Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Dolphins" izstājas no BBL, Jeromanovam vāja precizitāte

Rolands Eliņš

"Dolphins" izstājas no BBL, Jeromanovam vāja precizitāte
Edgars Jeromanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Baltijas Basketbola līgas ceturtdaļfinālā Dorčepingas „Dolphins” cietusi zaudējumu „Tonybet” ar 59:69, kas nozīmēja arī zaudējumu divu spēļu summā. Edgars Jeromanovs šodienas mačā aizmeta garām deviņus no 10 metieniem no spēles un guva trīs punktus.

Pirmajā ceturtdaļfinālā mača Zviedrijas „Dolphins” piekāpās Prienas „Tonybet” ar 69:83, kas nozīmēja, ka šodien bija jāuzvar ar vismaz tikpat lielu rezultāta starpību.Tiesa, uzvarēt neizdevās ar nekādu starpību, un „Dolphins” BBl sezona noslēgusies.

Pēc mazrezultatīvas pirmās ceturtdaļas (12:9) „Tonybet” otrajā ceturtdaļā uzvarēja ar 31:16 un pārņēma mača grožus savās rokās. Lai arī „Dolphins” patstāvīgi turējās turpat netālu un vēl trīs minūtes pirms mača beigām bija pietuvojusies līdz trīs punktu atstatumam, gala rezultātā nācās ciest zaudējumu ar 59:69.

Edgars Jeromanovs šajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes, taču aizmeta garām visus četrus divpuntku metienus un trāpīja tikai vienu no sešiem tālmetieniem, gūstot trīs punktus. Viņa rēķinā arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un divi bloķēti metieni. Vakardienas mačā latvietis guva 15 puntkus, tiesa, arī tad viņa precizitāte piekliboja, un viņš trāpīja tikai vienu no astoņiem tālmetieniem.

Astotdaļfinālā "Dolphins" basketbolisti bez lielām problēmām divu spēļu summā uzveica "Barons kvartāls" komandu, bet "Tonybet" pēc zaudējuma izbraukumā pret Utenu "Juventus" (67:70) spēja uzvarēt savā laukumā ar astoņu punktu pārsvaru (84:76), tādējādi uzvarot arī divu spēļu summā.

izmantotie resursi:
Live

  +1 [+] [-]

, 2014-03-10 22:03, pirms 10 gadiem
Runā, ka ''Dolphins'' apmaksāja leišiem ceļa un uzturēšanas izmaksas, lai tikai aizvadītu abas spēles Zviedrijā. Sanāk, zviedri ne tikai izmitināja ''Tonybet'', bet arī samaksāja par savu zaudējumu sērijā.