Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Početīno: "Nenopirkām nevienu spēlētāju, bet faniem nav iemesla bēdāties"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Početīno: "Nenopirkām nevienu spēlētāju, bet faniem nav iemesla bēdāties"
Maurīsio Početīno
Foto: Reuters/Scanpix

"Tottenham Hotspur" šajā vasarā pāršķīra jaunu lappusi vēstures grāmatā – Londonas klubs kļuva par pirmo Anglijas Premjerlīgā, kas vasaras pāreju periodā neiegādājās nevienu jaunu futbolistu. Tomēr galvenais treneris Maurīsio Početīno neuzskata, ka vienības līdzjutējiem tāpēc vajadzētu bēdāties.

"Domājām par to, lai jaunajā sezonā varētu cīnīties par augstākajām vietām. Protams, domājām par sastāva pastiprināšanu, taču tas nebija iespējams, un līdz ar to priecājamies par komandu, kas ir mūsu rīcībā. Nedrīkstam sūdzēties, bet ir jātic futbolistiem, kuri ir kopā ar mums. Mēs būsim spēcīga komanda," teica galvenais treneris Maurīsio Početīno.

Tā vietā, lai kritizētu "Tottenham Hotspur" vadītāju Danielu Līviju, argentīniešu speciālists viņu slavēja, jo izdevies pagarināt līgumus ar vairākiem līderiem, ieskaitot dāni Kristianu Eriksenu un Pasaules kausa labāko vārtu guvēju Hariju Keinu. "Drosme – tas nozīmē labāko spēlētāju paturēšanu. Tas ir pats svarīgākais," teica Početīno. "Keina noturēšana – tas prasīja milzu pūles, un klubam vajadzēja būt drosmīgam."

"Noturēt labākos spēlētājus un trenerus, turpināt ticēt sastāvam un akadēmijai, uzbūvēt jaunu stadionu, kas izmaksāja miljardu mārciņu," kluba vadības panākumus uzskaitīja Početīno. "Protams, futbolā pats svarīgākais ir uzvarēt spēlēs, un mēs to darīsim." Jaunais Londonas kluba stadions tiks atklāts 15. septembrī, uzņemot "Liverpool".

"Mums jāsaprot, ka mūsu kluba realitāte pamatīgi atšķiras no citiem klubiem. Cilvēkiem tas ir jāsaprot un tādā veidā arī jāatzīst, ka esam paveikuši labu darbu. Esam spēcīga komanda brīdī, kad neklājas viegli," teica Početīno. Ierasts – ja komanda būvē jaunu stadionu, ir mazāk naudas, ko tērēt komandas pastiprināšanai.

"Mūsu sapnis vienmēr ir uzvaras, un ir jāsapņo par lielām lietām. Protams, trofejas ir mūsu visu prātos, bet realitāte visu noliek savās vietās," teica Početīno, kura komanda pagājušo sezonu noslēdza Premjerlīgas trešajā vietā. "Manuprāt, "Tottenham" sagaida fantastiska nākotne – tuvāko mēnešu laikā mums būs jauns stadions un jauna treniņu bāze, plus lielisks treneru kolektīvs. Gribu redzēt, ka spēlētāji patiešām tic vīzijai un ir gatavi šeit palikt, kā tas bijis pēdējos četrus gadus. Nav neviena iemesla, lai fani bēdātos."

Sezonas pirmajā spēlē "Tottenham Hotspur" šodien pulksten 14:30 viesosies pie "Newcastle United".

Izmantotie resursi:
Mauricio Pochettino: No reason for Tottenham...

     [+] [-]

, 2018-08-11 14:34, pirms 6 gadiem
Hotspur simpatisks klubs,veiksmi viņiem sezona,jo noturet līderus ir laba lieta ,plus dos akadēmijai iespējas tās ir labi.

     [+] [-]

, 2018-08-11 14:57, pirms 6 gadiem

     [+] [-]

, 2018-08-11 15:53, pirms 6 gadiem
Nu, galvenais lai nirt beidz...

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:46, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> 18pop.tk