Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Miglinieks: ''Spēle bez Sirsniņa bija laba komandas pārbaude''

Krišs Upenieks

Miglinieks: ''Spēle bez Sirsniņa bija laba komandas pārbaude''
Rinalds Sirsniņš un Igors Miglinieks
Foto: Lāsma Irša, bkjekabpils.lv

Pēc vakardien izcīnītas uzvaras Baltijas Basketbola līgas (BBL) regulārās sezonas spēlē pret Kazahstānas komandu ''Barsy'' jēkabpiliešu galvenais treneris Igors Miglinieks atzīmēja komandas spēju aizvadīt pietiekami labu maču arī bez līdera Rinalda Sirsniņa.

''Šī spēle bija labāka nekā pirmā pret „Ogri” šajā gadā. Šī bija pavisam cita rakstura spēle, mēs jau bijām atraduši vajadzīgo ritmu, bet mikrotraumas dēļ „izkrita” Rinalds Sirsniņš. Līdz ar to tas bija labs pārbaudījums komandai, jo Rinalds pēdējās spēlēs turēja komandu, gan pats izpildīja, gan regulēja pārējos. Šoreiz komandai bija jāspēj tikpat labi spēlēt arī bez Rinalda.

Malači – vairāk vai mazāk visus, kas bija laukumā, es varu atzīmēt ar pozitīvu zīmi. Man patīk, ka šajā komanda ir tā, ka, ja kādam labi iet, tas uzņemas un met, bet, ja kaut kas ne tā, neviens cits citam neko nepārmet. Tā ir laba zīme! Svarīgi, lai mums pietiek spēka un gudrības aizsardzībā,'' komandu uzteic ''Jēkabpils'' galvenais treneris Igors Miglinieks.

Šobrīd BBL turnīrā BK „Jēkabpils” izcīnījis piecas uzvaras deviņās spēlēs, un pirmajā kārtā atlicis pa vienai spēlei pret „Vytautas”, „Liepāja/Triobet” un „Tarvas”. Savu nākamā cīņu „Jēkabpils” komanda aizvadīs BBL ietvaros – trešdien, 13. janvārī izbraukumā „lūši” stāsies pretī „Vytautas” vienībai.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - BK „Jēkabpils” bez Sirsniņa...