Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančīni: "Ja "United" uzvarēs nākamās divās spēles, titula liktenis būs izlemts"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mančīni: "Ja "United" uzvarēs nākamās divās spēles, titula liktenis būs izlemts"
Roberto Mančīni nepieciešamas lūgšanas
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

"Manchester City" galvenais treneris Roberto Mančīni spiests atzīt, ka kārotais Premjerlīgas tituls arvien uzstājīgāk slīd ārā no rokām. Itālijas futbola speciālists uzskata, ka to būs neiespējami izcīnīt, ja kaimiņiene "United" uzvarēs nākamās divas spēles.

"United" pašreiz par diviem punktiem apsteidz "City", pie tam Aleksa Fergusona vadītajai komandai ir spēle rezervē, kas tiks aizvadīta šovakar plkst. 22:00 viesos pret "Blackburn", kas sparīgi cīnās par vietas saglabāšanu Premjerlīgā. Gadu mijā "United" tobrīd pēdējā vietā esošajai "Blackburn" savā laukumā zaudēja ar 2:3...

"United" pēdējās divās viesošanās reizēs "Blackburn" laukumā nācies samierināties ar neizšķirtiem 1:1 un 0:0. Pēdējo reizi uzvarēt izdevās 2008. gada oktobrī, kad bija 2:0 panākums (vārtus guva Vess Brauns un Veins Rūnijs).

Ja čempioni uzvarēs šo spēli un arī nākamo maču pret QRP savās mājās 8. aprīlī (15:30), tad "United" līdz brīdim, kad savu nākamo spēli aizvadīs "City", būs atrāvusies par astoņiem punktiem. "City" 8. datumā plkst. 18:00 viesosies pie "Arsenal".

"City" galvenais treneris Roberto Mančīni uzskata, astoņu punktu deficīts būs neatspēlējams: "Ja nokļūsim astoņu punktu attālumā, viss būs beidzies. Protams, esam vīlušies. Kļūdas pieļāvusi gan komanda, gan arī es pats. Bet nevar arī nepieminēt veiksmes trūkumu, jo sezonas svarīgākajā posmā esam zaudējuši 3-4 svarīgus spēlētājus."

Mančīni cer, ka uz nākamo spēli pret "Arsenal" ierindā atpakaļ būs Serhio Aguero, Samirs Nasrī un Džoleons Leskots.

"Itālijā man ar "Inter" bija situācija, kad piecas spēles pirms čempionāta beigām bijām iedzinējos ar pieciem punktiem, tāpēc viss ir iespējams. Futbolā viss var mainīties 2-3 spēlēs," sevi mierina Mančīni.

Pēc šī vakara mača abām titula pretendentēm būs atlikušas septiņas spēles. Viena no tām būs savstarpējā un aprīļa pēdējā dienā notiks "City" laukumā.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

     [+] [-]

, 2012-04-02 11:52, pirms 12 gadiem
Būtu jau labi, ja Mančīni prognoze par MU piepildītos
Nepatīk gan viņa atsauce uz "veiksmes trūkumu", jo redz palika bez 3-4 spēlētājiem, varētu padomāt, ka United traumas nav šosezon vajājušas...

  +2 [+] [-]

, 2012-04-02 11:54, pirms 12 gadiem
Nu kā var tā ielikt maldinošu virsrakstu!!! Viņš runāja par atstarpi- 8 punkti. Tas nozīmē, ka MU ir jāuzvar divas nākamās spēlēs un City jāzaudē Arsenal!!!

  -4 [+] [-]

, 2012-04-02 12:05, pirms 12 gadiem
Tieši tā! Cīņa par "Skudeto" turpinās!!! Forza Italia!!! Forza Juve!!!

  -3 [+] [-]

, 2012-04-02 12:21, pirms 12 gadiem
Uz prieksu City,united kritís

     [+] [-]

, 2012-04-02 12:46, pirms 12 gadiem
Tā kā MU nebūtu bijušas problēmas ar traumām... (Kleverlijs, Nani, Andersons, Čičarito.......)
Bet zinot MU, ja ir iegūts tāds stabils pārsvars, tad beigās tā pat tas tiek izsēts un ar grūtībām nosargāts

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 14:30, pirms 12 gadiem
Turklāt Vidičs izlaida visu sezonu, arī Youngam un Valensijam garas traumas bija

     [+] [-]

, 2012-04-02 15:07, pirms 12 gadiem
Negribu samelot, bet šķiet ka vienīgie spēlētāji MU sastāvā kas šosezon nav bijuši vispār traumēti (saslimuši utml.) ir Evra un DeHea. 3-4 spēlētāju traumas diez vai būs pietiekošs attaisnojums šeihu priekšā, ja City titulu neizcīnīs...

     [+] [-]

, 2012-04-02 15:27, pirms 12 gadiem
Viņš taču neteica, ka MU nav bijušas traumas, vienkārši atzīmēja, ka sezonas svarīgākajā brīdī svarīgākie spēlētāji ir satraumējušies, kādēļ uzreiz jāiepin MU?
Runājot par sezonu kopumā, droši vien tas tagad visiem ir aizmirsies, bet pirms sezonas prognozēs lielais vairums speciālistu prognozēja uzvaru MU, otra populārākā prognoze bija Chelsea, bet City lielais vairums speciālistu prognozēja 3. vietu. Jebkurā gadījumā, lai kā arī beigtos sezona, šajā sezonā kopumā ir panākts progress, salīdzinot to ar iepriekšējo, tādēļ jebkurā gadījumā sezonu uzskatīšu par veiksmīgu. Es arī ceru, ka Mančīnī paliks amatā, ja jau atstāja viņu 1. sezonā, kad nekvalificējāmies ČL, tad kādēļ neatstāt tagad? Vienīgi pieņemu, ka jaunajam CEO būs grūti atteikties no kārdinājuma dabūt Mourinjo komplektā ar CR, ja tāda iespēja būs (es pats gan to ļoti negribētu).

     [+] [-]

, 2012-04-02 15:32, pirms 12 gadiem
Sāk raudāt jau pirms zaudējuma- vājuma pazīme.
One United

  +2 [+] [-]

, 2012-04-02 15:47, pirms 12 gadiem
Man kā MU līdzjutējam protams patiktu, ja pēc sezonas Mančīni atlaistu, kaut vai dabūjot Mourinjo. Bet tā godīgi skatoties es arī domāju, ka Mančīnī pat neskatoties uz to, ja arī nebūs iegūts neviens tituls, būtu jāatstāj. Progress, kopumā skatoties uz visu sezonu, ir acīmredzams. Lai arī nevar noliegt, ka šobrīd izskatās viņš ir pazaudējis kontroli pār komandu. Bet tādas sezonas finiša cīņas SAFam ir zaudējuši arī daudz ietekmīgāki speciālisti Britu futbolā (jā, protams, vel jau nekas nav zaudēts). Bez pieredzes to ir gandrīz neiespējami izdarīt, un šobrīd Mančīni šo pieredzi iegūst.
p.s. Nedomāju, ka vispār ir pieejama tāda opcija - iegūt Mourinjo komplektā ar CR7 Esmu pārliecināts, ka tā ir kārtējā preses "pīle"!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 16:04, pirms 12 gadiem
Es ceru, ka tā ir preses pīle, tomēr mani nedaudz uztrauc, ka pats CR pirms šīs sezonas pateica, ka City par viņu nopietni interesējās un ja vien Mourinjo būtu atlaists viņš labprāt pārietu uz City. Savukārt City CR varētu uztvert kā lielisku PR iespēju, iegūstot plašāku fanu bāzi, lielāku atpazīstamību, un līdz ar to lielākus "parastos" ieņēmumus ilgtermiņā. Turklāt, vēl papildus kārdinājums ir fakts, ka CR pirms tam ir bijis MU superzvaigzne.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 16:16, pirms 12 gadiem
Jā un pēc tam viņš vairākas reizes ir teicis, ka nekur no Real projām neies, ka atrodas tur kur visu mūžu vēlējies būt utt., utml. bla, bla, bla Vel viņš ir teicis presei, ka iespējams kādreiz atgriezīsies United, un vel viņš tik daudz ko ir teicis, ka to visu atkārtojot, neviens tik garu komentāru nelasīs Neredzu jēgu, kapēc lai CR ietu prom no Real, pēc tam ietu uz City (nu, labi, iespējams nauda, kura gan viņam tāpat netrūkst), un tad vel es neredzu to naudas summu, kuru Real par viņu pieprasīs! Nu tas tak ir absurds, ko presē raksta, ka viņu Chelsea vai City taisās nopirkt par 80mio - respektīvi summu, par kādu Real viņu nopirka...

     [+] [-]

, 2012-04-02 16:31, pirms 12 gadiem
Kādai tad tavuprāt ir jābūt CR transfēra summai? Man gan liekas, ka tieši pieminētā summa ir diezgan reāla. Vēl papildus bažas rada tas, ka City būs pieejama nauda vasarā, jo tiks pārdoti (vismaz tāds ir plāns kā saprotu)- Tevez 25 mio; Dzeko 20 mio (šis gan vēl nav izlemts, ceru, ka nē), De Jongs 10 mio, Ade 10 mio, un vēl citi šobrīd izīrētie, turklāt dažiem enkuriem būs pēdējais gads līgumā (RSC, Bridžš), tādēļ iespēja viņus dabūt prom kaut vai par brīvu būs laba un tādējādi varēs atbrīvot līdzekļus no algu fonda.
Bet kā jau teicu, ļoti ceru, ka City pat nemēģinās nopirkt CR. Par to naudu var nopirkt (un samaksāt algu) spēlētājus gandrīz visām pozīcijām, kur pastiprinājums šobrīd prasās.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 16:46, pirms 12 gadiem
Es pat negribu domāt, kādai tai summai būtu vai nebūtu jābūt! Tas transfēru tirgus ir tik samaitāts, ka ar loģisku prātu to nesaprast. Es runāju vairāk par to, kādu summu būtu jāpiedāvā Realam, lai viņi kaut vai sāktu apdomāt CR pārdošanu! Protams es saprotu, ka pasaulē ir ļoti ļoti maz cilvēki (proporcionāli kopējam skaitam) kurus nevarētu nopirkt par naudu vai arī ļoti lielu naudu. Bet šajā gadījumā ir jāņem vērā Real intereses un runa ir drusku citādāka nekā bija gadījumā, kad viņu pārdeva MU. Real un Barsa ir ārpus finansiālas konkurences, tie ir klubi, kuri var bankrotēt tikai kopā ar visu Spānijas valsti. Messi un CR šobrīd ir labākie planētas spēlētāji, un es vismaz ar savām prāta spējām nespēju iztēloties, kāda iemesla dēļ Real piekristu CR kādam pārdot. Tik pat labi mēs te varētu runāt par to, ka City vai kāds cits gribētu iegādāties Messi. Situācija ar Messi protams nav identiska ar CR, jo Messi ir izaudzis Barsā, bet pamatā lielu atšķirību neredzu!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-02 17:04, pirms 12 gadiem
Man arī tas liekas dīvaini, kādēļ lai Real būtu jāpārdod CR, tomēr ir lasīts, ka Real varētu apsvērt viņa pārdošanu par ļoti lielu naudu, kādēļ es nezinu. Varbūt tās visas ir baumas, taču tas man liekas nav tik nereāli, it sevišķi, ja Mourinjo būs prom un jaunais treneris nepatiks CR. CR nav priekš Real tas pats, kas Messi Barsai un par lielu naudu es ticu, ka Real sāktu domāt. Real ideoloģija jau pieļauj konstantu zvaigžņu (gan spēlētāju, gan treneru, gan kluba prezidentu) nomaiņu, un no šī viedokļa CR aiziešana nemaz neizskatās nereāla, nopirks kaut vai Neimāru vietā. Par pašu CR man ir vēl mazākas šaubas, ņemot vērā viņa personību, esmu pārliecināts, ka dēļ tā, lai kļūtu par bagātāko futbolistu pasaulē, viņš piekristu spēlēt pat Mahačkalā.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 17:27, pirms 12 gadiem
Es vēlētos CR ieraudzīt City kaut vai tikai tāpēc, lai redzētu, kādu seju rādītu "United" un "Real" fani. Bet pēc loģikas šāda pāreja būtu absolūti ārprātīga. Šādi darījumi futbolam godu nedara.

     [+] [-]

, 2012-04-02 17:28, pirms 12 gadiem
Vēl tikai par Spāniju- ja tic pesimistiskākajām finansistu prognozēm Spānijas bankrots nemaz nav tik nereāls, līdz ar to tas var ietekmēt arī Real un Barsa vistiešākajā mērā. Ceru, gan ka tā nenotiks, jo tad paraus līdzi mūs visus

     [+] [-]

, 2012-04-02 17:34, pirms 12 gadiem
Nu tas ko mēs te runājam, pat nevar nosaukt par zīlēšanu
1. Real prezidents jau pārdodot CR var vienlaicīgi sakravāt no kabineta savas mantiņas, fani to ne tikai nesapratīs, bet arī nepiedos;
2. Real arī ļoti mierīgi var vajadzības gadījumā padarīt CR par bagātāko futbolistu pasaulē un vel nopirks Neimaru klāt, tāda arī ir Real ideoloģija;
3. Neviens mēs nevaram precīzi spriest par CR personību, man arī maigi sakot vismaz agrāk nepatika daudzas viņa izdarības. Bet es pilnīgi nepiekrītu, ka viņš ir gatavs par lielāku naudu spēlēt jebkur. Un arī viņa uzvedība jau sen tomēr vairs nav tik cimperlīga kā karjeras sākumā. Daudz jau ko liecina tas, ka viņš ir faktiski vienīgais MU spēlētājs (zvaigzne) SAF ēras laikā, kurš ticis pārdots, bet viņam durvis atpakaļceļam nav aizvērtas! Respektīvi viņš aizgāja saglabājot labas attiecības ar SAF un tas jau daudz ko liecina manuprāt.

Nu vārdu sakot, es nespēju atrast savā loģikā iemeslus, kādēļ lai CR mainītu atpakaļ Madridi pret Mančestru. Tā kā esmu no turienes tālu, mani ne pārāk satrauktu tas, ja pēkšņi CR pārietu uz City. Man kā līdzjutējam CR jau sen ir MU komandai zudis, bet viņa atgriešanās iespēja līdzinās vairāk kā nereāla fantastisku dažādu apstākļu sakritība. Un es piemēram neredzu iemeslus, kādēļ gan piemēram MU nevarētu paņemt no konta tos 80m un nenopirktu atpakaļ, bet es arī saprotu, ka SAF laikā tas nekad nenotiks, jo tas būtu galīgi muļķīgi (MU gadījumā). MU ar šo spēlētāju nopelnija lielisku naudu. Ja viņš aizies uz City par tādu pašu naudu - manis pēc, viņam jau pēc tam tai Mančestrā jādzīvo Bet nu manuprāt tomēr tas ir nereāli skatoties no Real viedokļa.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 17:41, pirms 12 gadiem
Ja godīgi tas mancini ir āksts, iztājās no čempionu līgas deļ viņa, uztūma vainu tevezam, nespējot izvēlēties pareizo taktiku, tas pats bij eiropas līgā pret sporting un pēdējās spēlēs (Sunderland, Swansea un Stoke city), lai nomaina treneri labāk!

Un par spēlētāju pardošanu - lai pārdod tevezu, Adebayoru, wayne bridge utt
lai atstāj De jongu, Teveza vietā lai ieliek Guidetti (čalis pašlaik spēlē hollandē un ir monstrs 20 spēlēs 19 vārti!) un nopērk kādu labu aizsargu jo Savic pašlaik nav premjerlīgas eksemplārs!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 17:46, pirms 12 gadiem
Jebkura spriedelēšana par iespējamām spēlētāju pārejām, līdz tās notikušas ir vairāk vai mazāk zīlēšana. Šī ziņa (par CR iespējamo pāreju) tomēr parādījās ne pašos "dzeltenākos" ziņu portālos, tādēļ to apspriest ir tīri OK, manuprāt, vismaz interesanti tas ir ļoti

     [+] [-]

, 2012-04-02 17:58, pirms 12 gadiem
Kādu taktiku tad šajās 3 EPL spēlēs bija jāizvēlas? Vai Mančīnī vainīgs, ka uzbrucēji nerealizē savus momentus?

Guideti tiks dota iespēja visticamāk, cerams, ka viņš to izmantos.
Moonchester rakstīja: Ja godīgi tas mancini ir āksts, iztājās no čempionu līgas deļ viņa, uztūma vainu tevezam, nespējot izvēlēties pareizo taktiku, tas pats bij eiropas līgā pret sporting un pēdējās spēlēs (Sunderland, Swansea un Stoke city), lai nomaina treneri labāk!

Un par spēlētāju pardošanu - lai pārdod tevezu, Adebayoru, wayne bridge utt
lai atstāj De jongu, Teveza vietā lai ieliek Guidetti (čalis pašlaik spēlē hollandē un ir monstrs 20 spēlēs 19 vārti!) un nopērk kādu labu aizsargu jo Savic pašlaik nav premjerlīgas eksemplārs!

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 18:00, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Tas transfēru tirgus ir tik samaitāts, ka ar loģisku prātu to nesaprast.
Tu to domā par lielākajiem transferiem,kā CR? Man gan šķiet,ka ar loģisku prātu arī 80ļimoni bija daudz par maz. Ir pāris futbolisti pasaulē un kuriem neattiecas, ja varētu tā teikt, tas pats koeficients,kas uz citiem. Nu teiksim, ja CR spēlē 2 reizes labāk par kādu citu,tad arī 2 reizes vairāk būtu jāmaksā. Nekad nesapratīšu tos,kas brēca par Zidana vai CR transferiem, ka daudz par daudz utt. Tieši otrādi - daudz par maz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 18:33, pirms 12 gadiem
messibesii7 rakstīja: Bekhemu aizmirsi.
Tu laikam joko Bekhems pat ļoti ļoti gribot netiktu atpakaļ MU kamēr tur ir SAF priekšā

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 18:49, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Jebkura spriedelēšana par iespējamām spēlētāju pārejām, līdz tās notikušas ir vairāk vai mazāk zīlēšana. Šī ziņa (par CR iespējamo pāreju) tomēr parādījās ne pašos "dzeltenākos" ziņu portālos, tādēļ to apspriest ir tīri OK, manuprāt, vismaz interesanti tas ir ļoti
Jā man arī patīk padiskutēt par interesantām tēmām (šādām). Vienkārši pirms rakstīt pēdējo komentāru man radās sajūta, ka visus savus argumentus kāpēc tā vai ne tā jau esam izteikuši, abi paliekam pie saviem argumentiem, bet taisnību rādīs tikai laiks

     [+] [-]

, 2012-04-02 19:11, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: Tu to domā par lielākajiem transferiem,kā CR? Man gan šķiet,ka ar loģisku prātu arī 80ļimoni bija daudz par maz. Ir pāris futbolisti pasaulē un kuriem neattiecas, ja varētu tā teikt, tas pats koeficients,kas uz citiem. Nu teiksim, ja CR spēlē 2 reizes labāk par kādu citu,tad arī 2 reizes vairāk būtu jāmaksā. Nekad nesapratīšu tos,kas brēca par Zidana vai CR transferiem, ka daudz par daudz utt. Tieši otrādi - daudz par maz.
Es vairāk biju domājis vispār transfērus kopumā, kas ir manuprāt pārāk uzpūsti. CR transfērs bija Realam drošs ieguldijums ar kuru nevarēja nošaut garām. Protams, ja CR pats tik ļoti nevēlētos uz tieši Real, MU viņu nepārdotu ne par 80 ne par 100 miljoniem. Bet beigās visi dabūja to ko varēja un gribēja dabūt. Uz CR arī nav nevienam MU fanam pamats būt dusmīgam, viņš izpildija visus savus solijumus gan pret klubu, gan arī piekrita SAF ja tā var teikt noteikumiem, un nospēlēja vel vienu sezonu pirms pāriešanas uz Real. Bet summu par CR lielāku diez vai bija saprātīgi dabūt, pat tad kad tas tika paziņots, tā likās fantastiska.
Bet tāpat kopumā es uzskatu ka transfēru tirgus jau sen ir aptracis, turklāt izmetot tādu naudu par spēlētājiem, par kuriem nevari būt drošs ka iztērētā nauda dos atdevi. Kaut vai apskatoties uz Torresa transfēru. Es vel saprastu, ja runa būtu tikai par britu futbolistiem, kuru cenas ir uzpūstas EPL. Bet pat Torres, kurš pirms tam noved izmisumā jebkuru aizsardzību, pēkšņi jaunajā klubā pusotru gadu sēņo. Es negribu apvainot nevienu Chelsea līdzjutēju, bet ikviens ja godīgi paskatīsies, tad pateiks, ka Fernando līdz šim nav attaisnojis pat 10.daļu no transfēra vērtības. Un tas ir pasaules čempions, un nejau viņa vaina ir, ka viņu par tik lielu naudu nopirka. Vienkārši nespēj(a) iejusties jaunā klubā. Un pēc tam Pool paņem un 35miljonus no tās summas vienkārši izmet gaisā! Labi ka pie Ņūkāslas tā trakā ķēdīte apstājās Un tādu piemēru ir daudz...

     [+] [-]

, 2012-04-02 19:47, pirms 12 gadiem
messibesii7 rakstīja: Bekhemu aizmirsi.
Futbola zābaks sejā Tavuprāt bija sirsnīgs žests no skota puses?

     [+] [-]

, 2012-04-02 19:49, pirms 12 gadiem
Kās jūs domājat, vai ir tāds spēlētājs, kurš ir nenovērtējams? Vai, piemēram, tam pašam Mesi ir cena, par kuru viņu varētu iegādāties? Manuprāt nē, bet ja nu tomēr?