Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlniekam trauma nav konstatēta, varēs spēlēt jau nākamajā mačā

Ints Megnis
Ints Megnis

Strēlniekam trauma nav konstatēta, varēs spēlēt jau nākamajā mačā
Jānis Strēlnieks spēlē pret Saratovas "Avtodor". Foto: zumapress.com/Scanpix

Latviešu basketbola saspēles vadītājam Jānim Strēlniekam nav konstatēta trauma pēc pirmdienas VTB Vienotās līgas spēles, kuru viņš nespēja pabeigt. Maskavas CSKA vienība sagaida, ka Strēlnieks dosies laukumā jau nākamajā duelī.

"Paldies visiem, kuri interesējās par Jāņa Strēlnieka veselību. Viņam viss ir kārtībā, tika cauri ar zilumu. Gaidām, ka viņš palīdzēs spēlē pret "Asvel"," otrdien sociālajos tīklos pavēstīja CSKA vienība.

Galvaspilsētas klubs pirmdien visnotaļ komfortabli ar neatstāja variantus Kaspara Bērziņa Saratovas "Avtodor" (103:79), tomēr viens no vadošajiem latviešu basketbolistiem trešajā ceturtdaļā guva savainojumu, mēģinot izsist bumbu pretinieku basketbolistam. Mūsu spēlētājs neveiksmīgi sasita sānu, kādu laiku ar sāpju grimasēm atrodoties uz parketa. Pēc brīža Strēlnieks pats nokliboja laukuma malā, bet vēlāk pameta arēnu, klibodams dodoties uz ģērbtuvi.

VTB Vienotās līgas kopvērtējumā CSKA ar četrām uzvarām sešās spēlēs šobrīd ieņem vien piekto vietu, Strēlniekam vidēji izceļoties ar 9,4 punktiem. Tikmēr ULEB Eirolīgā komanda ar pieciem panākumiem sešos dueļos atrodas līderpozīcijā, Strēlniekam vidēji gūstot 3,2 punktus un izpildot 2,0 rezultatīvas piespēles.

Eirolīgas mačs pret Riharda Lomaža pārstāvēto "Asvel" komandu CSKA basketbolistiem gaidāms piektdien pretinieku laukumā.

     [+] [-]

, 2019-11-05 21:20, pirms 4 gadiem
Laba ziņa

     [+] [-]

, 2019-11-06 05:23, pirms 4 gadiem
Tas labi!