Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vilašs Boašs: "Otrās pendeles nebija", Fergusons: "Mums varēja būt četras pendeles"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vilašs Boašs: "Otrās pendeles nebija", Fergusons: "Mums varēja būt četras pendeles"
Andrē Vilašs-Boašs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Pēc šīs dienas karstās Anglijas Premjerlīgas spēles starp Londonas "Chelsea" un "Manchester United", kas noslēdzās neizšķirti 3:3, pie kopsaucēja netika abu komandu galvenie treneri Andrē Vilašs Boašs un Alekss Fergusons. Sarunu temats, protams, bija tiesneša Hovarda Veba divi piešķirtie 11 metru soda sitieni.

Pie rezultāta 3:0 "Chelsea" labā Hovards Vebs vispirms fiksēja Daniela Staridža pārkāpumu pret Patrisu Evrā, bet pēcāk pie 3:1 arī Braņislava Ivanoviča sodu pret Deniju Velbeku - Veins Rūnijs abas pendeles realizēja, panākot 2:3, bet spēle noslēdzās ar neizšķirtu 3:3.

Andrē Vilašs Boašs: "Pirmā pendele bija nepārprotama, te nav, ko piebilst, savukārt otrā bija ļoti, ļoti apšaubāma. Nezinu, vai Hovardam Vebam bija pareiza pozīcija, lai pieņemtu lēmumu, taču mums nepaveicās, ka šī pendele tika piešķirta. Tā bija Denija Velbeka kāja, kas sadūrās ar Braņislava Ivanoviča kāju."

Alekss Fergusons izteica pārliecību, ka abas pendeles bija pamatotas un, atceroties 1. puslaika Gerija Keihila, iespējams, pēdējās cerības sodu pret Velbeku, piebilda: "Mums varēja būt četras pendeles".

Uz to Vilašs Boašs attrauca: "Nezinu, vai Vebs otro pendeli piešķīra, labojoties par kaut ko agrāk no 1. puslaika, taču tas bija nepareizs lēmums. No 3:1 rezultātam mainoties uz 3:2, tam bija milzu nozīme, un 3:3 bija normāls iznākums "United". Viņiem ir milzīga vēlēšanās un ambīcijas. Viņi nekad nepadodas un iegūst rezultātu - neizšķirts nebija tas, ko viņi vēlējās, bet atspēlēties no 0:3 ir svarīgi. Veids, kā tas notika, sarūgtināja mūs - top spēlēs sagaidām top tiesnešus, un šobrīd ar mums tas nenotiek. Tā tas nenotika Mančestrā pret "United", kad viņi guva divus vārtus no aizmugures un tas atkal notika šeit, kad tika piešķirta apšaubāma pendele, kas mainīja mača gaitu."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -2 [+] [-]

, 2012-02-05 23:49, pirms 12 gadiem
tiesnesis manuprat bisk uzdavinaaja MU.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-02-05 23:57, pirms 12 gadiem
Fergijam taisnība. Chelsea nespēja noticēt savai laimei, tāpēc beigās rīkojās paniski savā soda laukumā, bet vēl divas pendeles varēja dabūt agrāk, bet tiesnesis negribēja izlemt spēles rezultātu jau spēles sākumā... ta pat arī notiek Itālijā un Spānijā, kad spēlē grandi, kad uzmanība ir sakoncentrēta uz rezultātu, nevis uz tiesneša tiesāšanu "pēc grāmatas"

  +4 [+] [-]

, 2012-02-06 00:01, pirms 12 gadiem
šo diskusiju var turpināt ilgi un dikti..
tā otra pendele bija apšaubāma,bet kad 1. puslaikā keihils nogāza velbeku..
Chelsea fani bļauj,ka nebija,kad keihils nogāza nekā un ka otrās pendeles nebija,savukārt united fani saka,ka viss normāli..
Domāju,ja būtu pretējā virzienā pendeles,tad būtu otradāk un tas ir normāli...fani reti ir pavisam objektīvi

  +7 [+] [-]

, 2012-02-06 00:07, pirms 12 gadiem
Es pilnīgi mierīgi saprotu Boašu, apelējot pie otrās pendeles piešķiršanu. Tā bija apšaubāma. Bet nu jau fakts vien, ka MU spēlētājiem bija četras iespējas cerēt uz 11m soda sitieniem, bet Chelsea tādas nebija nevienas, laikam jau tomēr šo to liecina par spēles gaitu!!! Gribu pilnībā piekrist JTerry komentāram, ka Chelsea aizsardzība un komanda kopumā nespēja pie tik ļoti labvēlīga rezultāta nospēlēt bez kļūdām, nospēlēt droši, izslēdzot jebkādas iespējas šaubīgam tiesneša lēmumam. Tā vietā aizsardzībā regulāri izskatījās pēc panikas. Kā gan citādi var izskaidrot situāciju, kad Ivanovičs no labās malas aizsarga pozīcijas skrien uz kreiso malu un lec kājās Velbekam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-02-06 03:16, pirms 12 gadiem
bēdīgi slavenais Mērglis rakstīja: Kur var būt tik debīls vārds uzvārds- Vilašs Boašs???
tev ari kruts vards

  +1 [+] [-]

, 2012-02-06 05:28, pirms 12 gadiem
JTerry rakstīja: Fergijam taisnība. Chelsea nespēja noticēt savai laimei, tāpēc beigās rīkojās paniski savā soda laukumā, bet vēl divas pendeles varēja dabūt agrāk, bet tiesnesis negribēja izlemt spēles rezultātu jau spēles sākumā... ta pat arī notiek Itālijā un Spānijā, kad spēlē grandi, kad uzmanība ir sakoncentrēta uz rezultātu, nevis uz tiesneša tiesāšanu "pēc grāmatas"
Respect!
Slēpts komentārs: blukis999

  +2 [+] [-]

, 2012-02-06 10:31, pirms 12 gadiem
Skatījos raidījumu uzreiz pēc spēles, kur apsprieda tiesnešu lēmumus, tur bija bijušais EPL tiesnesis un vēl pāris bijušo spēlētāju uzaicināti. Tikai fakti: par 1. pendeli nebija šaubas nevienam. Par otro domas dalījās. Par 1. puslaika 1. epizodi visi teica, ka nav pendeles; par 2. epizodi domas dalījās faktā vai ir pārkāpums, bet visi piekrita, ka ja arī ir tad ārpus soda laukuma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-02-06 11:46, pirms 12 gadiem
Tiesnesis sabojāja spēli un izvilka MU.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-06 14:29, pirms 12 gadiem
Jāsāk vien viņam pierast pie Premjerlīgas tiesāšanas manieres. Kļūdas pa labi, pa kreisi - tiesnešu pašdarbības kolektīvs "Intriga"

P.S.- Un visu to kritiku manā virzienā tagad un turpmāk variet pāradresēt Fērdžijam. Lai gan kā teikts skotu tautas parunā: "Jo vecāks siers, jo tālāk smird"

     [+] [-]

, 2012-02-06 14:31, pirms 12 gadiem
Sporta Eksperts rakstīja: Jā, jo viņi spēlēja labāk un bija pelnījuši uzvarēt?
"Spēlēja labāk un bija pelnījuši uzvarēt?" - Noteikti! "Uņited" saņēma maksimumu no tā, ko šajā spēlē bija pelnījuši - vienu punktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-06 14:49, pirms 12 gadiem
inis rakstīja: Lai tur vai kā,MU šogad paliks bez kausiem...
No Tavas mutes Dieva ausī!

     [+] [-]

, 2012-02-06 15:28, pirms 12 gadiem
inis rakstīja: Lai tur vai kā,MU šogad paliks bez kausiem...
Nu vispār MU šosezon vienu kausu jau paņēma Labāk izstāsti kuru tieši kausu šosezon ņems Chelsea! Vai tiešām sapņo par ČL?

     [+] [-]

, 2012-02-06 16:11, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Nu vispār MU šosezon vienu kausu jau paņēma
Kuru no priekšsezonas kausiem?...Ā, "Community Shield"? Super! Žēl, ka "Arsenal" nevar palielīties ar "Emirates Cup"

     [+] [-]

, 2012-02-06 16:21, pirms 12 gadiem
Ieraudzīju šo sarunu un gribējās palielīties:
City šogad ir jau vinnējuši 2 trofejas:
Herbalife World Football Challenge (finālā vinnēja LA Galaxy)
Dublin Super Cup (finālā vinnēja Inter)

Hose Girtinho rakstīja: Kuru no priekšsezonas kausiem?...Ā, "Community Shield"? Super! Žēl, ka "Arsenal" nevar palielīties ar "Emirates Cup"

  -1 [+] [-]

, 2012-02-06 16:21, pirms 12 gadiem
Tu āzi labāk būtu velreiz uzrakstijis savu spārnoto teicienu par sieriem, gan jau vel ir kāds raksts kur to neesi iespamojis Tam ākstu klubam no Londonas tak pat tas community shield kauss nespīd, ko tur vel vairāk runāt par citiem kausiem

  +1 [+] [-]

, 2012-02-06 17:14, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Ieraudzīju šo sarunu un gribējās palielīties:
City šogad ir jau vinnējuši 2 trofejas:
Herbalife World Football Challenge (finālā vinnēja LA Galaxy)
Dublin Super Cup (finālā vinnēja Inter)
Tad jau "City" vispār ražīga "sezona". "United" atpaliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja