Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Gudramovičs/Kalniņš uzvar Nāciju kausā; Rubenis - otrais

Andrejs Siliņš

Gudramovičs/Kalniņš uzvar Nāciju kausā; Rubenis - otrais
Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas sportistiem veiksmīgi sācies sezonas noslēdzošais Pasaules kausa posms kamaniņu sportā, kas risinās Siguldas trasē. Šodien notikušajā Nāciju kausā, kas vienlaikus ir arī atlases sacensības Pasaules kausam, Oskara Gudramoviča/Pētera Kalniņa ekipāža izcīnīja zelta medaļas, savukārt Mārtiņam Rubenim – sudrabs. Tāpat labi rezultāti citiem Latvijas sportistiem.

Nāciju Kausa sacensībās vīriešiem bez Rubeņa startēja arī Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Zintis Šaicāns un Artūrs Dārznieks, kā arī ārpus konkurences – Jānis Mulers, Rihards Lozbers, un Kristens Rozītis. Kivleniekam 8.vieta, Mauriņam – 15., Šaicāns uzrādīja 20.labāko laiku, Mulers ierindojās 22.vietā, bet komandas jaunākie dalībnieki – Dārznieks un Rozītis – nefinišēja. Sestdien paredzētajās sacvensības tādējādi piedalīsies Rubenis, Kivlenieks un Mauriņš.

Sacensībās sievietēm no latvietēm vislabākais rezultāts Elīzai Tīrumai, kura ieņēma 6.vietu. Pamatsacensībām kvalificējās arī Ulla Zirne, kura uzrādīja 14.labāko rezultātu. Ievai Gudramovičai nedaudz pietrūka, lai svētdien startētu Pasaules kausa pamatsacensībās – viņai 16.rezultāts. Vēl viena Latvijas sportiste – Saiva Dambīte – ieņēma pēdējo, 20.vietu.

Ekipāžu sacensībās Latviju pārstāvēja trīs divnieki – Gudramovičs/Kalniņš, Andrejs Bērze/Uldis Logins un Kristaps Bērze/Toms Mežotnis (ārpus konkurences). Gudramovičs/Kalniņš uzrādīja pārliecinoši labāko laiku, Bērze/Logins ieņēma 7.vietu, bet Bērze/Mežotnis izcīnīja 11.vietu.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Kamaniņu sporta federācija

     [+] [-]

, 2011-02-18 15:14, pirms 13 gadiem
kāpēc brāļi nebrauca?

     [+] [-]

, 2011-02-18 15:36, pirms 13 gadiem
BICI malaģets... riit jāizkapaa Bračkas
davai aiziet! he he
RR

     [+] [-]

, 2011-02-18 15:38, pirms 13 gadiem
Nu ja - džekiem startēja 5 `= 3 ārpus konkursa. Sievietēm tikai četras, taču nezin kāpēc Aparjodei vieta neatradās. Purvs ir tā mūsu federācija.

     [+] [-]

, 2011-02-18 17:14, pirms 13 gadiem
braļi nestarteja tapeec ka vini jau ir pielaisti pie sacensibaam un šis bija tikai naciju kaus. ko tad taa aparjode vareetu??