Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Angļi un franči apmierināti ar neizšķirtu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Angļi un franči apmierināti ar neizšķirtu
Samirs Nasrī
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc šodien notikušās Eiropas čempionāta D apakšgrupas spēles starp Franciju un Angliju (1:1) abu pušu pārstāvji, treneri un spēlētāji, pauda apmierinātību ar mača iznākumu.

Anglijas komandas galvenais treneris Rojs Hodžsons ir apmierināts gan ar rezultātu, gan sniegumu: "Neviens spēlētājs mūs nepievīla. Francijai uzbrukumā nav panikas, tāpēc mums bija jānospēlē disciplinēti. Labi nospēlējām aizsardzībā, neļāvām frančiem izvērsties. Tāpēc ar 1:1 esmu apmierināts."

"Mūsu uzbrukuma pēdējās piespēles kvalitātei jāuzlabojas, tas pats attiecas arī uz lēmumu pieņemšanu. Dažkārt pārāk ātri izdarījām centrējumus vai arī izmantojām viena pieskāriena piespēles brīžos, kad tas nebija nepieciešams. Labā zīme ir tā, ka visi vēlas nospēlēt maksimāli labi. Francija ir grupas un arī turnīra favorīte, bet es respektēju arī Ukrainu un Zviedriju," turpināja Hodžsons.

Angļu kapteinis Stīvens Džerards paslavēja 18 gadus veco pussargu Aleksu Oksleidu-Čemberleinu: "Veins Rūnijs pirms daudziem gadiem pierādīja to, ka, ja esi pietiekami labs, vecumam nav nozīmes. Oksleids-Čemberleins šovakar apliecināja to, ka ir pietiekami labs šim līmenim. Jā, viņam vēl daudz jāmācās, taču, spēlējot kopā ar pieredzējušiem spēlētājiem, viņš ātri attīstīsies."

Džo Hārts, Anglijas izlases vārtsargs: "Samirs ir ļoti gudrs futbolists. Mēs pārāk dziļi atkāpāmies, bet viņš uzsita ļoti spēcīgi starp vairākiem spēlētājiem un mani pārspēja. Tas bija labs vārtu guvums. Mums toties jāskatās uz savu iespēto. Jūtu, ka progresējam, virzāmies pareizajā virzienā. Bez šaubām mums labāk patiktu uzvarēt. Šodien parādījām elastīgumu. Francija pirmajās 25 minūtēs nebija mums gatava."

"1:1 ir godīgs rezultāts. Pat neskatoties uz mazo iespēju skaitu, varējām gūt otros vārtus. Bijām sagatavojušies uzvarēt šo spēli. 20 minūtēs to varējām zaudēt. Nedrīkst arī aizmirst to, ka pirmajā mačā mums pretī bija grupas spēcīgākā pretiniece. Vismaz "uz papīra" tā patiešām ir. Lai uzvarētu, pietrūka kvalitātes uzbrukumā. Taču no otras puses – nezaudējām, un tas ir labi," pēc mača pauda Francijas komandas vadītājs Lorāns Blāns.

Francijas vienīgo vārtu guvējs Samirs Nasrī: Neizšķirts spēlē pret Angliju nav pats sliktākais rezultāts. Mēs nezinām, kā nospēlēs Ukraina un Zviedrija, taču mums ir pietiekami labas iespējas izkļūt no grupas. Ceturtdaļfināls joprojām ir mūsu mērķis. Par saviem vārtiem – man bija tikai viens variants – sist pa vārtiem. Lomu nospēlēja arī tas, ka Hārtu ļoti labi pazīstu, jo spēlējam vienā klubā."

"Ielaistos vārtus varējām novērst, jo tas bija soda sitiens. Standartsituācijās var nospēlēt preventīvu aizsardzību. Karstumā bija ļoti grūti spēlēt, taču spējām izturēt. Varējām pat uzvarēt, vienīgā nožēla ir par ielaistajiem vārtiem," atzina Alū Diarā, kuram bija laba iespēja gūt vārtus.

Izmantotie resursi:
The FA - The website for the English football...
euro.tf1.frc

  -1 [+] [-]

, 2012-06-11 23:25, pirms 12 gadiem
a mošk nav apmierināti, neviens jau nezin
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-06-12 01:14, pirms 12 gadiem
bakerboyz rakstīja: Fraņči norausies no Ukraiņiem
tad jau redzēs,vai Ukraiņi līdzjutēju dzīti uz priekšu spēs nospēlēt tikpat veiksmīgi,frančiem tomēr spēlētāji meistarīgāki kā Zviedriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-06-12 07:48, pirms 12 gadiem
Nav nekādu franču, ir francūži.

     [+] [-]

, 2012-06-12 12:28, pirms 12 gadiem
Arī es protu lasīt rakstīja: Nav nekādu franču, ir francūži.
Nu, piedod, ka esam tik vāji FRANCŪŽU valodas jautājumos Vispār jau pareizi ir "franči", tikai vienskaitlī ir "francūzis" un "francūziete".