Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpilij" ceturtā uzvara Baltijā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Jēkabpilij" ceturtā uzvara Baltijā
Ronalds Rutkausks
Foto: bkjekabpils.lv

Pie ceturtā panākumā "Triobet" BBL tikuši BK "Jēkabpils" basketbolisti, kas savā laukumā cīņā ar Tallinas TTU bija vadībā lielāko daļu mača un svinēja panākumu 70:55. 18 punkti un desmit atlēkušās bumbas uzvarētāju rindās RonaldsRutkauska kontā.

Mača sākums bija haotisks abu komandu izpildījumā, bet pirmie atmodās mājinieki, panākot 7:2. Viesi tikpat ātri atspēlējās, un šādas šūpoles turpinājās līdz pat ceturtdaļas beigām. Mājinieki pēc Teilora Larsona pieciem punktiem pēc kārtas bija vadībā 14:10, pēc tam arī 19:15, bet ceturtdaļas izskaņā viesiem izdevās panākt neizšķirtu 19:19. Tūlīt pat gan sekoja Ronalds Rutkaaska trīspunktu gājiens un galu galā BK "Jēkabpils" pirmās desmit minūtes noslēdza savā labā 22:20.

Otro ceturtdaļu mājinieki sāka ar sešiem punktiem pēc kārtas, turklāt ar kārtējo skaisto triecienu no augšas izcēlās Modests Kumpis, un viesiem nācās steidzīgi sasaukt minūtes apspriedi. Mājinieki turpināja agresīvi spēlējot aizsardzībā, vēl par trim punktiem palielinot savu izrāvienu, un tikai tad pirmie punkti iebira arī pašu grozā. Ceturtdaļas vidū Kumpis jēkabpiliešu pārsvaru palielināja jau līdz desmit punktiem 34:24. Atlikušajā laikā komandas uzbrukumā neuguņoja, punktus krājot lēnam un līdzīgi, kas, protams, bija labāk BK "Jēkabpils", kas atpūtā devās ar 11 punktu pārsvaru 40:29.

Pēc pārtraukuma ar punktu gūšanu abām komandām klājās pavisam slikti, un kad sešās minūtēs mājinieki bija sametuši vien četrus punktus (44:35), Igors Miglinieks pieprasīja minūtes pārtraukumu. Tas nāca labumā, un lūši ātri atguva vairāk nekā desmit punktu pārsvaru, ceturtdaļu noslēdzot savā labā 55:42. Lai gan arī ceturtās ceturtdaļas sākumā jēkabpilieši ar rezultativitāti nespīdēja, TTU tika turēts drošā attālumā, taču tās vidū viesi īsā laikā tomēr tuvāk tika – 61:53.

Igauņu cerības gan tūlīt pat tika apdzēstas, bet atlikušajā laikā tās vairs arī netika atmodinātas – mājinieki svinēja uzvaru 77:55, kas komandai BBL bija ceturtā septiņos mačos. Savukārt igauņu TTU turpina stabila, zaudējot jau astoto maču pēc kārtas.

Triobet BBL, 2. decembris

Jēkabpils - TTU 70:55 (22:20, 18:9, 15:13, 15:13)
Jēkabpils: Rutkausks 18 (10ab), Larsons 14 (10ab), Kumpis 9 (6ab), Sirsniņš 8, Pozņaks 6, Veselovs 5, Dušelis 4, Virsis 4, Gūtmanis 2, Silavs
TTU: Kistings 14, Akenprangs 11, Lāne 10 (6ab), Rādiks 8, Reilijs-Ross 6, Korts 3, Make 3, Kaja

Izmantotie resursi
Baltic Basketball League

     [+] [-]

, 2015-12-02 20:20, pirms 8 gadiem
Spēles līmenis protams ir ''interesants'', neesmu gan informēts pilnībā, ja neskaita melnos jēkabpils čaļi ir amatieri vai tomēr nodarbojās tikai ar basketbolu?
Tiesāšanas līmenis ir apmēram kā jaunatnes līgā, jēdziens uzbrukuma piezīme tiesnešiem nav pēdējā laikā atmiņā ienācis, par kustīgiem blokiem un visu pārējo jau nemaz nerunājot
Tagad saprotu kpc reti kad skatos no basketbola kko citu ārpus nba

     [+] [-]

, 2015-12-02 20:25, pirms 8 gadiem
enzo360 rakstīja: Spēles līmenis protams ir ''interesants'', neesmu gan informēts pilnībā, ja neskaita melnos jēkabpils čaļi ir amatieri vai tomēr nodarbojās tikai ar basketbolu?
Tiesāšanas līmenis ir apmēram kā jaunatnes līgā, jēdziens uzbrukuma piezīme tiesnešiem nav pēdējā laikā atmiņā ienācis, par kustīgiem blokiem un visu pārējo jau nemaz nerunājot
Tagad saprotu kpc reti kad skatos no basketbola kko citu ārpus nba
Vēl viens "estēts" iznācis no skapja!

     [+] [-]

, 2015-12-02 21:00, pirms 8 gadiem
Vajag centru Jēkabpils komandai, tad jau var cerēt uz ko labāku!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja