Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Muamba: "Man joprojām ir sešas kastes ar nelasītām laba vēlējumu vēstulēm"

Andrejs Siliņš

Muamba: "Man joprojām ir sešas kastes ar nelasītām laba vēlējumu vēstulēm"
Fabriss Muamba stadionā, valdot asaras, pateicās atbalstītājiem
Foto: AFP/Scanpix

"Esmu pateicīgs, ka atkal varu runāt ar cilvēkiem un brīvi staigāt," Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Bolton Wanderers" pussargs Fabriss Muamba pēc emocionālās atgriešanās komandas stadionā pateicās visiem par milzīgo atbalstu.

24 gadus vecais Muamba ieradās uz Botlonas spēli pret "Tottenham Hotspur". Tieši mačā pret "Spurs" Muamba 17. martā saļima, spēlētāja sirds apstājās un tās darbību izdevās atjaunot tikai pēc 78 minūtēm, jau esot slimnīcā. Gandrīz mēnesi Muamba pavadīja slimnīcā, izrakstoties no tās 16. aprīlī. Vakar futbolists atgriezās kluba mājvietā "Reebok" stadionā. Muamba izgāja laukumā un, valdot asaras, pateicās visiem par atbalstu.

Pēc tam pussargs sniedza pirmo TV interviju kopš nelaimīgā notikuma: "Esmu laimīgs būt šeit. Šī ir īpaša vieta - visi, kas spēlējuši šai komandā, to zina. Esmu priecīgs, ka atnācu, vēlējos ierasties un atbalstīt puišus. Esmu laimīgs būt atpakaļ, redzēt līdzjutējus un viņu atbalstu man. Esmu pateicīgs, ka atkal varu runāt ar cilvēkiem un brīvi staigāt."

"Atbalsts ir milzīgs, tas man palīdz katru dienu - joprojām ir kādas sešas vai septiņas kastes ar nelasītām laba vēlējuma vēstulēm," emocionāls bija Muamba. "Atbalsts ir manā prātā katru dienu, tas mani dzen uz priekšu. No sirds dziļumiem pateicos visiem - ne tikai Boltonas līdzjutējiem, bet visai valstij."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2012-05-03 19:51, pirms 12 gadiem
turies muamba un ātrāk gaidam uz laukuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: rikki

  +2 [+] [-]

, 2012-05-04 10:20, pirms 12 gadiem
rikki rakstīja: Kaa var e pastu ielikt kastees? ... veluu veseliibu!!!
ir ari vestules ko suta aploksnes pa pastu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-04 15:56, pirms 12 gadiem
rikki rakstīja: Kaa var e pastu ielikt kastees? ... veluu veseliibu!!!
digitālā laikmeta produkts...