Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Fulham'' jauni Covid19 gadījumi, pārcelts arī mačs pret ''Burnley''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Fulham'' jauni Covid19 gadījumi, pārcelts arī mačs pret ''Burnley''
Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas valde, balstoties uz papildus pozitīviem Covid19 rezultātiem Londonas ''Fulham'' vienībā, lēmusi par trešā janvāra spēles pret ''Burnley'' pārcelšanu. Iepriekš nenotika arī 30. decembra cīņa pret ''Tottenham''. Tāpat Covid19 gadījumi konstatēti ''Manchester City''.

''Fulham'' Covid19 dēļ laukumā nedosies jau otro maču pēc kārtas, jo trešdien trīs stundas pirms spēles tika pārcelta cīņa pret ''Tottenham''. Par veidu, kā noritēja komunikācija, sašutumu paudu Žuzē Morinju.

Šodien Anglijas Premjerlīgas valde pieņēmusi lēmumu pārcelt arī trešajā janvārī paredzēto 17. kārtas maču starp ''Fulham'' un ''Burnley''. Londonas klubā veiktas atkārtotas Covid19 pārbaudes, kas nākušas ar sliktiem rezultātiem - papildus personām konstatēta inficēšanās ar vīrusu. ''Fulham'' lūdza Premjerlīgu pārcelt trešajā janvārī paredzēto spēli, ko līgas vadība, konsultējoties ar mediķiem, apstiprināja.

Vēl nav zināms, uz kuru datumu tiks pārceltas nenotikušās ''Fulham'' cīņas pret ''Tottenham'' un ''Burnley''. Premjerlīga veiks pārrunas ar klubu, lai kopīgi vienotos par tālāko plānu. Tiek uzsvērts, ka čempionāts turpināsies kā ierasts un pārtraukums nesekos, uz ko mudinājuši atsevišķu klubu galvenie treneri. Līgai ir pārliecība par tās izstrādāto Covid19 protokolu, ko atbalsta arī Lielbritānijas valdība, lai visi mači tiktu aizvadīti pēc iepriekš izstrādātā grafika.

''Fulham'' ar 11 punktiem 15 spēlēs atrodas 18. vietā 20 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.premierleague.com/news/...