Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Janičenoks: "Lai trash-talk taisa Grifins un Makgī"

Andrejs Siliņš

Janičenoks: "Lai trash-talk taisa Grifins un Makgī"
Kristaps Janičenoks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms svētdien Arēnā Rīga gaidāmās cīņas VTB Vienotās Basketbola līgas turnīrā pret "Nizhny Novgorod" Rīgas VEF kapteinis Kristaps Janičenoks kluba mājaslapā izteicies gan par gaidāmo pretinieku, gan atskatījies uz pagājušajā nedēļā notikušo Latvijas derbiju pret "Ventspili".

"Domāju, ka pēc Eirokausa sezonas noslēguma visi bijām psiholoģiskajā bedrē," atzina Janičenoks. "Tobrīd sajūtas bija tādas, kādas tās bija, bet tāds ir basketbols un sports kopumā. Tāpēc labs ir tas sportists, kurš ātri spēj aizmirst un atgūties no tāda zaudējuma. Tādā ziņā svarīga bija nesenā uzvara pār "Ventspili". Protams, šosezon "Ventspils" nav Eiropas kausa līmeņa komanda, bet tāpat svarīgi bija vinnēt un atgriezties situācijā, kurā uzvaram."

"Par to nav šaubu, jo tas ir neoficiālais Latvijas derbijs," Kristaps norādīja, ka duelim pret ventspilniekiem ir īpašs smeķis. "Spēlei pret "Ventspili" bijām nopietni gatavojušies, tāpat noteikti tikpat nopietni viņi gatavojās mums. Tā bija spēle starp divām labākajām Latvijas komandām, tāpēc ir patīkami uzvarēt tajā.[..] Kā īpašu dueli to neuztvēru. Domāju, ka Sandim [Valteram] bija līdzīgi, jo mēs abi divi labi apzināmies to, ka svarīgākās spēles būs pavasarī. Līdz ar to šajā spēlē abi vairāk darbojāmies komandas interesēs." Abi spēlētāji vairākas sezonas bijuši komandas biedri, taču nekāds trash-talk (pretinieka psiholoģiska ietekmēšana, runājot spēles laikā) nav noticis, lika noprast Janičenoks: "Trash-talk? Lai trash-talk taisa Bleiks Grifins un Džavels Makgī."

Svētdien VEF gaidāma svarīga spēle VTB līgā, tiekoties ar "Nizhny Novgorod" vienību, ko pirmajā aplī izbraukumā uzveica: "Ņižņijnovgorodas komanda pēdējā laikā ir spēlējusi ļoti labi. Tā spēlē ātru basketbolu, kas nav pārāk kombicionāls, tāpēc pastāv iespēja, ka viņi izdara metienus jau pēc pirmās piespēles. Viņiem ir pietiekoši meistarīgi spēlētāji, lai to varētu darīt. Turklāt pagājušajā spēlē viņi uzvarēja Maskavas CSKA, kas norāda uz to, ka Ņižņijnovgorodai ir ļoti spēcīga komanda. It sevišķi savā laukumā, kur šosezon grūtā cīņā pēdējās minūtēs pieveicām viņus. Cerams, ka uzveiksim viņus arī savā laukumā un spēsim iegūt to vietu, uz kuru tēmējam regulārās sezonas noslēgumā."

Spēles sākums Arēnā Rīga svētdien pulksten 17:00.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

  +6 [+] [-]

, 2013-03-08 20:23, pirms 11 gadiem
Trash-talk? Lai trash-talk taisa Bleiks Grifins un Džavels Makgī

Kāds sakars?

  +5 [+] [-]

, 2013-03-08 20:33, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: Trash-talk? Lai trash-talk taisa Bleiks Grifins un Džavels Makgī

Kāds sakars?
arī nesapratu

  +4 [+] [-]

, 2013-03-08 20:49, pirms 11 gadiem
Trash-talk? Lai trash-talk taisa Bleiks Grifins un Džavels Makgī
Nu ja nemam klat NBA..
Tad nu sie divi individi neko tadu nedara
Bet no kurienes kaut ko tadu var pateikt

  +3 [+] [-]

, 2013-03-08 21:00, pirms 11 gadiem
Bake Griffin trash talk??? kad, kur, esmu palaidis to garaam?
Griffins vislaik zobus sargu zhlambaa, bet Mkgii, tak nav tada loma komandaa, lai taisitu trash talk kkadu, no vina mutes nekads trash talk pret nevienu nemaz nedarbotos

Laikam tapec nema Berzinu pret to grieki taja humora sviestaa.

  +4 [+] [-]

, 2013-03-08 21:05, pirms 11 gadiem
Lai trash-talk taisa Grifins un Makgī un Barea ar John Lucas III danko visu laiku :O

     [+] [-]

, 2013-03-08 21:47, pirms 11 gadiem
Nu interesantāk būtu, ja trash-talk taisītu Gārnets ar Karmelo

  +1 [+] [-]

, 2013-03-08 23:01, pirms 11 gadiem
Viņš to sakot nav bijis kunga prātā?

     [+] [-]

, 2013-03-08 23:14, pirms 11 gadiem
Tad jau laikam pārējais raksts nav vajadzīgs, ja visi tikai virsrakstu komentē.

     [+] [-]

, 2013-03-09 01:53, pirms 11 gadiem
Jancuks parada ka ari teorija neko nerubi no basha. par sniegumu laukuma atlausos izteikties viena varda - kleperis.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 01:57, pirms 11 gadiem
Par ventspili negribeja nemaz un.tapec ari pakasa lai lielaka intriga finalos jancuks gan jau ka specs komentet limenjus. Tomer pieredzejis italijas otras ligas lejasgala spelatajs.

     [+] [-]

, 2013-03-09 03:50, pirms 11 gadiem
Swordsman rakstīja: Tad jau laikam pārējais raksts nav vajadzīgs, ja visi tikai virsrakstu komentē.
" Abi spēlētāji vairākas sezonas bijuši komandas biedri, taču nekāds trash-talk (pretinieka psiholoģiska ietekmēšana, runājot spēles laikā) nav noticis, lika noprast Janičenoks: "Trash-talk? Lai trash-talk taisa Bleiks Grifins un Džavels Makgī."

Saadi stav rakstits otraas rindkopas pasaas beigaas.

     [+] [-]

, 2013-03-09 09:32, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: " Abi spēlētāji vairākas sezonas bijuši komandas biedri, taču nekāds trash-talk (pretinieka psiholoģiska ietekmēšana, runājot spēles laikā) nav noticis, lika noprast Janičenoks: "Trash-talk? Lai trash-talk taisa Bleiks Grifins un Džavels Makgī."

Saadi stav rakstits otraas rindkopas pasaas beigaas.
un!? Tu varbūt gribēji, lai virsrakstā ieliek citātu, ko viņš vispār nav teicis?
Ja virsrakstā būtu izcelts par dueli ar Vpili - lielākā daļa runātu par to. Ja par Sandi Valteru - runātu par to. Kā vienmēr, kad virsrakstā ir kāds citāts. Ļoti paredzami.