Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rednaps Anglijas izlasē gribētu redzēt veterānu Skoulzu

Andrejs Siliņš

Rednaps Anglijas izlasē gribētu redzēt veterānu Skoulzu
Pols Skoulzs arī 37 gadu vecumā ir viens no, ja ne pats labākais Premjerlīgas pussargs
Foto: AP/Scanpix

Viens no favorītiem uz Anglijas futbola izlases galvenā trenera amatu Harijs Rednaps izteicies, ka sevis vadītajā valstsvienībā labprāt redzētu arī 37 gadus veco "Manchester United" pussargu Polu Skoulzu, kurš no izlases aizgāja jau pirms astoņiem gadiem.

Totenhemas komandas vadītājs salīdzināja Skoulzu ar spāņu labākajiem pussargiem: "Viņš spēlē kā spānis, kā Čavi vai Iniesta. Viņš neatdod bumbu pretiniekam." Skoulzs no izlases aizgāja 2004. gada augustā, pamatojoties ar vēlmi vairāk laika veltīt ģimenei un kluba karjerai. Pussargs vēlāk izteicies, ka varbūt pieņēmis pārsteidzīgu lēmumu un labprāt būtu piedalījies vēl vienā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. 2010. gada pavasarī līdzšinējais izlases treneris Fabio Kapello uzrunāja Skoulzu, lūdzot apsvērt iespēju atgriezties izlasē. Arī šoreiz spēlētājs atteicās, bet vēlāk vēlreiz pauda sarūgtinājumu par savu lēmumu.

Pēc iepriekšējās sezonas Skoulzs paziņoja par profesionāla futbolista karjeras beigšanu, taču nedēļu pēc Jaungada pussargs pavēstīja par atgriešanos. Skoulzs Angliju pārstāvējis 1998. un 2002. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, ka arī 2000. un 2004. gada Eiropas čempionātos. Skoulzs visu karjeru pavadījis "Manchester United" rindās. 1988. gadā 14 gadu vecumā pussargs sāka trenēties kluba jauniešu komandās, bet debiju pirmajā komandā piedzīvoja 1994. gadā.

Tāpat Rednaps, iejūtoties izlases trenera ādā, jau pastāstījis, kurus spēlētājus labprāt redzētu, veicam kapteiņa pienākumus. Viens no tiem ir Skots Pārkers, Rednapa vadītās "Tottenham Hotspur" pussargs, otrs - "Liverpool" pieredzējušais pussargs Stīvens Džerards. "Skotijs ir fantastisks puisis,ģimenes cilvēks, viņš mīl futbolu, labi trenējas, labi spēlē, tiek galā ar darbu un nesagādā nekādas problēmas," savas komandas spēlētāju raksturo Rednaps.

Piektdien sākās Anglijas Futbola Asociācijas (FA) sarunas par jauno galveno treneri, bet, kamēr tas nav apstiprināts, pienākumi nodoti līdzšinējā asistenta Stjuarta Pīrsa pārziņā. 29. februārī paredzētajā pārbaudes spēlē Vemblija stadionā pret Holandi angļus cīņā vedīs tieši Pīrss.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2012-02-13 16:06, pirms 12 gadiem
Populisms! Ņemot vērā, ka Rednaps, visticamāk, paliks Spurs; savas popularitātes celšanai šāds apgalvojums ir īstajā laikā. Šaubos vai viņš riskētu ar Skoulzu būdams Anglijas treneris. Pret Liverpool Scholes bija world class, bet nekur nav garantijas, ka viņš tāds būs arī 3 nākamās spēles.

  +8 [+] [-]

, 2012-02-13 16:09, pirms 12 gadiem
Nebutu slikti atkal ieraudzit Angijas izlase Skolzu, Behemu ...

  +4 [+] [-]

, 2012-02-13 16:10, pirms 12 gadiem
Paraksts zem bildes arī ir ļoti tendenciozs. Vai ir korekti izvirzīt šādu apgalvojumu par spēlētāju, kurš aizvadījis sezonā 3 spēles un pieļaut varbūtību, ka viņš ir iespējams labāks par Davidu Silvu?

  -2 [+] [-]

, 2012-02-13 16:12, pirms 12 gadiem
Rednaps izlasi varētu paņemt tikai uz EČ, pēc tam prom. Tā viņš varētu sagalabāt arī Spurs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2012-02-13 16:18, pirms 12 gadiem
Aicinu visus pilsoņus piedalīties 18.februāra referendumā un balsot PRET krievu valodu kā otru valsts valodu Latvijā.

Un liels lūgums visiem auto īpašniekiem izvietot savos auto salonos Latvijas atribūtiku - karodziņus, lentītes vai kaut ko līdzīgu. jo mums ir jāparāda ka esam saimnieki savā zemē un esam lielā vairākumā!

Paldies!

     [+] [-]

, 2012-02-13 16:27, pirms 12 gadiem
Ja jau Rednaps tā runā, tad tiešām ir ieinteresēts kļūt par izlases treneri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-13 16:53, pirms 12 gadiem
Nekā jau pārsteidzoša Rednapa vārdos nav! Nav neviena Anglijas izlases bijušā trenera kurš nav gribējis Skoulzu redzēt sastāvā! Kaut vai paskatoties kādā kondīcijā Pols atgriezās futbolā, nav šaubu, ka izlasei viņš varētu palīdzēt. Tikai EČ ir diezgan intensīvs turnīrs, diez vai Skoulzs savā vecumā varētu nospēlēt visas spēles, kaut vai ar nomaiņām. Bet mainīt turnīra laikā uz katru spēli dažādus centra pussargus tomēr nešķiet gudri. Tajā pozīcijā vajag stabilus pamatsastāva večus. Domāju Skoulzs nemocīsies vasarā ar sagatavošanos turnīram. Vairāk ceru uz to, ka Skoulzs vasarā atpūtīsies un nolems uzkapāt vel vienu sezonu klubā

  +1 [+] [-]

, 2012-02-13 19:17, pirms 12 gadiem
Liels prieks būtu Skoulzu atkal redzēt izlasē, naivi ceru arī uz Bekhema atgriešanos kandidātu pulkā. Bet nu, ko te zīlēt... Ja Rednaps kļūs par izlases treneri, tad jau varēsim konkrētāk runāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-13 23:56, pirms 12 gadiem
Viss par ko Anglijas izlase domāja ir kā apvienot Lampardu un Džerārdu vienā komandā un Skolzu atstāja maliņā. Liekas, ka tagad ir atvēruši acis un tā nopietni uz Skolzu paskatījušies, bet vai nav par vēlu..

Paul Scholes - goal scores!

     [+] [-]

, 2012-02-14 10:00, pirms 12 gadiem
Ar Skoulzu pamatsastāvā par titulu uzreiz var aizmirst, bet ja reiz šis ir uzticamākais variants, tad vismaz būtu garantija, ka čempī galīgi neizgāztos. Ar Beku un Polu ierindā no grupas gan jau Anglija izkļūtu