Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Balotelli atvainojas Mančīni un cer uz neizmešanu no izlases

Andrejs Siliņš

Balotelli atvainojas Mančīni un cer uz neizmešanu no izlases
Mario Balotelli lūdz atvainošanos par savu uzvedību
Foto: AP/Scanpix

Pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma Londonas "Arsenal" Anglijas Premjerlīgā "Manchester City" itāliešu uzbrucējs Mario Balotelli atvainojies klubam un galvenajam trenerim Roberto Mančīni par savu uzvedību pēdējā laikā, tostarp kārtējās sarkanās kartītes saņemšanu un atstāšanu komandu mazākumā.

Mačā pret "Arsenal" Mančestras komandas uzbrucējs saņēma ceturto sarkano kartīti jeb noraidījumu divu gadu laikā "City" vienībā. "Man ir ļoti žēl par to, kas notika, un par sarūgtinājumu "Manchesster City" klubam un īpaši trenerim Roberto Mančīni, kuru es apbrīnoju un kuram vēlu tikai labu," oficiālā paziņojumā raksta Balotelli, kurš sabijies par to, ka nedisciplinētā rīcība pēdējā laikā varētu apdraudēt 21 gadu vecā uzbrucēja spēlēšanu Itālijas valstsvienībā gaidāmajā Eiropas čempionātā.

Itālijas izlases galvenais treneris Čezāre Prandelli iepriekš izteicies, ka, lai spēlētājs kandidētu uz vietu izlasē, viņš nedrīkst pārkāpt ētikas kodeksu. "Es nepārkāpu ētikas kodeksu," taisnojas Balotelli. "Savas muļķības dēļ jau esmu izlaidis mačus valstsvienībā, un otro reizi es neko tādu nedarītu. Ceru aprīlī būt [izlases] treniņnometnē."

Noraidījuma dēļ Balotelli nedrīkstēs piedalīties nākamajā mačā, bet klāt nāk vēl divu spēļu diskvalifikācija, jo šī bija jau trešā sarkanā kartīte vienas sezonas laikā. Tāpat Anglijas Futbola asociācija apsver iespēju piešķirt itāliešu uzbrucējam pat līdz deviņu spēļu diskvalifikācijai nedisciplinētās rīcības dēļ šajā sezonā.

Prandelli tikmēr nav viennozīmīgi izlēmis - aicināt Balotelli uz treniņnometni vai ne. "Apskatīšu video ierakstos katru epizodi un novērtēšu, vai viņš ir pārkāpis ētikas kodeksu."

Kas attiecas uz Balotelli nākotni Mančestrā - pēc iepriekšējā mača galvenais treneris un futbolista tautietis Roberto Mančīni norādīja, ka Balotelli dienas "City" klubā ir skaitītas. "Man viņa ir ļoti žēl, jo tiek zaudēts talants un meistarība. Viņš atrodas uz nepareizā ceļa, viņam ir steidzami jāmaina sava uzvedība," ar nožēlu sacīja treneris, norādot, ka, iespējams, vasaras transfēru loga laikā mēģinās atbrīvoties no Balotelli. Futbolists pievienojās "City" tikai 2010. gada augustā, kad klubs iegādājās talantīgo jaunieti no Milānas "Inter" par 24 miljoniem sterliņu mārciņu...

Izmantotie resursi:
CNN-IBN Videos: Watch Last 24hr News Videos,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-10 16:48, pirms 12 gadiem
Varbūt tagat mainīs savu uzvedību

  +2 [+] [-]

, 2012-04-10 16:50, pirms 12 gadiem
Ne dienas bez ziņas par Mario, nu jau arī Latvijā Žēl, ja viņu nepaņems izlasē, būtu interesanti pavērot kā izlases rindās viņš uzvestos liela turnīra finālā, varbūt tas viņam arī nāktu par labu.

  -3 [+] [-]

, 2012-04-10 17:01, pirms 12 gadiem
Es tiaki nesaprotu, kas tiem visiem futbolistiem par vainu, nevar padomāt kādreiz pirms dara? Visu laiku jālasa, ka atvainojas šim un atvainojas šam, jau piegriezies....

  +9 [+] [-]

, 2012-04-10 17:05, pirms 12 gadiem
žēl Bolatelli ,bet diez vai vien piedošana kko mainis.
Vajag parādīt labu raksturu laukumā!

  -1 [+] [-]

, 2012-04-10 17:12, pirms 12 gadiem
Tā būtu muļķība šo klaunu ņemt izlasē, lai cik viņš nebūtu labs. Viņš pilnīgi iznīcinās visu komandas garu un padarīs to pasākumu par Balotelli Šovu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2012-04-10 17:36, pirms 12 gadiem
"Why always me?"
Ar šo kadru ir līdzīgas problēmas, kā, savulaik, Buļa rakstītajā atskaitē par LV basketbola izlasē spēlējušo K.Bērziņu- katastrofāls intelekta trūkums.

     [+] [-]

, 2012-04-10 18:47, pirms 12 gadiem
Balotelli laba grebene

  +1 [+] [-]

, 2012-04-10 18:59, pirms 12 gadiem
Varbūt brīdī, kad sapratīs, ka futbols ir komandas spēle, pasaule negriežas tikai ap viņu un ka šādi turpinot viņš par leģendāru spēlētāju nekļūs (nepiedalīsies ne Pasaules kausā, ne Eiropas čempionātā), tad patiešām sāks uzvesties kā futbolistam pienākas. Uz to arī ceram, jo talants ir ļoti liels...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-10 19:12, pirms 12 gadiem
Būtu viņš savākts no kokvilnas lauka pa taisno, tad nebūtu izaudzis par šādu kretīneli, neesmu rasists, bet bieži tie melni kuri uzauguši labvēlīgas valstīs un turīgās ģimenēs paliek tādi zīmuļi.

     [+] [-]

, 2012-04-10 19:32, pirms 12 gadiem
goga papukašvili rakstīja: "Why always me?"
Ar šo kadru ir līdzīgas problēmas, kā, savulaik, Buļa rakstītajā atskaitē par LV basketbola izlasē spēlējušo K.Bērziņu- katastrofāls intelekta trūkums.
Nevar nepiekrist. Tikai Balotelli vēl komplektā nāk ļoti izteigts uzmanības trūkums...Tāda sajūta ka viņš audzis kopā ar 16 brāļiem un vienmēr ticis kkur aizmirsts.

     [+] [-]

, 2012-04-10 21:45, pirms 12 gadiem
Tu nekad neesi pieļāvis kādu kļūdu emociju uzplūdā???
rihardilio rakstīja: Es tiaki nesaprotu, kas tiem visiem futbolistiem par vainu, nevar padomāt kādreiz pirms dara? Visu laiku jālasa, ka atvainojas šim un atvainojas šam, jau piegriezies....