Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Virslīgas mēneša labākajiem spēlētājiem arī šosezon balvas no AVEX

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Florbola savienība (LFS) šosezon turpinās pirms gada uzsākto veiksmīgo sadarbību ar AVEX (Tavs Audio-Video Experts), lai arī Latvijas 20. Florbola čempionātā tiktu sveikti vīriešu un sieviešu Virslīgas mēneša labākie spēlētāji. Labākajiem Virslīgas florbolistiem AVEX nodrošinās firmas SONY balvas.

AVEX tirdzniecības vadītājs Didzis Farnasts, komentējot sadarbības ar LFS turpināšanu, uzsvēra: "Florbolam ir sporta veids, kas man pašam ļoti patīk. Sekojot tam, labi redzams, ka šī spēle strauji kļūst arvien populārāka, sevišķi jauniešu vidū. Mūsu uzņēmuma sadarbība ar LFS bijusi ļoti veiksmīga, tāpēc arī šosezon – Latvijas Florbola čempionāta jubilejas gadā, labākajiem spēlētājiem pasniegsim balvas."

LFS un AVEX sadarbības mērķis ir pateikties par mēneša labāko spēlētāju ieguldījumu spēles kvalitātē un atrast jaunus talantus, kuru pienesums florbola spēles attīstībā bijis sevišķi nozīmīgs.

AVEX ir speciālisti savā jomā ar ļoti lielu pieredzi audio un video tehnikas tirdzniecībā, kuras pamatā ir klientu rekomendācijas, kurās tie atzīst firmas pozitīvo darbību.

Vairāk par AVEX – Jaunumi

Izmantotie resursi:
floorball.lv