Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Prizma" un "Monarhi" uzvar bullīšos, "Zemgalei" panākums Daugavpilī

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"Prizma" un "Monarhi" uzvar bullīšos, "Zemgalei" panākums Daugavpilī
Attēlā Viktors Lobočovs, uzvaras nesošā 'bullīša' autors spēlē HS Rīga/Prizma pret HK Dinamo Juniors.
Foto: Vladislavs Proškins

Trešdien Latvijas čempionātā hokejā tika aizvadītas vairākas spraigas cīņas - kamēr "HK Ozolnieki/Monarhs" pēcspēles metienu sērijā ar 7:6 pārspēja "HK Kurbadu", HS "Rīga/Prizma" bullīšos ar 4:3 apspēlēja "Dinamo/Juniors" hokejistus, savukārt HK "Zemgale/LLU" ar 4:1 uzvarēja daugavpiliešus.

"Kurbads" piedzīvo otro zaudējumu šosezon

Mača rezultātu jau tā otrajā minūtē izdevās atklāt Renāram Undelim, taču vien 45 sekundes vēlāk "Monarhu" vārtos stāvošo Edvīnu Silavnieku pārspēja arī Nikolajs Jerofejevs, panākot jau 2:0. Brīdi vēlāk vienus vārtus atguva Aleksandrs Kerčs, savukārt jau perioda otrajā pusē 2:2 panāca Elvis Želubovskis. Ar to gan pirmā perioda vārtu birums vēl nebija noslēdzies, jo tā otrajā pusē precīzi bija Undelis un Bisenieks, ar 4:2 vadībā atgriežoties "Kurbada" hokejistiem.

Otrā trešdaļa pagalam nesekmīga izvērtās "Kurbads" vienībai. Perioda astotajā minūtē monarhiem izdevās gūt divus vārtus, panākot 4:4. Jau trešdaļas otrajā pusē skaitliskajā mazākumā pirmo reizi vadībā Ozolnieku komandu izvirzīja Želubovskis, bet perioda noslēgumā precīzs otro reizi spēle bija arī Kerčs, Renāra Kazanova vietā "Kurbada" vārtos stājoties Uldim Čalpam.

Trešajā perioda "Kurbada" hokejistiem gan izdevās atspēlēties, tā devītajā minūtē precīzam esot Henrijam Uzraugam. Vien nieka 16 sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu ar saviem trešajiem vārtiem spēlē izdevās izraut Renāram Undelim. Pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki gan bija "Monarhs" hokejisti, uzvaru nesošo bullīti pretinieku vārtos raidot Aleksandram Kerčam.

HS "Rīga/Prizma" svin uzvaru pār "Dinamo/Junioru"

Notikumiem bagāts izvērtās jau mača pirmais periods, kad tā ceturtajā minūtē pirmo skaitlisko vairākumu mačā vārtu guvumā pārvērta Sergejs Tjoluškins, vadībā izvirzot "Prizmu". Perioda turpinājumā vairākumā precīzs bija arī Ralfs Melders, panākot jau 2:0, taču vien mirkli vēlāk vienus vārtus atguva Toms Bernhards, savukārt perioda vidū 2:2 skaitliskajā vairākumā panāca Artūrs Ševčenko.

Otrais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem, savukārt jau trešā perioda piektajā minūtē Māri Jučeru pārspēja arī Elvis Veldze, vēlreiz vadībā izvirzot "Prizmas" hokejistus, taču pēc nepilnām divarpus minūtēm 3:3 panāca Artūrs Ševčenko, kuram tie bija jau otrie vārti spēlē.

Spēles turpinājumā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, kā rezultātā mača liktenis tika izšķirts pēcspēles metienu sērijā, kurā uzvaru nesošo bullīti "Prizmas" labā guva Viktors Lobačovs.

HK "Zemgale/LLU" pieveic Daugavpili

Daugavpils un "Zemgales" klubu duelī pirmie vadībā izvirzījās laukuma saimnieki, mača sestajā minūtē 1:0 daugavpiliešu labā panākot Jevgeņijam Moisejevam. Jelgavniekiem atspēlēties izdevās vien otrajā trešdaļā, kad tās pirmajā pusē vārtus vairākumā guva Miks Komuls un Viesturs Cimermanis.

Trešdaļas izskaņā "Zemgale" nonāca vadībā jau ar 3:1, kad skaitliskajā mazākumā daugavpiliešu vārtsargu Ruslanu Kurelašu pārspēja Artūrs Batraks. Punktu mačam trešā perioda vidū pielika Rihards Remiņš, kurš jelgavnieku labā realizēja jau trešo skaitlisko vairākumu spēlē un panāca izšķirošo 4:1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +3 [+] [-]

, 2013-10-02 22:07, pirms 11 gadiem
nav par labu tā bilde?

  -3 [+] [-]

, 2013-10-02 22:10, pirms 11 gadiem
mums vajadzētu tiešām savu čempionātu, nebūtu tie pārlidojumi un varētu trennēties, jo pašlaik čempis ir drausmīgs un par bildi jāpiekrīt ekspertbo

  +4 [+] [-]

, 2013-10-02 22:17, pirms 11 gadiem
Kareivis77 rakstīja: mums vajadzētu tiešām savu čempionātu, nebūtu tie pārlidojumi un varētu trennēties, jo pašlaik čempis ir drausmīgs un par bildi jāpiekrīt ekspertbo
Kas tur drausmīgs? Esi bijis? Līmenis pietiekoši normāls.
Bildei vismaz 10 gadus veca. Autors izvilcis antikvariātu. Daugavpils formā, nevis Kurbada.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-02 22:19, pirms 11 gadiem
D-pils ir samazinājusi 97to gadu skaitu un uzreiz daudz maz pieklājīgais 1-4... Vispār jau, ja tā kome vēl pāris gadus paspēlētu, tad tie Dpils 97tie gan jau nemaz tik švaki nav, šodien ar vienīgo golu ir iemetuši

  +1 [+] [-]

, 2013-10-02 22:21, pirms 11 gadiem
''vilkiem'' izdevās revanšs, lai gan Kurbads izglābās no kāsiena pamatlaikā... Tiesa, ''vilki'' joprojām piektie tabulā.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-02 22:22, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: D-pils ir samazinājusi 97to gadu skaitu un uzreiz daudz maz pieklājīgais 1-4... Vispār jau, ja tā kome vēl pāris gadus paspēlētu, tad tie Dpils 97tie gan jau nemaz tik švaki nav, šodien ar vienīgo golu ir iemetuši
Ar kaut ko jāsāk. Iznīcināt viegli. Celt smagi.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-02 22:32, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: ''vilkiem'' izdevās revanšs, lai gan Kurbads izglābās no kāsiena pamatlaikā... Tiesa, ''vilki'' joprojām piektie tabulā.
Diezgan jautra spēle sanāca.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-02 23:08, pirms 11 gadiem
Prizmai pievienojies arī K. Grundmanis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja