Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

''Jēkabpils'' uzbrucējs Rutkausks - labākais BBL spēlētājs janvārī

Krišs Upenieks

''Jēkabpils'' uzbrucējs Rutkausks - labākais BBL spēlētājs janvārī
Ronalds Rutkausks
Foto: Lāsma Irša, bkjekabpils.lv

Baltijas Basketbola līgas (BBL) oficiālajā mājaslapā paziņots, ka 2016. gada pirmā mēneša ''Triobet'' BBL labākais spēlētājs bijis BK ''Jēkabpils'' lietuviešu uzbrucējs Ronalds Rutkausks.

Ronalda lieliskais sniegums palīdzējis “Jēkabpils” komandai janvārī izcīnīt trīs uzvaras četrās spēlēs un noslēgt BBL regulāro sezonu trešajā vietā grupā.

Janvārī Rutkausks vidēji spēlē guva 15,5 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, pārķēra 1,3 bumbas un realizēja metienus no spēles ar 74% precizitāti, sasniedzot lietderības koeficientu 25,3.

Lietuviešu basketbolista labākais mačs bija pret Kazahstānas “Barsy” komandu 10. janvārī, kurā viņš sasniedza pārliecinošu double-double, gūstot 17 punktus un izcīnot 15 bumbas zem groziem, tajā skaitā realizēja četrus no pieciem metieniem no spēles un trāpot deviņus no desmit “sodiņiem”.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League
BKJekabpils.lv - Ronalds Rutkausks – “Triobet”...