Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" iemet vienus vārtus un piedzīvo zaudējumu pret "Loko"

HK "Rīga" iemet vienus vārtus un piedzīvo zaudējumu pret "Loko"
HK "Rīga" uzbrucējs Daniels Bērziņš
Foto: http://almaz.severstalclub.ru

KHL kluba Rīgas “Dinamo“ esošā jauniešu komanda “Rīga“ guva pirmos vārtus Čerepovecā notiekošajā Pavla Beļajeva piemiņas turnīrā, tomēr ar to bija par maz, lai pieveiktu “Loko“ un jaunie rīdzinieki piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

Iepriekšējās divās spēlēs Ronalda Ozoliņa trenētā komanda piedzīvojusi zaudējumus, nespējot gūt vārtus. Šodien pretiniekos bija Jaroslavļas “Loko“, kas iepriekšējā sezonā ieņēma trešo vietu Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Rietumu konferencē, bet “play-off“ pirmajā kārtā piekāpās Čerepovecas “Almaz“.

Pirmajā periodā bija vērojama “Loko“ iniciatīva, bet savu priekšrocību komandai izdevās izmantot tikai minūti pirms pārtraukuma – rīdziniekiem neizdevās izmest ripu no savas zonas, to paņēma “Loko“ spēlētājs, kurš satuvojās ar vārtsargu un iemeta ripu vārtos – 0:1.

Otrā perioda vidū rīdzinieki izlīdzināja rezultātu spēlējot vairākumā – Deniss Fjodorovs pārspēja pretinieku vārtsargu ar metienu no iemetiena apļa – 1:1. Noslēdzošajās divdesmit minūtēs arī tika gūti vieni vārti – palika spēlēt 2:12 minūtes, kad “Loko“ spēlētāji pacīnījās vārtu priekšā un atkal izvirzījās vadībā – 1:2. Pēdējā minūtē Ozoliņš paņēma 30 sekunžu pārtraukumu un nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr tas nepalīdzēja un “Rīga“ piedzīvoja trešo neveiksmi turnīrā.

“Rīgai“ palikušas divas spēles turnīrā, abas pret Sanktpēterburgas vienībām – rītdien plkst. 12:00 pret “Dinamo“ un 3. augustā plkst. 9:30 pret SKA-1946. Pēc turnīra Čerepovecā rīdzinieki turpinās treniņus Piņķos, bet 17. augustā dosies uz Jekaterinburgu, kur septīto reizi piedalīsies Pasaules kausa izcīņā jauniešu komandām. Savā grupā “Rīga“ spēlēs pret Šveices “Davos“, Somijas “Jokerit“ un Krievijas “Auto“ un pēc šīm cīņām kļūs zināms komandas pretinieks ceturtdaļfinālā.

"Rīgas" pārbaudes spēļu grafiks Čerepovecā

DatumsLaiksSpēleRezultāts
30. jūlijsplkst 18.30Almaz (Čerepoveca) – HK RĪGA3:0
31. jūlijsplkst 15.15HK RĪGA – SKA-Serebranije Ļvi (Sanktpēterburga)0:8
1. augustsplkst 12.00Loko (Jaroslavļa) – HK RĪGA2:1
2. augustsplkst 12.00HK RĪGA – Dinamo SP (Sanktpēterburga)
3. augustsplkst 9.30HK RĪGA – SKA-1946 (Sanktpēterburga)

Izmantotie resursi:
ХК «Алмаз»
https://www.hkr.lv/lv/hk-riga-zinas...

Spēles ieraksts

  -1 [+] [-]

, 2017-08-01 14:14, pirms 7 gadiem
0.33 vārti spēlē.. turpinās pagājušās sezonas slimība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-08-01 14:26, pirms 7 gadiem
Rīgai bija kādi 2 momenti pa visu spēli! Visu laiku no aizsardzības, lai tikai mazāk ielaistu! Nezinu kādi tur profesionāļi sanāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-08-01 14:53, pirms 7 gadiem
Tas ir progress!
P.S. Interesanti, cik kepkas noskatīsies visu video ierakstu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-01 18:07, pirms 7 gadiem
Šī bija jau trešā nospēlētā spēle, bet par to kāds bija sastāvs kaut vienā no tām nav ne vārda. Sekls spēles protokola atreferējums, patiešām nožēlojami.