Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

QPR no izkrišanas mēģinās glābt Hjūzs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

QPR no izkrišanas mēģinās glābt Hjūzs
Marks Hjūzs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Nepilnas divas diennaktis pēc Nīla Vornoka atlaišanas Anglijas Premjerlīgas klubs QPR atradis jaunu galveno treneri. Šodien divarpus gadu līgums parakstīts ar velsieti Marku Hjūzu.

48 gadus vecais Hjūzs trenera karjeras laikā vadījis Velsas izlasi un Premjerlīgas komandas "Blackburn", "Manchester City" un "Fulham", kuru pameta pagājušā gada vasarā.

Hjūzs pie Premjerlīgas 17. vietā esošās komandas stūres debitēs 15. datumā izbraukuma spēlē Ņūkāslā. Ar velsieti noslēgts līgums uz divarpus gadiem. Paredzams, ka QPR priekšsēdētājs Tonijs Fernandess jaunajam trenerim janvāru transfēru tērēšanai atvēlēs 20-30 miljonus mārciņu.

"Primārais ir nosargāt vietu Premjerlīgā. Kluba nākotne ir ļoti spoža, kas mani pilda ar lielu entuziasmu," stājoties jaunajā amatā, teicis Hjūzs.

Tonijs Fernandess teicis atzinīgus vārdus par Hjūzu: "Marks ar saviem rezultātiem Premjerlīgā pierādījis savu kvalitāti. Viņam ir liela pieredze gan klubu, gan izlašu līmenī. Hjūza ambīcijas ir tādā pašā līmenī kā mūsu, tāpēc ar sajūsmu uzņemam viņu savā saimē."

Izmantotie resursi:
QPR | QPRFC Scores, News, Transfers, Fixtures

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 16:53, pirms 12 gadiem
Esmu liels pesimists Hjūza sakarā. MC viņš diezgan daudzas lietas darīja nepareizi. Lielākā neveiksme bija neveiksmīgie transfēri, par kuriem nākas maksāt vēl šodien (Santa Kruzs, Bridžš, Jo, uc.). Arī taktisks ģēnijs viņš nav. Nav arī nekāds dižais man managment guru un nespēja klubā radīt vienotu saliedētu kolektīvu, viņam vienmēr ir bijuši mīluļi (Belemijs, Roke, uc) un tas traucēja. No otras puses QPR ir klubs ar pilnīgi citiem uzdevumiem, spēlētājiem un finansēm, tieši apmēram tāda mēroga klubos viņš ir parādījis sevi kā sakarīgs menedžeris. Katrā ziņā būs interesanti un, lūdzu, savāc Bridžu

  -1 [+] [-]

, 2012-01-10 17:25, pirms 12 gadiem
nu, cerams, ka būs labāk, zema līmeņa komanda būs jāvada, bet viņš PL zin labi, domāju šogad neizkritīs.
mc viņu izmeta, jo ir pilnīgi muļķi

  +2 [+] [-]

, 2012-01-10 17:59, pirms 12 gadiem
QPR ir pelnījušī izkrist, tas viņiem par Gorkšu, ņefig bija pārdot.

     [+] [-]

, 2012-01-10 18:12, pirms 12 gadiem
City ar šo treneri pamatīgi iegrābās tad, kad klubā sākās grandiozās pārmaiņas pēc šeihu naudas parādīšanās. Man jau nepatīk, kad klubs tiek mākslīgi būvēts bez saviem spēlētājiem, tikai iepērkot zvaigznes, bet tāds nu MC ir. Varbūt Hjūzs, tāpat kā Hodžsons Liverpool, nav gatavs vadīt lielus klubus. Ar QPR vajadzētu iet labāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-10 18:45, pirms 12 gadiem
Normāls laba līmeņa EPL treneris! Ja City tagad ir pretenzijas pret Hjūzu, tad laikam jau sākumā jāpainteresējas ar pretenzijām pie tā darbinieka kurš viņu pieņēma darbā, kā arī parakstija neadekvātos spēlētāju transfērus un algu ciparus līgumos Pieļauju ka to visu nedarija viens pats Hjūzs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 20:37, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Putniņam iespēja aizķerties
To rādīs laiks

  -2 [+] [-]

, 2012-01-10 21:29, pirms 12 gadiem
QPR ir drošās rokās. Pr izkrišanu vairs nav jāuztraucas. Hjūzs garantē.

     [+] [-]

, 2012-01-11 10:19, pirms 12 gadiem
Cik no šī brīža MU pamatsastāva ir MU izaudzināti spēlētāji?
reikons rakstīja: City ar šo treneri pamatīgi iegrābās tad, kad klubā sākās grandiozās pārmaiņas pēc šeihu naudas parādīšanās. Man jau nepatīk, kad klubs tiek mākslīgi būvēts bez saviem spēlētājiem, tikai iepērkot zvaigznes, bet tāds nu MC ir. Varbūt Hjūzs, tāpat kā Hodžsons Liverpool, nav gatavs vadīt lielus klubus. Ar QPR vajadzētu iet labāk.