Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" neizmantoto vairākumu spēlē ceturto reizi zaudē "Almaz"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Rīga" neizmantoto vairākumu spēlē ceturto reizi zaudē "Almaz"
Laukumā šodien ritēja bezkompromisa cīņa
Foto: almaz.severstalclub.ru/

Otro zaudējumu divās dienās Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) piedīvojuši "Rīgas" hokejisti. Rīdzinieki Čerepovecā ceturto reizi šosezon atzina "Almaz" pārākumu - 1:2.

Abas komandas, ieskaitot vakar aizvadīto maču, savā starpā tikušās trīs reizes, visās "Rīgai" piedzīvojot zaudējumu (0:2, 1:2, 1:4). Lai arī vakar rīdzinieki spēli sāka labi, izvirzījās vadībā un vēl trešajā periodā atradās minimālos iedzinējos, tomēr galu galā tika piedzīvots pārliecinošs zaudējums rezultāta izteiksmē.

Ja dienu iepriekš spēli labāk sāka rīdzinieki, tad šodien jau ar pirmajām minūtēm iniciatīvu centās iegūt "Almaz", radot arī pirmos bīstamos momentus pie Gustava Grigala sargātajiem vārtiem. Rīdzinieki izturēja pirmo ofensīvu un izlīdzināja spēli. Tuvojoties pirmā perioda otrajai pusei, bīstams uzbrukums padevās arī viesiem, bet Iļja Dončenko nospēlēja pārliecinoši. Neilgi pēc tam viņam vēlreiz bija jāglābj sava komanda, saglabājot neizšķirtu uz rezultāta tablo. Hokejs sāka kļūt atklātāks, komandām metoties no vieniem vārtiem uz otriem. Abām arī bija iespējas atklāt rezultātu, bet tās tā arī palika neizmantotas.

Perioda otrajā pusē rīdzinieki nerealizēja nevienu no diviem vairākumiem. Līdz pat tā beigām komandas turpināja spēlēt ātri un aktīvi, bet rezultāts no tā nemainījās. Liels nopelns tajā bija arī vārtsargiem, kuri katrs atvairīja vairāk nekā 10 metienus.

Otrajā periodā bija vērojama līdzīga abu komandu spēkošanās. Rīdzinieki izkārtoja sev trešo vairākumu, bet pēc minūtes komandas jau spēlēja četru vīru sastāvā. Pie īpaši bīstama momenta tika mājinieki, bet mestā ripa no labas pozīcijas lidoja vārtiem secen. Neilgi pēc tam asa epizode izvērtās pie borta, kas beidzās ar asumiem starp Aleksandru Visocki un Jevgēņiju Stepanovu, kuri katrs saņēma pa četrām soda minūtēm.

Perioda otrās puses ievadā "Rīga" atkal varēja spēlēt vairākumā, bet kārtējo reizi nespēja izveidot vārtu gūšanas momentus. Ko nepaveica viesi, to paveica mājinieki, beidzot atklājot spēles rezultātu pēc Ņikitas Loščenko precīzā raidījuma. Pagāja nedaudz vairāk nekā minūte, kad Vladislavs Šļahtovs dubultoja "Almaz" pārsvaru. Perioda izskaņā "Rīga" neizmantoja iespēju sadeldēt deficītu, paliekot iedzinējos ar 0:2.

Trešo periodu ar vairākumu sāka "Almaz", bet vārtus neguva. Pēc mazākuma izturēšanas rīdzinieki devās pretuzbrukumā, Frenkam Razgalam uzņemoties iniciatīvu un gūstot vārtus (1:2). Turpinājumā "Rīgas" hokejisti turpināja aktīvi uzbrukt un apdraudēt pretinieku vārtus. Perioda otrajā pusē neizdevās izmantot kārtējo vairākumu, bet pamatlaika izskaņā "Rīga" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Spēlējot sešiem pret četriem pretiniekiem, rīdzinieki neizglābās no zaudējuma ar rezultātu 1:2.

MHL, 10. janvāris

"Almaz" - "Rīga" 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

Vārti: 33:11 Loščenko (Orlovs, Geraskins) 1:0, 34:27 Šļahtovs (Koļesņikovs) 2:0, 42:48 Razgals (Kārkls) 2:1.
Metieni: 32-33
Soda minūtes: 18-12
Vārtsargi: Iļja Dončenko - Gustavs Grigals

     [+] [-]

, 2017-01-10 16:23, pirms 7 gadiem
Skatoties turnīra tabulā, tad aizsardzība ir tādas vidusmēra komandas līmenī (vārtsargu nopelns?). Uzbrukums tāpat kā Dinamo un visām hokeja izlasēm.. Nevaram iemest.

     [+] [-]

, 2017-01-11 11:10, pirms 7 gadiem
PALDIES PAR KĀRTĒJO TABULU !