Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā aģents paziņo, ka "Manchester United" janvārī jāpārdod pussargs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pogbā aģents paziņo, ka "Manchester United" janvārī jāpārdod pussargs
Pols Pogbā. Foto: AFP/Scanpix

Francijas izlases pussarga Pola Pogbā aģents Mino Rajola, kuram allaž paticis nākt klajā ar skaļiem un reizēm pat skandaloziem izteikumiem, paziņojis, ka Anglijas Premjerlīgas klubam “Manchester United” vajadzētu pārdot Pogbā.

“Pols ir nelaimīgs. Viņš vairs nevar izpaust sevi tā, kā to vēlētos un tā, kā tas no viņa tiek sagaidīts. Viņam jāmaina komandas. Viņam jānomaina gaiss. Viņam ir līgums, kas beigsies pēc pusotra gada, taču uzskatu, ka labākais risinājums abām pusēm būtu nākamajā transfēru logā pārdot Polu,” pauda Mino Rajola.

27 gadus vecais pussargs šajā Premjerlīgas sezonā laukumā devies astoņos mačos, sākot piecus no tiem. Ar desmit spēlēs sakrātajiem 19 punktiem “Manchester United” ieņem piekto vietu. Pogbā ir līgums līdz 2022. gada jūnijam, un Rajola izteicās, ka Pogbā negrasās sadarbību pagarināt.

Pagājušajā sezonā Pogbā potītes traumas dēļ aizvadīja tikai 22 spēles. Tomēr augustā Rajola sacīja, ka drīz sāksies sarunas ar “United” par jaunu līgumu. Tagad viņš mainījis domas. “Ir bezjēdzīgi pie tā visa atgriezties. Labāk runāt skaidru valodu, skatīties uz priekšu un neizniekot laiku.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-12-08 01:17, pirms 3 gadiem
Taadi agenti kaa Mino Rajola bojaa futbolu, lielaakoties visi vina klienti maina klubus kaa zekes, paariis gadi un cits! Taa vins pelna savu procentu. Uz United reekina vins nopeniijis miljonus, Zlatans neaituraas vienaa klubaa ilgaak par 2-3 gadi!