Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" bullīšos pārspēj "Prizmu", "Monarhs" pārtrauc "Zemgales" uzvaru sēriju

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"Kurbads" bullīšos pārspēj "Prizmu", "Monarhs" pārtrauc "Zemgales" uzvaru sēriju
Monarhs" pārtrauc "Zemgales" astoņu uzvaru sēriju.
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Latvijas čempionātā hokejā šodien laukumā devās visas sešas turnīra komandas, dienas pirmajā spēlē "HK Kurbads" vienībai vien pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 apspēlējot Rīgas "Prizmu", "HK Ozolnieki/Monarhs" hokejistiem ar 3:1 uzvarot "Zemgali", savukārt "Dinamo/Juniors" šodien ar pārliecinošo 7:1 pārspēja Daugavpils hokejistus.

"HK Kurbads" svin kārtējo uzvaru

Mača rezultātu pirmā perioda vidū atklāt izdevās "Prizmas" hokejistiem, kad pēc skaistas izspēles šveiciešu uzbrucēja Nikola Visena un Dāvja Straupes izpildījumā ripu vārtos raidīja Aleksandrs Macijevskis. Otrās trešdaļas ievadā gan "Kurbadam" izdevās ātri atgūties, vispirms perioda 34. sekundē 1:1 panākot Jurijam Kļujevskim, bet vien mirkli vēlāk jau vadībā ogrēniešus izvirzot Hārdijam Parādniekam.

Otrās trešdaļas vidusdaļā "Prizmas" hokejistiem izdevās panākt neizšķirtu, vēl vienus vārtus skaitliskajā vairākumā gūstot pieredzējušajam Aleksandram Macijevskim. Trešajā periodā nevienai no komandām pretiniekus vārtus iekarot neizdevās, kā rezultātā mača liktenis tika izlemts pēcspēles metienu sērijā, kurā uzvaru nesošo bullīti vārtos raidīja Jurijs Kļujevskis.

"Monarhs" pārtrauc jelgavnieku uzvaru sēriju

Astoņu "Zemgales" hokejistu uzvaru sēriju šovakar pārtrauca "HK Ozolnieki/Monarhs" hokejisti, kas svinēja panākumu ar 3:1. Jau mača ceturtajā minūtē Ozolnieku labā rezultātu atklāja Jānis Zaka, taču perioda turpinājumā precīzs bija arī Edgars Lipsbergs.

Otrā perioda ievadā jau 3:0 "Monarhu" labā panāca Elvis Želubovskis. Lai gan "Zemgales" hokejisti mača turpinājumā bija krietni aktīvāki nekā pretinieki, Dmitrija Žabotinska sargātos vārtus jelgavnieki iekaroja vien piecas minūtes pirms spēles beigām, kad izšķirošo 1:3 panāca Reinis Demiters.

Junioriem viegla uzvara Daugavpilī

Vjačeslava Nazarova vadītā Rīgas "Dinamo/Juniors" šodien ar pārliecinošo 7:1 sagrāva Daugavpils hokejistus. Mača pirmajā periodā divreiz pretinieku vārsargu pārspēja Gatis Sprukts, savukārt otrajā trešdaļā precīzi bija Frenks Razgals un Vladislavs Koniševs, panākot jau 4:0.

Trešā perioda ievadā daugavpilieši vienus vārtus atguva. Mača turpinājumā Sprukts guva jau savus trešos vārtus spēlē, taču pašā mača izskaņā precīzi bija arī Dmitrijs Komarņickis un Oļegs Šišļaņņikovs, panākot izšķirošo 7:1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  -1 [+] [-]

, 2014-01-11 19:37, pirms 10 gadiem

     [+] [-]

, 2014-01-11 20:55, pirms 10 gadiem
Interesanti, kā Prizmieši to šveicieti nogrābuši?
Un pēc eliteprospects.com spriežot viņš ir nevis Nikola, bet Nikolas Vissens.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-11 21:02, pirms 10 gadiem
Neviltots prieks par mūsu hokeja leģendu Gatonu Spruktu. Viņš ar savu neatlaidību un uguntiņu acīs var būt kā piemērs mūsu jaunajiem censoņiem. Neskatoties uz viņa matu krāsu mēs ticam ka viņš kļūs par diženu hokejistu. Cerams ka šis ballīšu nezvērs turpinās mūs priecēt ar vel neredzēti skaistiem vārtu birumiem. Vel varētu atzīmēt Oļega Šišļaņinkova spēli, bet cerams ka imigrācijas dienests nav vel atradis slēpni kur viņš dzīvo.

     [+] [-]

, 2014-01-11 21:49, pirms 10 gadiem
Jelgavai vārtus guva Remiņš. Borisovam būtu mazāk jāmeklē iespējas pieskaitīt piespēles Bogdanovam, bet jāpaceļ acis uz pārējo laukumu, sliktāk savu darbu pilda vabūt tikai Zviedrītis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-11 22:41, pirms 10 gadiem
juniori spēlēja piņķos!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-11 22:54, pirms 10 gadiem
ekspertbo rakstīja: Neviltots prieks par mūsu hokeja leģendu Gatonu Spruktu. Viņš ar savu neatlaidību un uguntiņu acīs var būt kā piemērs mūsu jaunajiem censoņiem. Neskatoties uz viņa matu krāsu mēs ticam ka viņš kļūs par diženu hokejistu. Cerams ka šis ballīšu nezvērs turpinās mūs priecēt ar vel neredzēti skaistiem vārtu birumiem. Vel varētu atzīmēt Oļega Šišļaņinkova spēli, bet cerams ka imigrācijas dienests nav vel atradis slēpni kur viņš dzīvo.
jā Gatis ir spējis paspīdēt pēdējās spēlēs, bet ,manuprāt, viņš ir viens no perspektīvākajiem puišiem šajā komandā, cerams, ka viņam viss izdosies!!!

     [+] [-]

, 2014-01-11 22:56, pirms 10 gadiem
hossa2009 rakstīja: juniori spēlēja piņķos!
Autori pat no protokola norakstīt vairs neprot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-12 01:12, pirms 10 gadiem
Volx rakstīja: Čalis vienkārši grib spēlēt pieaugušo - augstākā līmenī.
Bet nopietni, tev droši vien ir zināms, kā viņš te ir iepeldējis? Prizma apzināti meklējusi papildinājumu aiz Latvijas valsts robežām, vai arī kāds viņu šeit ir iekārtojis?

  -1 [+] [-]

, 2014-01-12 01:42, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Bet nopietni, tev droši vien ir zināms, kā viņš te ir iepeldējis? Prizma apzināti meklējusi papildinājumu aiz Latvijas valsts robežām, vai arī kāds viņu šeit ir iekārtojis?
studē kādā no LV universitātēm, taču negribēja beigt spēlēt hokeju tāpēc piekrita Prizmas piedāvājumam.