Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Matjušenko: "Ar katru gadu Baltijas kausā uzvarēt kļūst grūtāk"

Krišs Upenieks

Matjušenko: "Ar katru gadu Baltijas kausā uzvarēt kļūst grūtāk"
Germans Matjušenko
Foto: LFF.lv

Latvijas Futbola federācijai (LFF) savu komentāru pēc izcīnītās 3:2 uzvaras pret Igauniju sniedzis Latvijas telpu futbola izlases spēlētājs Germans Matjušenko. Šovakar Latvijai izšķirošā cīņa par Baltijas kausa zeltu.

''Mēs gatavojāmies pirmajai spēlei, izvērtējām stiprās un vājās puses. Principā pa visu spēli varējām iesist vairāk, visu spēli kontrolējām bumbu, neļāvām viņiem neko izdarīt. Varējām tikai iesist vairāk. Igauņi beigās mēģināja presingot, kad bija 3:2 rezultāts, tad sagaidīja jau mūsu laukuma pusē. Tad bija grūtāk, kad viņi nosēžas, ir vieglāk, varam kontrolēt bumbu un uzsākt uzbrukumus,'' tā pēc spēles pret igauņiem izteicās Germans Matjušenko.

''Ar katru gadu Baltijas kausā uzvarēt kļūst grūtāk. Visi lēnām aug un iet uz priekšu. Ņem piemēru no labākajām līgām. Ceru, ka uzvarēsim arī Lietuvu un spēsim saglabāt Baltijas kausa trofeju,'' turpina Matjušenko.

Latvijas izlase šovakar Šauļos pulksten 18:30 aizvadīs izšķirošo spēli par Baltijas kausa trofeju, tiekoties ar mājinieci Lietuvu.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=hCV...