Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančīni: "Ir iespējams, ka Tevess varētu atgriezties laukumā"

Agris Suveizda

Mančīni: "Ir iespējams, ka Tevess varētu atgriezties laukumā"
Karloss Tevess
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola kluba Mančestras "City" galvenais treneris Roberto Mančīni izteicies, ka, lai arī pašreiz ar Karlosu Tevesu nerēķinās, ir iespējams, ka argentīnietis varētu atgriezties laukumā. Viens no bijušajiem "City" līderiem Tevess kopš bēdīgi slavenās UEFA Čempionu līgas cīņas Minhenē strauji zaudējis savas pozīcijas kluba rindās, turklāt viņam joprojām nav izdevies atrast sev jaunu darbavietu.

Lai arī pēc konflikta Minhenē Mančīni paziņoja, ka Tevess viņa vadībā vairs nekad nespēlēs, itāliešu futbola speciālists, iespējams, ir mainījis savas domas un iekļāvis viņu 25 futbolistu sarakstā atlikušajai sezonai. "Karloss šobrīd nav starp izvēles iespējām, taču, ja viņš nāks atpakaļ, viņam nākotnē ir iespēja par tādu kļūt. Ceru, ka pēdējo trīs mēnešu laikā viņš ir trenējies, lai palīdzētu uzturēt sevi sportiskajā formā. Manā prātā ir tikai viena lieta, Premjerlīga. Taču, ja viņš atgriezīsies un būs formā, tas ir iespējams," sacīja Mančīni. Par Tevesu janvārī lielu interesi izrādīja Milānā un Parīzē. "Milan" bija gatava iegādāties Tevesu, taču, lai to izdarītu, bija nepieciešams PSG pārdot Alešandri Patu - šis darījums izjuka praktiski pēdējā mirklī. Pēcāk ar Tevesa pārstāvjiem sarunas veica PSG, kas bija gatava apmierināt argentīnieša lielās algas prasības, tomēr sarunas noslēdzās neveiksmīgi. Vēl par Tevesu interesējās Milānas "Inter". Tevess šobrīd atrodas dzimtenē Argentīnā.

Mančīni komentēja arī Ouvena Hārgrīvza statusu: "Ouvenam allaž bijušas šīs mazās problēmas. Kad viņš vasarā mums pievienojās, uzņēmāmies risku, jo viņš nebija spēlējis divus gadus. Domājām, ka varam mēģināt un dabūt viņu uz kājām divu vai trīs mēnešu laikā un ka tad viņš būtu gatavs spēlēt. Taču, kā jebkurš spēlētājs, kurš nav spēlējis divus gadus, kad viņi sāk trenēties, katru dienu ir kāda problēma, ar celi vai cirksni. Ceru, ka viņš beidzot varēs spēlēt visu laiku. Viņš ir to pelnījis." Atšķirībā no Hārgzrīvza, "City" janvāru transfēra perioda jaunieguvums Davids Pisaro ir gatavs doties laukumā. "Jūtos gatavs. Zinu, ka Anglijas līga ir citāda, salīdzinot ar Itāliju, taču man augstākajā līmenī ir liela pieredze un, lai arī zinu, ka adaptēties vajadzēs ļoti ātri, esmu pārliecināts, ka to spēšu," sacīja čīliešu pussargs.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...

  -3 [+] [-]

, 2012-02-03 15:59, pirms 12 gadiem
Kur gan vēl Tevess varētu atgriezties ja ne laukumā???

     [+] [-]

, 2012-02-03 16:05, pirms 12 gadiem
Šobrīd tas, ka Teves varētu atgriezties, manuprāt ir ļoti ticami, jo vienkārši viņam nav citu variantu. Pats viņš tikko pateica, ka gatavs pāriet tikai uz A sēriju vai Spāniju, šosezon tas vairs nav iespējams. Diez vai viņš turpinās sēdēt Argentīnā, jo tik ilgi (līdz nākamās sezonas sākuma) nespēlēt diez vai būs gatavs arī viņš. Tāpat diez vai viņš gribēs tik ilgu laiku nesaņemt algu, nesen bija vairāki raksti, kur aprēķināts, ka nesaņemtajā algā un bonusos viņš kopš streika uzsākšanas ir zaudējis 10 mio. Vēl viens variants ir īre Boca, bet es īsti nezinu vai tas iespējams (kāds varbūt var pakomentēt, cik ilgi D-Amērikā transfēru logs ir vaļā).
Jautājums ir vai Tevesa atgriešanās palīdzētu City? Uz šo jautājumu šobrīd domāju, ka nav spējīgs atbildēt neviens.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-03 16:42, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Jautājums ir vai Tevesa atgriešanās palīdzētu City? Uz šo jautājumu šobrīd domāju, ka nav spējīgs atbildēt neviens.
Slikts PR un psiholoģiskā ziņā.
Mančīni ar viņa patriekšanu uztaisīja precedentu, sak - ar disciplīnu klubā neviens nečakarēsies. Ja tagad paņems atpakaļ, vēl nez, kā Tevesam būs ar formu un atdevi, plus vēl nav zināms, kā tas ietekmēs mikroklimatu komandā, un cietīs arī paša Mančīni autoritāte, šādi atkāpjoties no iepriekšējās nostājas.
Var tagad kost pirkstos, ka Belamiju tā vieglu roku atdeva.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-03 16:52, pirms 12 gadiem
Pilnīgi piekrītu, bet ir arī savi plusi iespējamajai atgriešanās. Lai kā arī būtu, bet formā esošs Tevez ir viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē un EPL viņš ir kā zivs ūdenī. Viņš mierīgi varētu spēlēt kopā ar jebkuru no šī brīža uzbrucējiem vai pat spēlēt ar 3 uzbrucējiem. Ja viņš būtu formā, tā būtu garantija papildus goliem un, ja City tiks tālu EL, rotācijai 4. uzbrucējs būtu ļoti noderīgs.
Par Belemiju nenožēloju, viņš ļoti bieži ir traumēts un ar Mančīnī viņam bija nesaskaņas, raksturs viņam nav daudz labāks kā Tevesam. Drīzāk nožēloju, ka Guideti atdevām īrē un nesavācām atpakaļ janvārī, viņš ir ideāls kandidāts 4. uzbrucējam komandā. Vienīgais + ka Feyenord viņš dabū lielisku spēļu praksi un pārliecību par saviem spēkiem.
march_2k rakstīja: Slikts PR un psiholoģiskā ziņā.
Mančīni ar viņa patriekšanu uztaisīja precedentu, sak - ar disciplīnu klubā neviens nečakarēsies. Ja tagad paņems atpakaļ, vēl nez, kā Tevesam būs ar formu un atdevi, plus vēl nav zināms, kā tas ietekmēs mikroklimatu komandā, un cietīs arī paša Mančīni autoritāte, šādi atkāpjoties no iepriekšējās nostājas.
Var tagad kost pirkstos, ka Belamiju tā vieglu roku atdeva.

     [+] [-]

, 2012-02-03 18:32, pirms 12 gadiem
īsti neredzu jēgu Pisaro iegādei, bet, lai jau nu paliek. Nav pirmā reize, kad neredzu jēgu kādam City pirkumam. Tevess rīkojās ļoti nesmuki toreiz un Mančīni var saprast šajā gadījumā. Neskatoties uz to, ka Tevess savā vecumā rīkojas kā bērns, kad mamma tam kaut ko nedod, uzskatu, ka otrā iespēja viņam ir jādod. Futbolu viņš spēlē ļoti labi, un šajā gadījumā to, šķiet, vajadzētu nodalīt no kaprīzās personības.

     [+] [-]

, 2012-02-03 20:06, pirms 12 gadiem
Par Pizarro esmu pārliecināts, ka tu nemaz neesi redzējis kas viņš ir par spēlētāju, bet jau spried. Es arī neesmu redzējis, tāsēļ šobrīd viņa lietderību apspeiest ir pāragri.
reikons rakstīja: īsti neredzu jēgu Pisaro iegādei, bet, lai jau nu paliek. Nav pirmā reize, kad neredzu jēgu kādam City pirkumam. Tevess rīkojās ļoti nesmuki toreiz un Mančīni var saprast šajā gadījumā. Neskatoties uz to, ka Tevess savā vecumā rīkojas kā bērns, kad mamma tam kaut ko nedod, uzskatu, ka otrā iespēja viņam ir jādod. Futbolu viņš spēlē ļoti labi, un šajā gadījumā to, šķiet, vajadzētu nodalīt no kaprīzās personības.

     [+] [-]

, 2012-02-03 21:17, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Par Pizarro esmu pārliecināts, ka tu nemaz neesi redzējis kas viņš ir par spēlētāju, bet jau spried. Es arī neesmu redzējis, tāsēļ šobrīd viņa lietderību apspeiest ir pāragri.
Nu, ja neesi redzējis Pizaro, tad esi diezgan tālu no futbola. Viņš n-tos gadus Romā jau spēlē un esmu redzējis vairākas viņa spēles.

     [+] [-]

, 2012-02-03 21:27, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Pilnīgi piekrītu, bet ir arī savi plusi iespējamajai atgriešanās. Lai kā arī būtu, bet formā esošs Tevez ir viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē un EPL viņš ir kā zivs ūdenī. Viņš mierīgi varētu spēlēt kopā ar jebkuru no šī brīža uzbrucējiem vai pat spēlēt ar 3 uzbrucējiem. Ja viņš būtu formā, tā būtu garantija papildus goliem un, ja City tiks tālu EL, rotācijai 4. uzbrucējs būtu ļoti noderīgs.
Par Belemiju nenožēloju, viņš ļoti bieži ir traumēts un ar Mančīnī viņam bija nesaskaņas, raksturs viņam nav daudz labāks kā Tevesam. Drīzāk nožēloju, ka Guideti atdevām īrē un nesavācām atpakaļ janvārī, viņš ir ideāls kandidāts 4. uzbrucējam komandā. Vienīgais + ka Feyenord viņš dabū lielisku spēļu praksi un pārliecību par saviem spēkiem.
Bet kādā formā Tevess varētu būt, ja jau mēnešiem futbola vietā nodarbojas ar visu ko citu? Un kāda viņam varētu vēl būt motivācija pēc šādas izslēgšanas no komandas?
Nesaskaņas ar kluba vadību, nezinu, ar ko tieši, Belamijam radās, kad velsietis saprata, ka pie Mančīni netiks spēlēt un prasījās prom, bet klubs tā vietā vēl piedraudēja, ka nomarinēs viņu un aizliegs viņam spēlēt vispār citā klubā, brīnums vispār, kā izdevās īri uz Cardiff nokārtot. Kādu gan vēl attieksmi no spēlētāja pēc tam var sagaidīt.
Gvideti jums kā 4. uzbrucējs toč nav vajadzīgs, viņam pašlaik ir jāspēlē un tieši spēļu praksi viņš Nīderlandē dabū, bet EPL futbolam viņš ne tuvu pašlaik nav gatavs, Saviča variants. Pret smieklīgo (diemžēl) aizsardzību, kāda ir Eredivisie, viņš sit golus, bet PL ir pilnīgi cita lieta.

     [+] [-]

, 2012-02-03 22:59, pirms 12 gadiem
Es arī sliecos domāt, ka labāk būtu bez Tevesa, lai gan vēlme spēlēt futbolu un iespēja iegūt EPL titulu varētu būt gana pietiekošacmotivācija. Guideti bija ļoti labs pirmsezonas ASV tūrē arī pagājušā sezonā rezerves komandā sita vēl vairāk kā Ned tagad. Neesmu tik drošs, ka pat jau tagad viņš EPL līmenim ir par švaku, nemaz tik daudzi spēlētāji Nīderlandes čempī nav tik rezultatīvi kā viņš, turklāt pēc ķermeņa uzbūves un spēles stila viņš ir kā radīts EPL, nebrīnīšos, ja nākamsezon viņš būs pirmajā komandā, ja vien nenopirksim RVP.

     [+] [-]

, 2012-02-03 23:47, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Es arī sliecos domāt, ka labāk būtu bez Tevesa, lai gan vēlme spēlēt futbolu un iespēja iegūt EPL titulu varētu būt gana pietiekošacmotivācija. Guideti bija ļoti labs pirmsezonas ASV tūrē arī pagājušā sezonā rezerves komandā sita vēl vairāk kā Ned tagad. Neesmu tik drošs, ka pat jau tagad viņš EPL līmenim ir par švaku, nemaz tik daudzi spēlētāji Nīderlandes čempī nav tik rezultatīvi kā viņš, turklāt pēc ķermeņa uzbūves un spēles stila viņš ir kā radīts EPL, nebrīnīšos, ja nākamsezon viņš būs pirmajā komandā, ja vien nenopirksim RVP.
Tas nekas, ka Gvideti ir tarāntipa spēlētājs un rezultatīvs Eredivisie. Individuālo gatavību PL +/- jau uz aci var novērtēt. Ja redzot Suaresu Ajaxā, man bija maz šaubu par viņa spēju iejusties PL, tad par Gvideti es to nevaru teikt. PL aizsargi tādu brīvību kā Nīderlandē viņam nekad nedos, noēdīs. Plus jārēķinās, ka apakšgala komandas spēlēs izteikti no aizsardzības, kā nupat Everton, bet Holandē tā dara maz komandu. Pirmssezonas tūres un dublieri man šķiet ir vēl tālāk no PL futbola nekā Eredivisie.
Atpakaļ skatoties, jau viegli pateikt, bet vai nu Staridžu, vai Belamiju derēja paturēt. Pēc pilnas sezonas uz īri Feyenoordā mayb arī nākamsezon Gvideti jums noderēs, bet šobrīd nav ko pārsteigties, manuprāt.
Par RvP - es sapratīšu ja viņš gribēs notīties, bet ja lieta aizies līdz pārdošanai, vadībai un trenerim vajadzētu pietikt prātiņam pārdot viņu uz ārzemēm, nevis turpināt sūtīt visus pēc kārtas uz Mančestru :/

  +1 [+] [-]

, 2012-02-03 23:54, pirms 12 gadiem
Mančīni sāk pazust raksturs. Tas nav labi komandai.