Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Liepājas metalurgs" mēģinās panākt vadību sērijā

Jānis Pārums

"Liepājas metalurgs" mēģinās panākt vadību sērijā
Gunārs Skvorcovs
Foto: Aigars Prūsis

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) izslēgšanas spēļu turnīrā šovakar plkst. 18:30 trešo spēli aizvadīs vienīgais Latvijas klubs "Liepājas metalurgs", kas savā laukumā mēģinās tikt galā ar Kaspara Saulieša un Sergeja Pečuras pārstāvēto Grodņas "Neman".

Šobrīd sērijā rezultāts ir 1-1. Pēc zaudējuma pirmajā spēlē, kad liepājnieki piecu minūšu laikā zaudēja trīs vārtus un piekāpās ar 0:3, dažs labs steidzās norakstīt "metalurgu", taču otrā spēle apliecināja, ka liepājnieki ar regulārā čempionāta otrās vietas ieguvējiem gatavi nopietni pacīnīties. "Metalurgs" pieveica oponentus ar 3:2, panākot līdzsvaru sērijā.

Sērija rit līdz trim uzvarām, tāpēc nav izslēgts, ka tās uzvarētājs būs zināms pēc diviem mačiem Liepājā. Regulārajā čempionātā abas komandas tikās piecas reizes un liepājnieki uzvarēja divās spēlēs, turklāt abos gadījumos - savā laukumā (vēl reizi savu līdzjutēju priekšā tika piedzīvots minimāls zaudējums ar 1:2). Tādejādi pirms divām dienām izcīnītā uzvara Grodņā ir liepājnieku pirmais panākums pret "Neman" viņu laukumā.

Savstarpējās spēlēs vislabāk no liepājniekiem veicies Jānim Straupem un Gunāram Skvorcovam, kuri guvuši pa trim vārtiem, turklāt Skvorcovs izdarījis rezultatīvu piespēli. Sergejs Voroņins atzīmējies ar diviem vārtiem un piespēli, bet Edgaram Brancim un Laurim Bajarūnam pa trim piespēlēm. Mūsu leģionāriem spēlē pret Liepāju veicies dažādi – Kaspars Saulietis atdevis divas piespēles, Pečura punktus nav nopelnījis.

Pēc spēlēm Grodņā liepājnieku galvenais treneris Valērijs Voroņins atzina, ka viņš nesaprot, kāpēc uz BAČ spēlēm Liepājā nāk tik maz līdzjutēju. Liepājniekiem šodien (un rīt, kad spēle sāksies plkst. 17:00) ir iespēja iepriecināt komandu un treneri, piepildot tribīnes, jo komanda to ar savu sniegumu noteikti ir nopelnījusi. Jāpiebilst, ka sievietēm ieeja uz spēlēm ir bez maksas. Sievietes "Liepājas metalurga" hokejisti iepriecināja jau vakar, kad apdāvināja liepājnieces ar ziediem. Šovakar jāiepriecina līdzjutēji!

Jāpiebilst, ka gan šodienas, gan rītdienas spēles spēles tiešraidē varēs vērot portālā Sportacentrs.com un "SportacentrsTV" "Lattelecom" interaktīvās televīzijas 411.kanālā.

Liepājas metalurgs pret Neman

DatumsTurnīrsMājiniekiViesiRezLM vārtu guvēji
12.09.Reg. sez.Liepājas metalurgsNeman1:2Straupe
14.09.Reg. sez.Liepājas metalurgsNeman3:1Straupe; Aļišausks; Skvorcovs
4.01.Reg. sez.NemanLiepājas metalurgs5:1Gipters
6.01.Reg. sez.NemanLiepājas metalurgs4:2Skvorcovs; Voroņins
24.02.Reg. sez.Liepājas metalurgsNeman3:2PMVerenis; Voroņins; Straupe
5.03.Play offNemanLiepājas metalurgs3:0-
6.03.Play OffNemanLiepājas metalurgs2:3Skvorcovs; Gipters; Ozoliņš

 +31 [+] [-]

, 2012-03-09 11:13, pirms 12 gadiem
Tikai Liepāja...,Tikai Metalurgs...!!!
Slēpts komentārs: W W E
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-03-09 12:15, pirms 12 gadiem
Aizbraukshu pafanoshu (kaut gan dzivoju Riga) ka ne ka ari pleyoff .lai nesaka ka par viniem aizmirsushi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-03-09 15:47, pirms 12 gadiem
Aizej un izārstē savas tupās smadzenes un nesper jodu, bet adod godu...!!!
sasperjods rakstīja: novāc to rīgas saukli no Liepājas

  -1 [+] [-]

, 2012-03-09 16:17, pirms 12 gadiem
LM YOU WILL NEVER WALK ALONE