Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līgas prezidents pārliecināts, ka "VEF Rīga" turpinās piedalīties

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

VTB līgas prezidents pārliecināts, ka "VEF Rīga" turpinās piedalīties
Sergejs Ivanovs
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

VTB Vienotās līgas prezidents Sergejs Ivanovs uzskata, ka Krievijas attiecību pasliktināšanās ar rietumu valstīm (dēļ notikumiem Ukrainā) neietekmēs šo klubu dalību VTB Vienotajā līgā. Ārzemju klubi esot apmierināti, arī balvu fonds ir laba motivācija.

"Ārzemju klubi, kas pie mums spēlē, ir visnotaļ laimīgi. Tur strādā saprātīgi cilvēki, kas nejauc politiku ar sportu. No viņiem nav bijuši nekādu signālu par nepiedalīšanos līgā," atklāj prezidents. Ivanovs arī pauž pārliecību, ka Rīgas klubs, kas spēlē šajā līgā, turpinās savu dalību.

Doņeckas klubs martā informēja līgu, ka nestabilās politiskās situācijas dēļ nevarēs turpināt dalību līgā, savukārt "Azovmash" atteicās no leģionāriem un paturēja tikai ukraiņu spēlētājus. "Kas būs ar ukraiņu klubiem, to es nezinu. Laiks mums pagaidām ir, tuvāk vasarai viss noskaidrosies. Ceru, ka ukraiņu klubi turpinās spēlēt VTB līgā," saka Ivanovs.

Šajā sezonā VTB līgā piedalījās 20 klubi no deviņām valstīm. Prezidents atklāj, ka teorētiski iespējams paplašināties līdz pat 22 klubiem. Līgas galvenie izdevumi ir balvu fonds. "Tā ir nauda klubiem, ar ko līga vienmēr izcēlusies, ar to tā ir pievilcīga. VTB klubi saņem lielākas naudas balvas nekā Eirolīgā," norāda prezidents Ivanovs.

Kā zināms, šajā sezonā Latvijas galvaspilsētas klubam "VEF Rīga" neizdevās iekļūt VTB izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru
rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-02 19:03, pirms 10 gadiem
Ja līga uzskata, ka tās trumpis ir nauda, tas ne pie kā laba nenovedīs.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-02 19:04, pirms 10 gadiem
bbol rakstīja: Cerams, ka Jaunups nekludisies kartejo reizi. Atteikties no VTB butu galigi nepareizs solis.
Protams, jo spelēt pret Turow, Dzūkiju, Astanu, Neptunas un 2 reizes 12 mēnešos pret nemotivētu Krasnodaru, CSKA ir ļoti noderīgi. Vismaz naudu saņem par piedalīšanos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-02 19:30, pirms 10 gadiem
Vecais_Nazis rakstīja: 25 štukas par aizvadītu spēli, kāpēc, lai nespēlētu?

jūs basketbola mazie akmeņi saprotat, ka tas būtu stulbi atteikties, tas ir tas pats, kas rakstīt par Andri Biedriņu, kāpēc viņš nelauž līgumu un negrib spēlēt par 2 miljoniem , bet spēlēt, jo viņš nav arhīvs_x, kas ir akmenis/
Ja klubam interesē naudu, nevis skatītāji un attīstība var jau braukāt pa Krieviju, Austrumeiropu, lai uzspēlētu, tāda paša līmeņa pretiniekiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-02 20:10, pirms 10 gadiem
Jācer ka VEFs pieņems pareizu lēmumu un atteiksies no dalības VTB līgā. Jāveido spēcīgs BBL turnīrs un jāciena LBL.
LBL jāpieņem tāds pats lēmums kā to izdarīja LKL līgas vadība ka visas komandas spēlē vienādu spēļu skaitu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-04-02 20:27, pirms 10 gadiem
...un paries uz BBL. Pratin nac majas! Kas tev liek domat, ka LRytas un Zalgiris taisas spelet BBL? BBL turnirs ir prieks kakiem un jauno speletaju iespelesanai.
Baltic Taxi rakstīja: Jācer ka VEFs pieņems pareizu lēmumu un atteiksies no dalības VTB līgā. Jāveido spēcīgs BBL turnīrs un jāciena LBL.
LBL jāpieņem tāds pats lēmums kā to izdarīja LKL līgas vadība ka visas komandas spēlē vienādu spēļu skaitu.

     [+] [-]

, 2014-04-03 03:15, pirms 10 gadiem
Nauda mūsu dienās ir liels, noteicošais trumpis. Un visi sportisti spēlē par naudu, viņiem tas ir iztikas avots. Tā kā visas te muļķīgi apspēlētās domas par to, ka VEFam jāiet prom no VTB, jāveido savs turnīrs utt., ir miskastē metamas. Ja kādam ir jāveido iespēja klubiem spēlēt, tad tas nu nekādā gadījumā nav uz pašu klubu pleciem.
Es arī daudzus no krievu projektiem nemīlu, redzu to zemūdens akmeņus, bet - kamēr mums nav nekā labāka, ir jāizmanto iespēja, ko šie finansētāji mums dod! Jo no tā iegūsim tikai mēs, bet ne viņi! KHL piemēri jau acīmredzami. Mums tikai jāspēj norobežoties no negatīvās informācijas, kas dažkārt nāk šādiem "vaļiem" līdz. Un tas nav sarežģīti, saku no savas pieredzes. Vajag tikai domāt.