Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Ikauniece: "Gāju uz rekordu, bet aizķēros"

Ikauniece: "Gāju uz rekordu, bet aizķēros"
Pār barjerai skrien Aiga Grabuste (att. pirmā no kreisās) un Laura Ikauniece. Tobrīd vēl kopā... Foto: Romāns Kokšarovs, f64 photo agency/"Sporta Avīze"

Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece pēc solīdi aizvadītās pirmās sacensību dienas septiņcīņā pauda apmierinātību ar iespēto trijās no četrām disciplīnām. "Esmu apmierināta gandrīz ar visām disciplīnām, izņemot barjeras. Žēl, ka aizķērās," sacīja Ikauniece.

Sportiste neslēpa, ka barjerskrējienā bija cerējusi labot personīgo rekordu. "Man teica, ka aizķēru pēdējās (barjeras - aut.), bet likās, ka skāru jau dažas pirms tam. Laikam septīto. Un tad apgāzu pēdējo. Cik pazaudēju, nezinu, bet es gāju uz personīgo rekordu, jo tieši to (disciplīnu pēdējā laikā - aut.) trenēju. Varēja būt 13,40 sekundes. Nekas."

Sportiste pauda gandarījumu, ka pārējās disciplīnās ir acīmredzama iepriekš ieguldītā darba rezultāts. "Vēl pirms atbraucu uz Londonu, bija nometne, un tajā konkrēti trenēju ātruma izturību, arī spēku. Tieši tā arī sanāca - labi (izdevās - aut.) lodē, arī ātruma izturībai (nāca par labu - aut.)," secināja Ikauniece.

Uz otro sacensību dienu sestdien Laura raugās ar cerībām. "Cik es zinu, man tagad iet uz personīgo rekordu. Tāpēc esmu ļoti apmierināta, jo rekords ir mans mērķis. Cerams, ka otrajā dienā arī būs kāds personīgais rekords, ka ies labāk nekā Helsinkos." Tur - šogad Eiropas čempionātā - Laura finišēja trešā, izcīnot bronzu.

Lai arī Laura pauda apmierinātību ar augstlēkšanā sasniegtajiem 1,83 metriem, viņa neslēpa, ka ļoti vēlējusies pārvarēt par trijiem centimetriem augstāk novietotu latiņu. "Mazliet uztaisīju pigoriņus (smaida) - tas moments, kad aizķēros un iekritu matracī..." viņa sacīja. "Ļoti gribējās sasniegt 1,86 metrus, jo Helsinkos pietrūka ļoti maz. Šeit pietrūka drusku vairāk."

Kopumā satraukums pārpildīto tribīņu priekšā neesot bijis. Vien tas, ka pati nedaudz nervozējusi pirms lodes grūšanas, jo baidījusies par tehnisko izpildījumu. Laura tikai trīs centimetrus atpalika no personīgā rekorda... Taču, kas neizdevās lodes grūšanā, ar uzviju sanāca 200 metru sprintā. Piektdien pirmajā sacensību dienā viņai tā bija pēdējā disciplīna.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-04 01:14, pirms 12 gadiem
Visu cieņu

  +4 [+] [-]

, 2012-08-04 01:34, pirms 12 gadiem
alfredo rakstīja: akcents ar viņai i??es aizķer to barjer,bet bus lab
Tas nav kurzemes akcents, Kurzemē galotnes nenorauj, tur i savādāki uzzvari, bet nu nekas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-08-04 07:12, pirms 12 gadiem
cerams, ka tie, kuri v a i r s nestartē (vai negrib startēt) - brauc ar pirmo lidmašīnu uz LV, nevis turpinās izbaudīt Londonas burvību!!!

     [+] [-]

, 2012-08-04 07:56, pirms 12 gadiem
tad kad tu sava dzive kaut ko sasniegsi, lai LV valsts tevi uzturetu,tad ari varesi pirkt par savu naudu bileti, un braukt uz majam! bet tev vel viss prieksaa Puika!!
serafims rakstīja: cerams, ka tie, kuri v a i r s nestartē (vai negrib startēt) - brauc ar pirmo lidmašīnu uz LV, nevis turpinās izbaudīt Londonas burvību!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-08-04 09:33, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: ja godīgi viņa intervija izklausījās'kā no Madonas, nevis tepat no ventīļiem
Vai valodniekiem nav portāla kur varētu izteikties,jo par sportu jūs esat nejēgas un te tikai traucē!

     [+] [-]

, 2012-08-04 12:09, pirms 12 gadiem
Jūs visi esat tādi ānu*i viņa ir Jūrmalniece, un nekads viņai akcents nav

  -1 [+] [-]

, 2012-08-04 13:46, pirms 12 gadiem
valafar rakstīja: Jūs visi esat tādi ānu*i viņa ir Jūrmalniece, un nekads viņai akcents nav
+++++
kaa nosmeejos
Itkaa Laura pati butu sedejusi un rakstijusi so rakstu LMFAO
b*e Idi*tu bars
man patiik ka lielaka dalja komentetaju kko izdomaa un uzraksta, pat nezinot ka ir patiesiba psc THIS BULLSH1T MADE MY F*CKING DAY!!!! :d:d:d