Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Fināla 2. spēle: "Rabas" un "Petrow" cīņa ar skatītājiem klātienē un Sportacentrs.com TV

Andrejs Siliņš

Fināla 2. spēle: "Rabas" un "Petrow" cīņa ar skatītājiem klātienē un Sportacentrs.com TV
Foto: Futbola klubs Raba

Šovakar pulksten 20:00 "Optibet" Latvijas telpu futbola čempionāta Virslīgas finālsērijā sāksies otrā spēle, kurā "Raba" savā laukumā Salaspilī uzņems pirmajā mačā uzvarējušo "Petrow". Spēles tiešraide televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.

Sestdien pirmajā sērijas mačā Jelgavā "Raba" desmit minūšu laikā panāca 2:0, taču viesu rezultativitāte apstājās. Turpretī pieredzējušie "Petrow" futzālisti tikai sāka - Maksims Seņs atvēra mājinieku dārgumu lādi, vēlāk piecu minūšu laikā brāļi Miks un Matīss Babri jau nosvēra svaru kausus "Petrow" pusē (3:2), bet Igors Avanesovs, tuvojoties spēles izskaņai, apdrošināja mājinieku panākumu ar vēl vieniem vārtiem - 4:2.

Līdz ar to sērijā līdz trim panākumiem "Petrow" izvirzījusies vadībā ar 1-0. Jāatgādina, ka jau šobrīd "Petrow" sasniegusi lielāko panākumu kluba vēsturē, jo iepriekš labākais bija pērn izcīnītā bronza. Tikmēr "Rabai" ir daudzkārtēja pieredze finālos, bet triumfēt tajos izdevies divreiz - 2005. un 2006. gadā.

Otrā sērijas spēle noritēs šovakar Salaspilī un līdz ar šodienu sporta pasākumus iespējams apmeklēt arī klātienē. Tomēr, ņemot vērā noteikumus un Salaspils sporta nama platību, esošajos apstākļos tribīnēs vienlaicīgi var atrasties līdz 100 skatītājiem. Līdz ar to situācijā, kad zālē atradīsies maksimāli pieļaujamais cilvēku skaits, skatītāji zālē vairs netiks ielaisti. Taču ir lieliska ziņa pārējiem spēli redzēt gribošajiem - tiešraidē to rādīs televīzijas kanāls Sportacentrs.com TV! Spēli komentēs viens no labākajiem valsts futbola žurnālistiem Agris Suveizda.

Šovakar norisināsies arī "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" un Daugavpils "Lokomotiv" bronzas sērijas pirmā spēle. Arī tā sāksies 20:00, arī tajā klātienē nedrīkstēs būt vairāk par 100 skatītājiem, bet "lūši" sola to tiešraidē rādīt savā Facebook lapā. Sērija par bronzu ritēs līdz diviem panākumiem.

"Optibet" telpu futbola čempionāta finālsērija

DatumsLaiksSpēleRezultātsSērijā
27.06.15:00Petrow - Raba4:21-0
1.07.20:00Raba - Petrow
4.07.15:00Petrow - Raba
7./8/07.*???Raba - Petrow
11./12.07.*???Petrow - Raba

* - ja nepieciešams.