Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops pēc zaudējuma ''Arsenal'': ''Mēs necīnāmies par titulu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Klops pēc zaudējuma ''Arsenal'': ''Mēs necīnāmies par titulu''
Jirgens Klops. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops pēc zaudējuma čempionāta ietvaros Londonas ''Arsenal'' izslēdza savu vadīto vienību no cīņas par čempiones godu, taču atzina, ka mača taisnīgākais rezultāts būtu bijis neizšķirts.

Vakar Anglijas Premjerlīgas desmitās kārtas ietvaros centrālajā mačā Londonas ''Arsenal'' savā laukumā ar 3:2 apspēlēja ''Liverpool''. Ar 24 punktiem Mikela Artetas vadītā komanda šobrīd ir turnīra līdere, kamēr ''Liverpool'' sezonas ievadā uzvarējis tikai divās spēlēs un klubs šobrīd atrodas vien desmitajā pozīcijā.

''Mēs necīnāmies par titulu,'' pēc spēles apgalvoja ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops. ''Mums ir problēmas, taču turpināsim cīnīties. Mūsu situācijā vienīgais, ko varam darīt, ir doties laukumā un spēlēt no sirds. Esam ļoti vīlušies. Visos ielaistajos vārtos pieļāvām kļūdas aizsardzībā. Pirmie vārti bija ļoti slikts spēles sākums,'' turpināja Liverpūles ilggadējais galvenais treneris.

''Luisu Diasu mums bija jānomaina - problēmas ar kāju, kas neizskatījās labi. Pie tam, Trents pagrieza potīti. Septiņu gadu laikā viņš nekad nebija prasījis maiņu. Mūsu situācija ir tik tiešām sarežģīta. Neizšķirts šodien būtu bijis krietni taisnīgāks rezultāts,'' par savainojumu lazareti un spēles iznākumu teica Jirgens Klops.

Londonas ''Arsenal'' galvenais treneris Mikels Arteta uzsvēra fanu lielo atbalstu tribīnēs. ''Paldies spēlētājiem un līdzjutējiem par šādu pēcpusdienu. Nekad ko tamlīdzīgu neesmu redzējis. Lielais atbalsts palīdz spēlētājiem. Viena no labākajām sajūtām ir visus apvienot.'' Treneris apgalvoja, ka viņam paticis redzētais laukumā. ''Redzēju komandu, ar kuru varu identificēties. Sarežģītos brīžos tā rādīja raksturu, turpināja demonstrēt to spēli, kuru no spēlētājiem prasām. Tajā pašā laikā spēlētājos ir liela ticība. Turpinājām uzbrukt, radīt spiedienu pretiniekā.''

''Spēlējām krietni labāk otrajā puslaikā. Spēles organizācija, spiediena izdarīšanas laiks, mēs uzvarējām katru dueli un otro bumbu. Biju ļoti priecīgs to redzēt,'' pēc uzvaras savu komandu cildināja Arteta.

Nākamajā nedēļas nogalē 11. kārtas ietvaros ''Arsenal'' spēkosies pret ''Leeds United'', kamēr ''Liverpool'' centrālajā mačā spēkosies pret pēdējo gadu principiālo pretinieci Mančestras ''City''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2022-10-10 11:43, pirms 2 gadiem
..jāpiekrīt, ka neizšķirts būtu taisnīgāks rezultāts, jo bija daudz neveiksmes un tikpat daudz veiksmes pretinieku pusē.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-10 11:45, pirms 2 gadiem
Vajadzēja vasarā nopietnākas izmaiņas veikt un pēdējā laikā vairāki transfēri ņemti kaut spēlētāji ir ļoti traumatiski ( Melo ,Konate, Ramzījs ) un lūzt tagad daži ļoti bieži (Tiago, Džons, Gomezs ,Keita ,Čemberleins, Hendersons ,Robertsons) plusā visam pie piesātinātas pagājušās sezonas daudzi tagad tālu no vēlamās formas ( Salahs ,Van Deiks) janvārī vajag vismaz 4-5 izmaiņas lai pal ČL vismaz cīnīties.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-10 11:52, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Vajadzēja vasarā nopietnākas izmaiņas veikt un pēdējā laikā vairāki transfēri ņemti kaut spēlētāji ir ļoti traumatiski ( Melo ,Konate, Ramzījs ) un lūzt tagad daži ļoti bieži (Tiago, Džons, Gomezs ,Keita ,Čemberleins, Hendersons ,Robertsons) plusā visam pie piesātinātas pagājušās sezonas daudzi tagad tālu no vēlamās formas ( Salahs ,Van Deiks) janvārī vajag vismaz 4-5 izmaiņas lai pal ČL vismaz cīnīties.
Nu viņi gāja pēc Tchouameni,bet PSG uzsita cenu un Real nopirka.Nākošgad Belinghamu grib.Tur atkal tā pati problēma,vai spēs pārsist Real un citus angļu klubus.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-10 12:10, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Nu viņi gāja pēc Tchouameni,bet PSG uzsita cenu un Real nopirka.Nākošgad Belinghamu grib.Tur atkal tā pati problēma,vai spēs pārsist Real un citus angļu klubus.
Varbūt dotajā brīdī nevajag pirkt bet dot iespēju dažiem no akadēmijas varbūt izaugs tāpat kā Arsenal Smits-Rovs vai Saka. Akadēmijā ir daudz labu jauno ko var izmantot (Bajčetič ,Fraundorfs ,Musiolovskis, Gordons ) . Jo no galvenā sastāva vairāki izskatās pa pedējiem gadiem atēdušies futbola.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-10 13:00, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Varbūt dotajā brīdī nevajag pirkt bet dot iespēju dažiem no akadēmijas varbūt izaugs tāpat kā Arsenal Smits-Rovs vai Saka. Akadēmijā ir daudz labu jauno ko var izmantot (Bajčetič ,Fraundorfs ,Musiolovskis, Gordons ) . Jo no galvenā sastāva vairāki izskatās pa pedējiem gadiem atēdušies futbola.
Klopa lielākā problēma ir tā, ka ļoti maz veic spēlētāju rotācijas. Šis gan jau arī iemesls pilnajai lazaretei.

     [+] [-]

, 2022-10-10 14:52, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Vajadzēja vasarā nopietnākas izmaiņas veikt un pēdējā laikā vairāki transfēri ņemti kaut spēlētāji ir ļoti traumatiski ( Melo ,Konate, Ramzījs ) un lūzt tagad daži ļoti bieži (Tiago, Džons, Gomezs ,Keita ,Čemberleins, Hendersons ,Robertsons) plusā visam pie piesātinātas pagājušās sezonas daudzi tagad tālu no vēlamās formas ( Salahs ,Van Deiks) janvārī vajag vismaz 4-5 izmaiņas lai pal ČL vismaz cīnīties.
Kur tu ziemā iegādāsies 4-5 spēlētājus? Liverpool jau tā reti maksā daudz, bet ziemā vēl papildu transfēriem cenas augšā.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-10 15:41, pirms 2 gadiem
...man šķiet, ka VVD nespēlē ar pilnu jaudu, jo negrib traumu un izlaist pasaules kausu...arī Fabinjo, taču viņam atšķirībā no Virdžila ir jāparāda labāks sniegums atlikušajā laikā (mēnesis), lai šo paņemtu uz PK, brazillām ir konkurence....šodien es neredzu Fabinjo kā pamatsastāva spēlētāju izlasē...rezervē gan

     [+] [-]

, 2022-10-10 17:38, pirms 2 gadiem
Uzticības kredīts Jirgenam no kluba puses izskatās milzīgs.

     [+] [-]

, 2022-10-10 18:44, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...man šķiet, ka VVD nespēlē ar pilnu jaudu, jo negrib traumu un izlaist pasaules kausu...arī Fabinjo, taču viņam atšķirībā no Virdžila ir jāparāda labāks sniegums atlikušajā laikā (mēnesis), lai šo paņemtu uz PK, brazillām ir konkurence....šodien es neredzu Fabinjo kā pamatsastāva spēlētāju izlasē...rezervē gan
Es ļoti šaubos, ka profesionāls sportists 2 mēnešus spēlēs ne uz pilna spēka. Jo profesionāls sportists zina, ka taupīšanās bieži vien beidzās ar koncentrācijas trūkumu un lielāku traumu risku, kā raut uz pilnu klapi.

     [+] [-]

, 2022-10-10 20:21, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Es ļoti šaubos, ka profesionāls sportists 2 mēnešus spēlēs ne uz pilna spēka. Jo profesionāls sportists zina, ka taupīšanās bieži vien beidzās ar koncentrācijas trūkumu un lielāku traumu risku, kā raut uz pilnu klapi.
ja spēlētu uz pilnu jaudu, tad ielaisto vārtu būtu mazāk...ja tev plīsušas krusteniskās saites, zemapziņā ir piesargāties, lai karjera nebeigtos ar recidīvu, bet ja tu nebaidies tādā situācijā, tad neesi gudrs...kaut vai atceramies mūsu A.Jēkabsoni -Žogotu, pirms krustenisko saišu plīsuma, kas presē tika noklusēts, tika atzīta gan labākā Eiropā, gan gāja caurgājienos, bet pēc tam vairs negāja uz grozu, baidoties no kontakta ar masīvām pretspēlētājām, pārsvarā uzbruka no distances...un teikt, ka viņa nobijusies?...nē, tikai domā par sevi un savu karjeru!

     [+] [-]

, 2022-10-10 21:22, pirms 2 gadiem
agrizzz rakstīja: ..jāpiekrīt, ka neizšķirts būtu taisnīgāks rezultāts, jo bija daudz neveiksmes un tikpat daudz veiksmes pretinieku pusē.
https://i.imgur.com/GNa98s5.jpg

     [+] [-]

, 2022-10-10 23:00, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ja spēlētu uz pilnu jaudu, tad ielaisto vārtu būtu mazāk...ja tev plīsušas krusteniskās saites, zemapziņā ir piesargāties, lai karjera nebeigtos ar recidīvu, bet ja tu nebaidies tādā situācijā, tad neesi gudrs...kaut vai atceramies mūsu A.Jēkabsoni -Žogotu, pirms krustenisko saišu plīsuma, kas presē tika noklusēts, tika atzīta gan labākā Eiropā, gan gāja caurgājienos, bet pēc tam vairs negāja uz grozu, baidoties no kontakta ar masīvām pretspēlētājām, pārsvarā uzbruka no distances...un teikt, ka viņa nobijusies?...nē, tikai domā par sevi un savu karjeru!
Bertānam krusteniskās 2reiz plīsa. Joprojām iet caurgājienos. Asenjo krusteniskās plīsa 3reiz. Joprojām spēlē augstā līmenī.