Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgai" sakāve pret "Avto" un trešā vieta grupā Pasaules kausā jauniešiem

Rolands Eliņš

"Rīgai" sakāve pret "Avto" un trešā vieta grupā Pasaules kausā jauniešiem
Foto: Hkr.lv

Rīgas „Dinamo” sistēmas jauniešu komanda „Rīga” šodien ar 1:5 piekāpās „Avto” hokejistiem, paliekot trešajā vietā Pasaules kausa izcīņā jauniešiem.

„Rīga” Pasaules kausa izcīņas jauniešiem klubu komandām pirmajās divās spēlēs izcīnīja vienu uzvaru, ar 5:3 pieveicot Helsinku „Jokerit” jauniešu komandu. Šodien tika aizvadīta spēle pret „Avto” par pirmo vietu grupā, kuru „Rīga” būtu izcīnījusi uzvaras pamatlaikā gadījumā.

„Rīgai” izdevās spert pirmo soli uzvaras virzienā, 13. minūtē izvirzoties vadībā. Pēc Aleksandra Smirnova un Ričards Grīnberga piespēlēm vārtus guva Daniels Bērziņš.

Pirmā perioda izskaņā „Rīga” palika mazākumā, un „Avto” šo iespēju izmantoja, panākot neizšķirtu. Otrā perioda sākumā „Avto” izvirzījās vadībā, bet „Rīgai” atgūties neizdevās, neskatoties uz to, ka perioda izskaņā radās iespēja pusminūti spēlēt divu vīru vairākumā.

Trešais periods „Rīgai” izvērsās vēl neveiksmīgāks, jo „Avto” pilnībā pavērsa spēli savā virzienā un ar trim bezatbildes vārtiem nokārtoja savu uzvaru (5:1). Metienu ziņā „Avto” bija pārsvars 32 pret 20.

Līdz ar to „Rīga” palika trešajā vietā A apakšgrupā un ceturtdaļfināla mačā sacentīsies ar B grupas otrās vietas ieguvēju „Snezhnye Barsy”. Šī spēle paredzēta pēc divām dienām.

A grupa

VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Avto3210017:68
2.Davos310119:84
3.Rīga310027:123
4.Jokerit310028:153

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Игроки

  +1 [+] [-]

, 2017-08-22 23:07, pirms 7 gadiem
Vismaz trešā un varam vēl pacīnīties.