Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Rytas" meklēs pastiprinājumu groza apakšā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

"Rytas" meklēs pastiprinājumu groza apakšā
Dirks Bauermans un Viļņas ''Lietuvos Rytas'' meklē pastiprinājumu garajā galā. Foto: lrytas.lt

Neilgi pēc kvalificēšanās ULEB Eirolīgas apakšgrupu turnīram Viļņas ''Lietuvos Rytas'' galvenais treneris Dirks Bauermans medijiem apstiprinājis, ka viņa trenētais klubs ir jauna garā spēlētāja meklējumos.

''Avīžnieku'' treneris un ''Rytas'' vadība par sastāva pastiprināšanu nolēmuši pēc tam, kad aplūkoti D apakšgrupas pretinieku komandu sastāvi. ''Crvena Zvezda'' rindās spēlē 221cm garais Bobans Marjanovičs, kuram palīdz Serbijas izlases spēka uzbrucējs Rasko Katičs. ''Lokomotiv'' groza apakšu cementē Ričards Hendrikss un Alekss Maričs, bet ''Laboral'' komandā ir trīs spēlētāji, kuru augums sasniedz 210 centimetrus. ''Maccabi'' sastāvā spēlē ''baby shaq'' jeb Sofokls Šorcanitis, bet Atēnu ''Panathinaikos'' sastāvā atrodami tādi garie kā Stefans Lāsme, Džeimss Gists, Lukass Mavrofekalidis un Maiks Batiste.

''Mūsu garais gals ir labs, bet mums ir tikai četri priekšējās līnijas spēlētāji, kas nav pietiekami, lai sezonas garumā varētu nodrošināt adekvātu spēlētāju rotāciju. Vēl viena garā spēlētāja piesaiste ir laba ideja,'' laikrakstā ''Lietuvos Rytas'' citēts Viļņas galvenais treneris Dirks Bauermans. ''Mums nevajag spēlētāju, kurš gūs 30 punktus katrā spēlē, bet gan tādu, kurš ir pieredzējis, saprot spēli un nebojā komandā valdošo atmosfēru.

Vācu treneris sacīja, ka klubs meklē basketbolistu, kurš var darboties gan spēka uzbrucēja, gan centra postenī, līdzīgi kā to dara kolumbietis Huans Palasio. ''Pirms parakstām ar kādu līgumu, rūpīgi izanalizējam katru spēlētāju. Zinājām, ka Palasio ir fiziski spēcīgs un labi aizsargājas, taču sezonas sākumā viņš mūs pārsteidza ar savu radošumu laukumā un piespēlētāja prasmēm,'' sava kluba uzbrucēju slavēja Bauermans.

Pirmo spēli gaidāmajā ULEB Eirolīgas grupu turnīrā ''avīžnieki'' aizvadīs 17. oktobrī, savā laukumā uzņemot Atēnu ''Panathinaikos''. Šodien Viļņas klubam paredzēts mačs Lietuvas čempionātā.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt / Naujienos

  +5 [+] [-]

, 2013-10-08 14:25, pirms 11 gadiem
LAVALS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-10-08 14:57, pirms 11 gadiem
Ronels Mingo!

  +6 [+] [-]

, 2013-10-08 15:08, pirms 11 gadiem
Kaspars Bērziņš

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 15:40, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Tas tik būtu joks, ja tur pēc pāris nedēļām parādītos nigērietis
vai Bērziņš

     [+] [-]

, 2013-10-08 23:32, pirms 11 gadiem
Rytas tad vairs nav vajadzīgs,jo viņi atrada jau pastripinājumu Darius Songaila