Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

A. Šics: "Konkurenti izrādījās ātrāki"

Jānis Pārums

A. Šics: "Konkurenti izrādījās ātrāki"
Juris Šics un Andris Šics
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Pasaules kausa izcīņas pēdējā posmā Siguldā izcīnītās piektās vietas divnieku sacensībās (kur startē kopā ar brāli Juri Šicu) komentāru portālam Sportacentrs.com sniedza kamaniņu braucējs Andris Šics.

"Diezgan stabili un līdzīgi nobraucām abus braucienus, taču konkurenti izrādījās ātrāki. Siguldā šī ir mūsu līdz šim augstākā vieta, pirms tam bija astotā, tāpēc ar brāli esam apmierināti arī ar piekto pozīciju," Andra Šica balsī nebija manāms rūgtums par neiekļūšanu trijniekā savā mājas trasē.

Kopumā viņš aizvadīto sezonu novērtēja ar plusa zīmi: "Pēc vasarā veiktās operācijas sezonas pirmajā pusē ne uz ko lielāku nemaz nevarējām cerēt. Koncentrējāmies uz pasaules čempionātu, kur izdevās tikt pie bronzas medaļas un arī sezonas noslēgums izdevās diezgan sekmīgs."

"Komandu stafetē, protams, cīnīsimies par visaugstākajām vietām. Neko bez cīņas neatdosim. Gribas sezonu noslēgt uz labas nots, nobraukt sekmīgi. Galvenais trāpīt pa lupatu un cerēt, ka ar tehniku viss būs kārtībā. Līdzjutējiem jātur īkšķi, tad nobrauksim labāk" par gaidāmo komandu stafeti piebilda Šics.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-19 15:19, pirms 13 gadiem
Mēs turēsim īkšķus un atbalstīsim jūs! Jūs visi to esat pelnījuši!!!
Lai mums visiem izdodas!