Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

35miljoni par Tevezu

35miljoni par Tevezu
Karloss Tevess
Foto: Reuters/Scanpix

Brazīlijas futbola klubs "Corinthians" piedāvājis 35miljonus angļu mārciņas "Manchester City" par uzbrucēju Tevezu.

Brazīlijas futbola klubs „Corinthians” ir izteikuši 35 miljonu angļu mārciņu(aptuveni 40miljoni eiro) vērtu piedāvājumu „Manchester City” klubam par uzbrucēju Tevezu, visticamāk „Manchester City”piedāvājumu noraidīs.
Jūlija sākumā Tevezs paziņoja, ka vēlas pamest klubu, sakot, ka vēlas būt tuvāk savai ģimenei Buenosairesā.
Tevezs jau spēlējis „Corinthians”sastāvā no 2004-2006, pēc tam viņš pievienojās premjerlīgas klubam „West Ham United”. Pirms pievienojās „Manchester City” Tevezs paspēja uzspēlēt arī „Manchester United” rindās.
Kopš futbolista paziņojuma, par vēlmi pamest klubu, viņš ir ticis saistīts ar vairākiem Eiropas top klubiem, ieskaitot Itālijas klubu „Inter Milan”, kurš paziņoja, ka nevar atļauties Teveza algu.
Sākotnēji Teveza iespējamā spēlēšana Dienvidamerikā izskatījās visai neiespējama, jo pastāvēja uzskats, ka nevienam no šī kontinenta klubiem nav tādas finansiālās rocības, lai piesaistītu savam klubam.
Tomēr tiek uzskatīts, ka lielā transfēra summa, gandrīz trīskārši pārsniedz „Corinthians” kluba rekordu(13.8miljoni angļu mārciņas), par ko viņš tika iegādāts 2004. gadā, tiks finansēta no atbalstītāju un televīzijas translēšanas tiesību pārdošanas.
„Brazīlijas ekonomika strauji attīstās un ir jauns televīzijas translēšanas tiesību darījums, kurš nodrošinās Brazīlijas futbola klubiem lielāku naudu,” teica BBC Dienvidamerikas reporties Tims Vikerijs(Tim Vickery).

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2011-07-12 22:45, pirms 13 gadiem
Pēc manām domām Tevez tā arī nepāriez uz "Corinthians"klubu,jo tie viņu nepavilks finansiāli,un arī tādā lietā,ka Tevez ir spēlētājs,kas cīnās par tituliem,bet šajām Brazīlijas klubam nav tādas futbolprasmes,bet ir lielas ambīcijas.
Bet,ir viena nianse.Tevez grib būt tuvāk ģimenei un man liekas viņs izdarīs visu,lai tikai to izdarīt.
Nu,ko skatīsimies ,kas notiks tālāk šajā situācijā.