Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Cīmanis: "Andris Šics startēja, nebūdams vesels"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Cīmanis: "Andris Šics startēja, nebūdams vesels"
Maija Tīruma
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas kamaniņu sporta izlases treneris Pēteris Cīmanis sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka vairāki mūsu komandas pārstāvji ar Andri Šicu priekšgalā esot apslimuši, bet Maijas Tīrumas kritiens bijis pārsteidzošs.

Atgādinām, ka šodien notikušajās sacensībās Andris un Juris Šici ieņēma 10. vietu, sev garām palaižot arī Oskaru Gudramoviču un Pēteri Kalniņu, bet dāmu sacensībās neveiksme piemeklēja Maiju Tīrumu, kura pirmajā braucienā krita.

"Andris ir slims jau vairākas dienas, tas nevarēja neatstāt ietekmi uz šodienas sniegumu. Vairākas dienas turējās temperatūra 38 grādu robežās. Ķepurojas jau ārā tagad. Arī Andrejs Bērze un Ulgis Logins nav veseli. Šeit izplatījusies gripas epidēmija. Šici izlaida dažus treniņus, taču sacensībās tomēr izlēma piedalīties, jo cīnās līdz galam, negribas zaudēt vietu A grupā. Ja būtu lielāka temperatūra, diez vai startētu," brāļu Andra un Jura Šicu šodien ieņemto 10. vietu Pasaules kausa posmā Kēnigzē sarunā ar Sportacentrs.com komentēja Latvijas kamaniņu sporta izlases treneris Pēteris Cīmanis.

Tikmēr Maijas Tīrumas kritiens bijis pārsteigums: "Par Maiju grūti teikt, slima viņa nav. Nokrita tādā vietā, kur nekad nebija kļūdījusies. Ne sacensībās, ne treniņos..."

Mūsējiem Kēnigzē vēl paredzētas vīriešu vieninieku sacensības un stafete, kurā piedalīsies Šici, M. Tīruma un Inārs Kivlenieks. Abas sacensības notiks rīt. Kungi trasē dosies plkst. 10:45, bet komandas – plkst. 14:00 pēc Latvijas laika.

Slēpts komentārs: Ferrari Nr.1 in my heart

  +2 [+] [-]

, 2011-01-05 18:22, pirms 13 gadiem
paskaties uz mūsu šķēpmetējiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-05 18:49, pirms 13 gadiem
fans366 rakstīja: Lai kā tas kādam nepatiktu, jāatzīst, ka brāļu Šicu olimpiskā medaļa bija veiksmīgu apstākļu sakritība. Reāli viņi vieta ir 7. - 10., pie labas veiksmes var iekļūt sešiniekā. Ne pirms OS, ne tagad viņi nerāda rezultātus, pateicoties kuriem viņus varētu pieskaitīt pie top braucējiem.
Ar Rubeņa medaļām jau arī +/- tas pats vien ir...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-06 01:30, pirms 13 gadiem
Slims vai neslims, bet šoreiz komandu stafetē ir jāstartē Gudramovičam/Kalniņam!
Kad vēl, ja ne tagad?