Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Motiejūns apstiprina K.Lavrinoviča iespējamo aiziešanu no "Žalgira"

Agris Suveizda

Motiejūns apstiprina K.Lavrinoviča iespējamo aiziešanu no "Žalgira"
Kšištofs Lavrinovičs (no kreisās)
Foto: AFP/Scanpix

Lietuvas basketbola kluba Kauņas "Žalgira" ģenerālmenedžeris Pauļus Motiejūns sarunā ar lrytas.lt apstiprināja citu klubu interesi par Kšištofu Lavrinoviču. Pieredzējušajam basketbolistam esot trīs varianti, no kuriem viens esot Spānijas klubs "Valencia".

"Par viņu ir interese, taču pagaidām tās ir tikai runas. Drīzumā uzzināsim, kas notiks. Iespēja, ka viņš paliks vai aizies, ir 50 pret 50," sacīja Pauļus Motejūns. "Žalgira" ģenerālmenedžeris sacīja, ka gadījumā, ja Lavrinovičs vienosies ar kādu komandu, Kauņas klubs neliks nekādus šķēršļus pārejai. Iemesls ir pilnībā nenokārtotās finansiālās saistības ar spēlētāju.

Bijušais Sjēnas "Montepaschi" basketbolists Kšištofs Lavrinovičs Kauņas "Žalgirim" pievienojās 2012.gadā, kad kluba īpašnieks vēl bija Vladimirs Romanovs. Tolaik Lavrinovičam tika piedāvāti 800 tūkstoši eiro gadā, taču kluba finansiālo problēmu dēļ abām pusēm pirms šīs sezonas izdevās vienoties par citiem nosacījumiem. Pēc neoficiālas informācijas, Lavrinoviča alga šosezon esot 400 tūkstoši eiro, bet otru pusi "Žalgiris" esot apsolījis samaksāt tuvāko gadu laikā.

34 gadus vecais Kšištofs Lavrinovičs šosezon Eirolīgā ir piedalījies 13 spēlēs, kuru laikā laukumā vidēji pavadījis 17 minūtes un 33 sekundes. Veterāna kontā ir 7.2 punkti un 3.4 atlēkušās bumbas. Pirmajā grupu turnīrā latviešu saspēles vadītāja Kaspara Vecvagara pārstāvētais "Žalgiris" ar piecām uzvarām un pieciem zaudējumiem apakšgrupā ieņēma trešo vietu, bet "Top 16" fāzē ar pieciem zaudējumiem piecās spēlēs F grupā ieņem pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt / Naujienos