Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" uzvar līderu duelī, "Zemgale"/LLU grauj ar 7:2

Rolands Eliņš

"Kurbads" uzvar līderu duelī, "Zemgale"/LLU grauj ar 7:2
HK "Kurbads"
Foto: lhf.lv

Latvijas hokeja čempionātā līderu duelī pārliecinošu uzvaru izcīnījusi „Kurbads”, kura ar 5:2 pieveica HS„ Rīga/Prizma”. Tāpat lielas šaubas par uzvaru nebija arī HK „Zemgale”/LLU un „Dinamo Juniors” spēlēs.

„Kurbads” 17 turnīra spēlēs piedzīvojis tikai piecus zaudējumus, un šodien aizvadīja spēli ar savu tuvāko sekotāju „Rīga/Prizma”. Jau piektajā mača minūtē Agris Saviels izvirzīja „Kurbadu” vadībā, tiesa, 2+10 noraidījumu saņēma Toms Bluks. Bluks vēlreiz izcēlās ar noraidījumu arī otrā perioda otrajā pusē, atstājot savu komandu triju vīru sastāvā, un „Rīga/Prizma” šo iespēju izmantoja nekautrējoties – 1:1.

25 sekundes pirms otrā perioda beigām Andrejs Kardašs gan izmantoja vairākumu un atjaunoja „Kurbada” vadību, kuru pats trešajā periodā arī palielināja līdz 3:1. „Rīga/Prizma” vienus vārtus atguva, taču mačā kopā neko glābt nespēja un zaudēja ar 2:5. „Kurbada” pārsvars kopvērtējumā līdz ar to sasniedz jau 10 punktus.

Vēl pārliecinošāka uzvara padevās „Zemgale”/LLU hokejistiem, kuri ar 7:2 sasita „Ozolnieki/Monarch”. Vēl pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts 2:2, taču pieci bezatbildes vārti atlikušajā laikā nosvēra pārsvaru zemgaliešu pusē. Ar trim gūtiem punktiem atzīmējās Artjoms Ogorodņikovs un Rihards Remiņš, divi vārti arī Olafa Aploka kontā.

Savukārt „Dinamo Juniors” sagādājusi kārtējo zaudējumu Daugavpils komandai, viesos uzvarot ar 6:2. Pirmie vadībā pēc Edgara Apeļa izmantotā vairākuma izvirzījās mājinieki, taču divi Toma Berharda vārti palīdzēja jaunajiem dinamiešiem izcīnīt sezonas devīto uzvaru.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2013-12-04 23:58, pirms 10 gadiem
OGRE AR JUMS LEPOJAS, VEČI!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-05 11:04, pirms 10 gadiem
Nenovertejams_treneris rakstīja: Rīga arī.

Kurbads vnk ir kā ceļa rullis, ja būtu jāspēkojas pret RD, stabila uzvara ar 6:2.
Kur bads, tur nāve!

     [+] [-]

, 2013-12-07 12:36, pirms 10 gadiem
Kurbadu uz Kontinentālā kausa izcīņas turnīru! Un uz dueli ar RD!