Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB: "Khimki'' centrs Ogastīns - janvāra MVP

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

VTB: "Khimki'' centrs Ogastīns - janvāra MVP
Džeimss Ogastīns - VTB līgas janvāra MVP.
Foto: vtb-league.com

Par aizvadītā mēneša VTB Vienotā čempionāta vērtīgāko spēlētāju līgas un laikraksta ''Sport-Express'' vērtējumā atzīts Maskavas apgabala ''Khimki'' centra spēlētājs Džeimss Ogastīns, kurš savai komandai palīdzēja uzvarēt visās četrās spēlēs, ieskaitot maču pret Maskavas CSKA (90:87).

Balsojumā par mēneša vērtīgākā spēlētāja apbalvojumu amerikāņu centra spēlētājs, kurš no 2006. līdz 2008. gadam pārstāvēja NBA klubu Orlando ''Magic'', apsteidza savus tautiešus Endrjū Gaudlaku (Kazaņas ''Unics'') un Entoniju Fišeru (Krasnojarskas ''Enisey'').

Janvārī Rima Kurtinaiša trenētā ''Khimki'' vienība uzvarēja visās četrās VTB spēlēs, izbraukumā pārspējot ''Krasnie Krilya'' un Klaipēdas ''Neptunas'' un savā laukumā pārspējot ''Krasny Oktyabr'' un principiālos pretiniekus Maskavas CSKA. Mačā ar ''armijniekiem'' Ogastīns guva 31 punktu (metieni no spēles - 12/12!) un kļuva par spēles galveno varoni, līdz ar mača finālsirēnu pēc pārķertas piespēles raidot grozā tālmetienu. Amerikāņa precīzais metiens ļāva ''himkiem'' izcīnīt 13. uzvaru pēc kārtas, kas ir jauns līgas rekords.

Kopumā 29 gadus vecais basketbolists janvārī caurmērā guva 17 punktus, izcīnīja 6,6 bumbas zem groziem, bloķēja 1,3 pretinieku metienus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, ik spēlē sakrājot 23 efektivitātes koeficienta punktus.

Vakardienas spēlē pret Rīgas VEF Ogastīns 26 minūtēs guva 16 punktus (2p. - 8/10), savāca piecas atlēkušās bumbas un ar 21 efektivitātes koeficienta punktu kļuva par mača produktīvāko spēlētāju.

Janvāra VTB līgas simboliskajā pieciniekā iekļauti arī Semjons Antonovs (''N.Novgorod''), Sergejs Moņa (''Khimki''), Endrjū Gaudlaks (''Unics'') un Entonijs Fišers (''Enisey'').

VTB janvāra MVP - Džeimss Ogastīns

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ