvaru no 19 līdz diviem punktiem, taču beigas varējām nospēlēt labāk. Diemžēl sekoja četras kļūdas. Komanda bieži vien darīja nevis to, par ko bijām vienojušies, bet gan to, kas nu kuram ienāca prātā. Lielu daļu mača spēlējām ļoti gausi, un es nevaru izskaidrot kāpēc. Protams, viens no iemesliem bija Šauļu komandas labā spēlē," pēc mača sprieda Štelmahers.

Kamēr Štelmahers slavēja komandu par prasmi samazināt mīnusus, "Siauliai" galvenais treneris Ģedemins Petrausks bija neizpratnē par savu spēlētāju sniegumu pēdējā ceturtdaļā: "Man ir grūti slavēt puišus pēc šādas spēles. Protams, šis rezultāts ir labāk par -1 vai +2, taču nav saprotams, kas ar komandu notika ceturtajā ceturtdaļā. Piepeši sākām spēlēt ļoti lēni un statiski, tā ļaujot sāncenšiem uztaustīt savu spēles ritmu. Tagad Ventspilī mūs gaida ļoti smaga cīņa par pusfinālu."

Štelmahers ir pārliecināts, ka sešu punktu deficīts ir atspēlējams, norādot uz lietām, kas jau bija labas pirmajā mačā un kuras jāuzlabo otrajā: "Mājiniekiem ļāvām iemest 66 punktus, kas nav daudz, bet paši daudz grēkojām no soda metienu līnijas. Jāskatās video, jāanalizē kļūdas, jo skaidrs, ka seši punkti tas nav daudz. Taču jāatceras, ka "Siaulia" ir laba komanda, kas var uzvarēt arī izbraukumā."

Izmantotie resursi
Krepšinio klubas „Šiauliai“

  -1 [+] [-]

, 2014-03-13 10:04, pirms 10 gadiem
Štelmahers nevelk.

Es nesaprotu, kapēc te visi jau dod zeltu Vspilij, es arī to gribētu.
Bet VEF uz finālu būs ne sliktāki.
Butauts kā treneris noteikti par Štelmahers ir labāks.
Štelmahers 2vu sezonu laikā - nav sagādājis nevienu pārsteigumu !
Ja Vspili trenētu Muižnieks tad būtu cita lieta!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-13 11:56, pirms 10 gadiem
backetboy rakstīja: Štelmahers nevelk.
Butauts kā treneris noteikti par Štelmahers ir labāks.
Šie divi apgalvojumi ieinteresēja. Tieši kas pierāda tos abus? VEF +1 Ventspilī, vai BKV uzvara Aizkrauklē? Varbūt Butautam vienkārši ir pieredzējušāks sastāvs (ja ne gados, tad vismaz spēlēto turnīru ziņā). Es teiktu, ka tieši Butauts ir izticis bez pārsteigumiem un kopumā šī sezona ir tāda, ka to glābt var tikai labs LBL fināls.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-13 12:25, pirms 10 gadiem
onkols rakstīja: Šie divi apgalvojumi ieinteresēja. Tieši kas pierāda tos abus? VEF +1 Ventspilī, vai BKV uzvara Aizkrauklē? Varbūt Butautam vienkārši ir pieredzējušāks sastāvs (ja ne gados, tad vismaz spēlēto turnīru ziņā). Es teiktu, ka tieši Butauts ir izticis bez pārsteigumiem un kopumā šī sezona ir tāda, ka to glābt var tikai labs LBL fināls.
Atkārtošos, esmu par Vspili, bet tomēr.
Štelmahers neko nav sasniedzis vispar 2 gadu laikā nevienas
Pie VEF problēmām reāli ir daudz iemeslu. Lavals uzmeta, Bērziņš. utt
Vspilij ir Valters Vairogs, Zaķis, Gulbis utt tie sen nav nekādi juniori.
Jauniešu vispār īsti nav Lejasmeirs vainu sāks spēlēt vai viņa vietā jānem cits spēlētājs, jo viņš savā izaugsmē ir apstājies.
Laksa arī sen nav jaunais.
Es domāju, ka fināls ir fināls un tur būs citi asumi. Vai Vspils ZAķis u.c tam būs gatavi.... es nezinu!
Visas svarīgās spēles Vspils ir zaudējis pagaidām!!!

     [+] [-]

, 2014-03-13 14:46, pirms 10 gadiem
backetboy rakstīja: Štelmahers nevelk.
Štelmahers, redz, nevelk, bet Brazis, Endzels, Vētra vilka!?