Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Rubenis: "Abus braucienus veicu bez lielām kļūdām"

Jānis Celmiņš

Rubenis: "Abus braucienus veicu bez lielām kļūdām"
Mārtiņš Rubenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Apstākļi bija sarežģīti visiem, bet es izmantoju savas mājas trases priekšrocības,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda Latvijas kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis, kurš šodien Siguldas trasē noslēdzošajā sezonas Pasaules kausa posmā izcīnīja bronzas godalgu.

Jau ziņojām, ka sezonu ar uzvaru šodien noslēdza itālis Armīns Cēgelers, sudraba godalgu vīru sacensībās izcīnīja krievs Alberts Demčenko, bet bronzas medaļu ieguva mūsu Mārtiņš Rubenis, tādejādi pieliekot treknu punktu šai sezonai.

„Esmu gandarīts! Nav daudz ko piebilst, apstākļi bija sarežģīti visiem, bet es izmantoju savas mājas trases priekšrocības un abus braucienus nobraucu bez lielām kļūdām. Sīkas neprecizitātes bija abos braucienos, tāpēc nevar teikt labāks pirmais vai otrais no tiem. Lielas kļūdas, kuras maksātu laiku nebija. Uz augšu tikt nevarēju, varēju tikai noslīdēt zemāk,” pēc sacensībām pauda Rubenis. „Lielais aukstums trasi padarīja ļoti ātru un cietu, pat nelielas kļūdiņas šādos laika apstākļos var izsēdināt no kamanām,” piebilda sportists.

„Ja būtu, tad būtu,” Mārtiņš izvairīgi komentēja, kāds varētu būt rezultāts, ja startā būtu izdevies nedaudz labāks rezultāts. „Ja paskatās pēc rezultāta, tad šajos braucienos es uzrādīju labākos starta laikus, kādi Siguldā šoziem man ir bijuši,” piebilda sportists.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-19 16:26, pirms 13 gadiem
Protams, pa mājas trasi jau miljons reižu sapņos ir braukts!

     [+] [-]

, 2011-02-20 07:51, pirms 13 gadiem
Visiem mūsu sportistiem tādu reālismu un nosvērtību!Malacis Mārtiņš!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja