Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB: CSKA ar grūtībām pieveic "Kriļja"

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

VTB: CSKA ar grūtībām pieveic "Kriļja"
Oleksijs Pečerovs (pa kreisi) šodien guva 16 punktus, taču galavārds piederēja Milošam Teodosičam un Maskavas CSKA. Foto: vtb-league.com

Šodienas vienīgajā VTB līgas regulārā turnīra spēlē uzvaru izcīnīja Maskavas CSKA, kas savā laukumā prata salaust Samāras ''Krasnije Kriļja'' pretestību - 81:77.

Līgas čempione CSKA maču sāka ar jaudīgu pirmo ceturtdaļu (24:14), taču viesi no Samāras atbildēja tikpat pārliecinoši (29:17), un lielajā pārtraukumā rezultāts uz tablo 43:41 par labu ''Krasnije Kriļja''. Mača otrajā cēlienā Etores Mesinas trenētā komanda, kā allaž, kāpināja apgriezienus un ieguva astoņu - desmit punktu pārsvaru, ko ne bez grūtībām izdevās nosargāt līdz spēles beigu sirēnai - 81:77. Mājinieki realizēja 52% tālmetienu, kas arī uzvaras pamatā.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 17 punktiem bija Vladimirs Micovs, bet par vienu no varoņiem kļuva serbu pirmais numurs Milošs Teodosičs, kurš spēlēja par spīti savainojumam, atdeva deviņas rezultatīvas piespēles un minūti līdz pamatlaika beigām ar precīzu trejaci izdzēsa viesu cerības uz panākumu. ''Krasnije Kriļja'' labā 19 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Demetriusam Nikolsam.

Maskavas CSKA ar 14 uzvarām un diviem zaudējumiem VTB līgas B apakšgrupā ieņem pārliecinošu otro vietu, bet situācija tabulas lejasgalā pirms pēdējām regulārā turnīra kārtām solās būt ļoti intriģējoša, jo ceturto no septītās vietas šķir divu uzvaru tiesa. VEF ar bilanci 6-9 pagaidām ieņem sesto vietu B grupā, ar ko būtu pietiekami, lai iekļūtu ''play-off'', taču priekšā vēl trīs spēles - 8. martā izbraukumā pret tuvāko sekotāju ''Krasnij Oktjabr'' ar rezultatīvo amerikāņu aizsargu Vonu Veiferu priekšgalā, 16. martā Klaipēdā pret ''Neptunas'' un 24. martā ''Arēnā Rīga'' pret Jāņa Blūma pārstāvēto ''Astana''.

B grupas kopvērtējums

VKomandaUZ
1.Khimki150
2.CSKA142
3.Triumph96
4.Astana79
5.Krasnije Kriļja79
6.VEF Rīga69
7.Krasnij Oktjabr59
8.Tsmoki410
9.Azovmash410
10.Neptunas411

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ