Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" uzvar pagarinājumā, pārtraucot desmit spēļu zaudējumu sēriju

"Rīga" uzvar pagarinājumā, pārtraucot desmit spēļu zaudējumu sēriju
Hk Rīgas hokejisti

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt HK ''Rīga'', kas šovakar jaunā trenera Ronalda Ozoliņa vadība pārspēja HK MVD ar 3:2.

Kā jau ziņots, ka pēc neveiksmīgā sezonas sākuma, kā arī pēc desmit spēļu ieilgušās zaudējumu sērijas, HK "Rīga" no galvenā trenera amata atbrīvoja Aleksandru Ņiživiju, šajā amatā ieceļot līdzšinējo trenera palīgu Ronaldu Ozoliņu.

Spēles pirmais periods pagāja bez vērā ņemamiem notikumiem. Spēles astotajā minūte rīdziniekus mazākumā atstāja Gatis Sprukts, taču mājiniekiem rezultātu atklāt neizdevās. Otrā perioda pirmajā minūte, pirmo iespēju spēlēt vairākumā ieguva viesi, taču arī rīdziniekiem rezultātu atklāt neizdevās. Nepilnas četras minūtes vēlāk, Frenks Razgals atklāja spēles rezultātu, izvirzot vadība HK "Rīga". Mājiniekiem bija nepieciešama tieši pusotra minūte, lai rezultātu izlīdzinātu, kad precīzs bija Ivans Muranovs.

Nedaudz vairāk kā divas minūtes vēlāk, vēlvienu noraidījumu saņēma mājinieki un, šoreiz, to veiksmīgi izmantot izdevās Kristapam Zīlem, kurš otro reizi vadībā izvirzija viesus. Jāpiebilst, ka pēc otrā perioda, metienu attiecība bija 28:16 par labu mājiniekiem.

Trešajā periodā liels pārsvars piederēja laukuma saimniekiem un šo spiedienu izdevās pārvērst arī vārtos. Perioda piektajā minūtē MVD rezultātu izlīdzināja, taču turpinājumā vārti netika gūti, līdz ar to, uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks (metienu attiecība trešajā periodā - 20:4 par labu MVD). Papildlaikā uzvaru izdevās izraut rīdziniekiem, kad ar pirmo metienu papildlaikā, vārtus guva Gatis Sprukts.

Līdz ar to, HK "Rīga" izdevās pārtraukt desmit spēļu zaudējumu sēriju, izcīnot divus punktus. Rietumu konferencē, HK "Rīga" vēl jo projām atrodas pēdējā vietā, ar 22 spēlēs izcīnītiem astoņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Игроки

  +1 [+] [-]

, 2016-11-12 18:59, pirms 7 gadiem
Ozoliņa faktors stradà. Katrai komandai savu apsveicami!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-12 22:16, pirms 7 gadiem
Tasins rakstīja: Ņiživijs tomēr saņēmās, izpurināja zēnus, tīra trenera uzvara
Cik zinu, tur tagad galvenais atkal ir Ozoliņš!