Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ingremam nāksies izlaist atlikušo sezonas daļu

Reinis Grundspeņķis
Reinis Grundspeņķis

Ingremam nāksies izlaist atlikušo sezonas daļu
Brendons Ingrems. Foto: Scanpix/Zumapress.com

Sešpadsmitkārtējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Losandželosas ''Lakers'' uz atlikušo sezonas daļu palikusi bez viena no pamatsastāva spēlētājiem Brendona Ingrema, kuru piemeklējušas problēmas ar roku vēnām.

21 gadu vecais amerikāņu uzbrucējs Ingrems jau izlaida iepriekšējās divas ''Lakers'' spēles pleca savainojuma dēļ (Losandželosas klubs abos mačos piedzīvoja zaudējumus - 99:115 pret Denveras ''Nuggets'' un 105:113 pret Losandželosas ''Clippers''). Līdz ar to komandas galvenajam trenerim Lūkam Voltonam nācās mainīt ierasto sākuma piecinieku. Spēlē pret ''Clippers'' Ingrema vietā nāca Džaveils Makgī, bet pret ''Nuggets'', kad potītes savainojuma dēļ spēli izlaida arī Kails Kuzma, spēles sākumā laukumā tika sūtīts Džošs Hārts.

Šodien Ingrems izgāja medicīnas testus, kuros atklājās, ka spēlētāja labajai rokai ir dziļo vēnu tromboze (traucēta asiņu plūsma), kā rezultātā viņš nespēs doties laukumā visu atlikušo sezonu. Ingrems šajā sezonā ar 18,3 gūtiem punktiem (49,7% precizitāte no laukuma) un 5,1 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē ir trešais rezultatīvākais spēlētājs ''Lakers'' komandā.

Jāatzīmē, ka veselības problēmas piemeklējušas arī citus ''Lakers'' pamatsastāva spēlētājus - Lonzo Bols nespēs palīdzēt vēl vismaz divas nedēļas potītes savainojuma dēļ (iespējams, līdzīgi kā Ingrems, izlaidīs visu sezonu), tāpat pēdējos mačus izlaiduši Lencs Stīvensons, Kails Kuzma un Taisons Čendlers. Neskatoties uz to, komanda turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, kurās nav piedalījusies kopš 2013. gada. Šobrīd ''Lakers'' ar 30 uzvarām 65 spēlēs ieņem 11. vietu Rietumu konferencē. Šonakt pulksten 3:30 pēc Latvijas laika savā laukumā jātiekas ar Bostonas ''Celtics''.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-09 21:59, pirms 5 gadiem
Lakers šonakt zaudēs Celtics, nevis Bucks.

     [+] [-]

, 2019-03-09 22:24, pirms 5 gadiem
Kā nez Krisam Bošam iet ar veselības sakārtošanu?!

     [+] [-]

, 2019-03-09 23:22, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Kā nez Krisam Bošam iet ar veselības sakārtošanu?!
VIsu mūžu tgd jādzīvo uz tiem blood thinners.
Ja šim čalim atkārtosies vēlreiz šis pats,tad viņam var būt arī tāds pats liktenis,kad jābeidz spēlēt

     [+] [-]

, 2019-03-10 09:08, pirms 5 gadiem
Ne par kādiem play-off viņi vairs necīnās... tā iespēja pazuda kad zaudēja cliperiem... vel tikai matemātiski ir cerība... bet ne reāli...