Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Rock'' netiek tālāk Eiropas kausā, spēlēs BBL ''play-off''

Krišs Upenieks

''Rock'' netiek tālāk Eiropas kausā, spēlēs BBL ''play-off''
Foto: FIBA Europe

FIBA Eiropas kausa R grupas noslēdzošajā sestajā spēlē piekto zaudējumu piedzīvoja viena no Igaunijas spēcīgākajām komandām Tartu ''Rock''. Savā laukumā igauņi bez variantiem ar rezultāta 70:96 piekāpās respektējamajai Krasnojarskas ''Enisey''.

Lai iekļūtu starp divām spēcīgākajām komandām Tartu ''Rock'' šovakar savā laukumā bija jāuzveic Krievijas klubs ''Enisey'' ar vismaz 20 punktu pārsvaru un jācer, ka grupas līdere ''Elan Chalon'' pieveiks ''Cantu'' basketbolistus. Teorētiskas iespējas iekļūt starp turnīra 16 labākajām komandām vēl bija, taču realitātē to īstenot neizdevās - 70:96.

Labāko 32 komandu fāzē R grupā Tartu komanda izcīnīja vienu uzvaru sešās spēlēs un palika pēdējā ceturtajā vietā. Tas nozīmē, ka Eirokausi Igaunijas komandai ir beigušies, un tā ''play-off'' fāzē pievienosies Baltijas Basketbola līgai.

No Baltijas komandām par vietu starp 16 labākajām FIBA Eiropas kausa komandām cīņu vēl turpina Lietuvas ''Pieno Zvaigzdes'', Utenas ''Juventus'' un Latvijas vicečempione ''Ventspils'', kas rīt viesos spēkosies ar cerības jau zaudējušo Bulgārijas komandu ''Lucoil Academic''.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

  +1 [+] [-]

, 2016-02-02 22:37, pirms 8 gadiem
Krievijas klubi apliecina savu varenumu
Visos 3 Eiropas turnīros Krievijas klubi ir vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru turnīrā

     [+] [-]

, 2016-02-03 00:29, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Krievijas klubi apliecina savu varenumu
Visos 3 Eiropas turnīros Krievijas klubi ir vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru turnīrā
nevar nepiekrist, visos 3 turnīros var krievu komandas tikt pie tituliem..