Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" pirms Top16 papildina sastāvu ar bijušo NBA aizsargu Kolinsu

Andrejs Siliņš

"Olympiacos" pirms Top16 papildina sastāvu ar bijušo NBA aizsargu Kolinsu
Mārdijs Kolinss
Foto: LaPresse/Scanpix

Grieķijas superkluba Pirejas "Olympiacos" vadība pirms komandas starta ULEB Eirolīgas Top16 turnīrā, kas notiks jau piektdien, papildinājusi sastāvu ar pieredzējušo amerikāņu aizsargu Mārdiju Kolinsu, kurš sezonu sāka Itālijā.

Jau rītvakar atsāksies ULEB Eirolīgas sezona, bet "Olympiacos" pirmo spēli Top16 turnīrā aizvadīs piektdienas vakarā, kad savā laukumā uzņems spēcīgo Stambulas "Fenerbahce Ulker". Kluba vadība pirms sezonas atsākšanās pastiprinājusi sastāvu ar amerikāņu aizsargu Mārdiju Kolinsu, kurš savulaik spēlējis Ņujorkas "Knicks" un Losandželosas "Clippers" vienībās aiz okeāna.

29 gadus vecais Kolinss sezonu sāka Itālijas virslīgas klubā "Sutor Montegranaro", taču nospēlēja vien septiņas spēles, vidēji 29,6 minūtēs gūstot 14,3 punktus, izcīnot 4,5 atlēkušās bumbas un atdodot 3,0 rezultatīvas piespēles.

Līdz ar 198 centimetrus garā Kolinsa pievienošanos "Olympiacos" rindās ir 17 spēlētāji, bet aizsargu līnijā šis ir jau septītais spēlētājs komandā.

Tikmēr Vitorijas "Laboral Kutxa", kas TOP16 sāks rītvakar izbraukumā pret Malagas "Unicaja", sastāvu papildinājusi ar itāliešu aizsargu Džuzepi Poetu. 191 centimetru garais Itālijas izlases aizsargs bija brīvais aģents, bet pēdējās trīs sezonas pavadīja Boloņas "Virtus" komandā, vidēji gūstot 11 punktus un atdodot trīs piespēles ik mačā.

     [+] [-]

, 2014-01-01 19:59, pirms 10 gadiem
Laboral izvairas sogad no Spaniem pilniba, protams kluba simbols ir un paliks, bet nu sadu sastavu neatceros ACB klubu vesture!