Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Dāmu handbolā Angola gūst otro uzvaru

Krišs Upenieks

Dāmu handbolā Angola gūst otro uzvaru
Angolas izlase
Foto: TT NYHETSBYRÅN

Aizvadītajā naktī Riodežaneiro olimpisko spēļu sieviešu handbola turnīrā tika aizvadītas pa vienai spēlei A un B grupās, attiecīgi pie panākumiem tiekot Angolai un Nīderlandei.

Angolas izlase turnīra pirmajā spēlē ar 23:19 bija pieveikusi Rumānijas valstsvienību, bet šonakt pret Menlnkalni bija liela vēlme gūt otro panākumu, lai gan pretinieces bija izteiktas favorītes. Pēc pirmā puslaika rezultāts uz tablo bija neizšķirts 12:12, bet otro spēles daļu prasmīgāk aizvadīja Angola, gūstot otro panākumu tikpat spēlēs A grupā.

B grupā šonakt vienīgajā spēlē spēkiem mērojās Argentīna un Nīderlande, komandas, kuras abas līdz šim bija spēlējušas bez panākumiem Rio turnīrā. Abus spēles puslaikus nīderlandietes uzvarēja ar 13:9, visā spēlē svinot pārliecinošu panākumu ar 26:18.

A grupā pa divām uzvarām sieviešu turnīrā tagad ir Brazīlijai un Angolai, viens panākums ir Norvēģijai un Spānijai, bet Melnkalne un Rumānija spēlējusi bez uzvarām. B grupa divas uzvaras jau ir Zviedrijai un Krievijai, divus punktus iekrājusi Francija un Nīderlande, bet bez punktiem ir Dienvidkoreja un Argentīna.

Izmantotie resursi:
Rio 2016 Olympics - Olympic Tickets, Sports...