Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Terijs: "Varu garantēt, ka vecajiem spēlētājiem "Chelsea" nav lielas ietekmes"

Agris Suveizda

Terijs: "Varu garantēt, ka vecajiem spēlētājiem "Chelsea" nav lielas ietekmes"
Džons Terijs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc tam, kad Londonas "Chelsea" īpašnieks Romāns Abramovičs no amata atstādināja galveno treneri Andrē Vilašu-Boašu, angļu prese mēļoja, ka liela ietekme šajā lēmumā bijusi vecajiem spēlētājiem, kuriem neesot patikusi viņu lomas samazināšanās laukumā. Komandas kapteinis Džons Terijs, kurš ir viens no šī "pieredzējušo spēlētāju kulta", baumas noliedza un teica, ka viņiem neesot milzīgas ietekmes ģērbtuvēs.

"Visos klubos, kad spēlētāji netiek laukumā, notiek pārpratumi un ir spēlētāji, kas ir sarūgtināti par nespēlēšanu. Domāju, ka tāpēc, ka tā ir "Chelsea", cilvēki baumo par to, ka vecajiem spēlētājiem ir liela ietekme, bet varu galvot, ka tā nav un tā nav bijis, kopš esmu futbola klubā. Visiem spēlētājiem rūp "Chelsea", īpašniekam noteikti. Andrē bija ļoti labs treneris, bet diemžāl neguvām nepieciešamos rezultātus. Spēlētāji un treneri kļūdas pieļauj kopā, tomēr tas diemžēl nāk pār viņa galvu. Visi vēlam viņam labu, viņam priekšā ir ļoti laba nākotne, un viņš arī ir ļoti jauns. Tā viņam un man var būt pieredze, no kuras mācīties. Mēs ar viņu ļoti labi satikām," sacīja Terijs.

"Šādas lietas notiek. Viņam neveicās, komanda nebija labā formā. Domāju, ka mēs, spēlētāji, varējām darīt vairāk, lai to mainītu, lai izvairītos no tā, kas notika. Taču tāda ir dzīve. Mēs atbalstām viņu. Viņš ir draugs un vienmēr būs draugs," Vilašu-Boašu aizstāvēja kotdivuāriešu uzbrucējs Didjē Drogbā. Vilass-Boašs par "Chelsea" galveno treneri kļuva iepriekšējā starpsezonā, un šī viņam bija tikai trešā sezona kā kāda kluba galvenajam trenerim. "Chelsea", lai pirms sezonas no "Porto" iegūtu Vilašu-Boašu, šķīrās no 15 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News |...

  +1 [+] [-]

, 2012-03-11 17:15, pirms 12 gadiem
Via man tā liekas, vai dīvaini formulēti teikumi! Varbūt vienkārši pārāk duadz esmu salasījies angļu tekestus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-03-11 20:17, pirms 12 gadiem
..ir jau dzirdēts ka Mourinjo esot savas prasības pateicis Romānam..ta ka sorry Real fani..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja