Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Raba" iesit 11 vārtus un grauj Dobelē

Rolands Eliņš

"Raba" iesit 11 vārtus un grauj Dobelē
Foto; FK Raba

Šodien „Optibet” telpu futbola līgas vienīgajā spēlē „Raba” ar 11:0 sagrāva „RSU/BAO-Dobele” vienību. Četrus vārtus guva Romāns Rožkovskis.

„Raba” sezonas pirmajā mačā bija cietusi zaudējumu pret „Nikaru” (2:3), bet šodien pārliecinoši atgriezās uz uzvaru takas, sarūpējot otro lielo zaudējumu Dobeles komanda (pirmajā kārtā 1:5 pret Jēkabpili).

„Raba” vadību izbraukuma spēlē Dobelē ieguva jau piektajā minūtē un pēc tam desmit minūtēs iesita vēl četrus vārtus, panākot jau 5:0. Otrā puslaika sākumā „Raba” vārtu raža nedaudz apsīka, bet tad sekoja piecu minūšu nogriezis ar vēl pieciem vārtiem un pašās beigās tika nokārtots arī 11:0.

Ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Romāns Rožkovskis, bet pie „hat-trick” tika arī Dmitrijs Jakovļevs. Divi vārti Aleksandra Kuļešova rēķinā, bet pa vieniem iesita Artūrs Kuļešovs un Konstantīns Zabarovskis.

Šajā nedēļas nogalē bija paredzētas četras spēles Virslīgā, taču notika tikai divas – vēl vakardien „Rēzekne” cīnījās neizšķirti 1:1 pret „Nikaru”. Divas spēles tikmēr tika pārceltas Covid-19 inficēšanās gadījumu un piesardzības dēļ.

"Uz pašlaik nezināmu laiku pārcelta sestdien paredzētā telpu futbola virslīgas čempionāta spēle starp FC "Petrow"/Jelgava un FC "Lokomotiv Daugavpils" komandām, kā arī svētdien paredzētais mačs starp Jēkabpils "Lūši"/"Ošukalns" un TFK "Salaspils" vienībām. Svētdienas mačs Jēkabpilī pārcelts, ņemot vērā to, ka iepriekšējā čempionāta kārtā FC "Lokomotiv Daugavpils" tikās ar TFK "Salaspils" komandu," teikts Latvijas Futbola federācijas mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/t...