Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" nenotur divu vārtu pārsvaru Pasaules kausa ceturtdaļfinālā

Rolands Eliņš

HK "Rīga" nenotur divu vārtu pārsvaru Pasaules kausa ceturtdaļfinālā
HK "Rīga" galvenais treneris Ronalds Ozoliņš
Foto: Hkr.lv

Rīgas „Dinamo” sistēmas jauniešu komanda „Rīga” šodien Jekaterinburgā ar 2:3 piekāpās Kazahstānas komandai „Snezhnye Barsy”, neiekļūstot Pasaules kausa jauniešu komandām pusfinālā.

Grupu turnīrā „Rīga” izcīnīja vienu uzvaru trīs spēlēs, pieveicot „Jokerit” spēlētājus. Tas deva trešo vietu grupā un nodrošināja ceturtdaļfināla tikšanos ar Kazahstānas „Snezhny Barsy”, kas savā grupā tika pie divām uzvarām.

„Rīga” maču iesāka ļoti veiksmīgi. Sestajā minūtē vairākumu realizēja Antonis Siņegubovs, izmantojot Reiņa Lejnieka rezultatīvu piespēli, bet desmitajā minūtē pārsvaru dubultoja Aleksandrs Smirnovs. Viņš to paveica skaitliski vienādos sastāvos pēc Antona Trastašenkova rezultatīvas piespēles.

Metienu skaita ziņā „Snezhny Barsy” gan pirmajā periodā dominēja (16:7), bet „Rīgas” vārtsargu Jāni Vori pārspēt neizdevās līdz otrā perioda sākumam, kad, spēlējot četri pret četri, kazahu jaunieši vienus vārtus atguva. Pēc tam sekoja „Snezhnye Barsy” realizēts vairākums un vēl vieni vārti, kas desmit minūšu intervālā „Rīgas” divu vārtu pārsvaru bija pārvērtis nelabvēlīgajā rezultātā 2:3.

Pēdējā periodā „Rīga” neizmantoja divas iespējas vairākumā, un rezultāts vairs nemainījās. Mača izskaņā gan „Rīga” vēl palika divu vīru mazākumā, kad Artūrs Homjakovs saņēma lielo 5+20 sodu par uzbrukumu pretiniekam no aizmugures.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2017-08-24 21:15, pirms 7 gadiem
Divas iemestas ripas priekš HK Rīgas ir daudz,būtu ielaiduši vienu i pusfināls būtu