Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Frenks Razgals - labākais februāra uzbrucējs MHL Rietumu konferencē

Frenks Razgals - labākais februāra uzbrucējs MHL Rietumu konferencē
Frenks Razgals
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Jaunatnes hokeja līgā (MHL) par vienu no februāra labākajiem spēlētājiem atzīts HK “Riga” uzbrucējs Frenks Razgals.

Mēneša laikā uzbrucējs aizvadījis 11 spēles, kuru laikā guvis deviņus vārtus un atdevis trīs piespēles, bet komanda februārī izcīnīja četras uzvaras. Ar 41 punktu sezonas 48 spēlēs Razgals ir rezultatīvākais HK “Rīga” spēlētājs, viņa kontā ir 23 vārti (pārliecinoši labākais komandā) un 19 piespēles, ka arī negatīvs lietderības koeficients -8. Trīs reizes Frenkam izdevās gūt divus vārtus vienā spēlē, ka arī divreiz tieši Razgals guva komandas uzvaras vārtus.

Katra mēneša beigās tiek izvēlēti trīs labākie spēlētāji katrā konferencē – vārtsargs, aizsargs un uzbrucējs. Šī nav pirmā reizi, kad par labāko tiek atzīts kāds no HK “Rīga” - 2015. gada par novembra labāko aizsargu atzina Kristapu Zīli.

HK “Rīga” ieņem pēdējo, piecpadsmito vietu MHL Rietumu konferencē ar 40 punktiem 54 spēlēs, sen zaudējot cerības uz “play-off”.

Izmantotie avoti:
Молодежная хоккейная лига - Игроки

     [+] [-]

, 2017-03-01 20:27, pirms 7 gadiem
Pārsteidzoši, kas to būtu gaidījis.
Tas ir liels sasniegums Latvijas hokejam.
Cerams ka puika nesalūzīs un turpinās tādā garā, kas zin iespējams sanāks labs spēlētājs.