Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB sezona sākas arī Krasnojarskā; līga pasniegs piecas jaunas balvas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

VTB sezona sākas arī Krasnojarskā; līga pasniegs piecas jaunas balvas
VTB balvas
Foto: vtb-league.com

Vienotās basketbola līgas (VTB) mačā šodien Krasnojarskas "Enisey" savā laukumā atzina Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" pārākumu (87:93). Tikmēr līga prezentējusi jaunas balvas, kas tiks pasniegtas šajā sezonā.

Vērā ņemamu pārsvaru krasnodarieši ieguva jau pirmajā ceturtdaļā, kad viesi divreiz ieguva desmit punktu vadību (2:12 un 15:25). Otrajā ceturtdaļā mājinieki centās tikt tuvāk, vienu brīdi pat tika panākts izlīdzinājums (37:37), tomēr tad sešus punktus pēc kārtas guva viesi, bet puslaika pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 40:48. Trešajā ceturtdaļā krasnodarieši saglabāja savu handikapu, bet noslēguma ceturtdaļā mājinieki uz dažiem mirkļiem spēja pārņemt vadību (71:70 un 76:73). Pēc tam viesi divdesmit sekunžu laikā panāca izlīdzinājumu, bet tad izvirzījās atkal priekšā. Mača galotnē krasnojarskieši netika tuvāk par divu metienu tiesu, līdz ar to Kubaņas dzelzceļnieki svinēja uzvaru, kas viņiem šajā līgā tagad dod līderu godu.

Šajā mačā Krasnojarskas kluba rindās rezultatīvākais (19 punkti) un efektīvākais (+24) bija amerikānis Entonijs Fišers, savukārt Krasnodaras komandas sastāvā spožākā zvaigzne bija amerikānis Deriks Brauns (23 punkti un +38 lietderība). Mača protokolā redzams, ka uzvarētāji bija labāki cīņā atlēkušajām bumbām - mājinieki dabūja 22, bet viesi tika pie 36 bumbām.

VTB šodien publiskojusi interesantus jaunumus. Iepriekšējās sezonas pasniegtajām balvām (regulārās sezonas MVP, izslēgšanas spēļu MVP, mēneša MVP, labākais jaunais spēlētājs, labākais spēlētājs katrā no deviņām dalībvalstīm) tagad tiks pievienotas piecas jaunas balvas - labākais snaiperis, labākais aizsardzībā, labākais sestais spēlētājs, gada treneris un labākais kluba menedžments.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com

  +2 [+] [-]

, 2013-10-09 16:47, pirms 11 gadiem
VEF nopietni pieteikusies uz balvu- labākais kluba menedžments. Tikai jaunā bosniešu centra piesaiste pabojā cerības.